• Pálma

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Előző este viszonylag későn akadtam rá a hirdetésére, de gondoltam rápróbálok hátha felveszi, de végül nem vette fel, ezért másnap újra próbálkoztam, könnyen sikerült elérnem és gyorsan tudtunk is időpontot egyeztetni. Mivel most voltam nála először így miután átbeszéltük a lehetőségeket csak egy egy órás programra neveztem be, amit utólag már nagyon bánok, hogy nem a másfél óra volt.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem, könnyen megközelíthető és szerencsésen éppen a bejárattól kb 10m-re volt is helyem, hétköznap lehet hogy húzósabb helyet találni.
  • Helyszín:

    A lakás igazából egy masszázs stúdió ahol több helyiség is van ugyanazon céllal, de kedves vendéglátómtól megtudtam, hogy hétvégente sokkal nyugisabb, így szerencsésnek éreztem magam, hogy éppen egy hétvégi időpontot sikerült kifognom. A fürdő tiszta, tágas, sokféle tusfürdő, szájvíz, stb, a célnak tökéletesen megfelel. De nem akartam sok időt itt eltölteni, mert már nagyon vártam h Pálma elkezdje amiért jöttem. A masszázs szobában ágy, kanapé tatami, én a masszázs ágyat választottam kényelmi szempontok miatt.
  • Lány külseje:

    Huh, hol is kezdjem.. Beléptemkor egy fekete fehérnemű szettben fogadott és miután becsukta mögöttem az ajtót és egy kicsit jobban fel tudtam mérni a helyzetet, kb. leesett az állam. Egy szóval HIBÁTLAN!:) Kifejezetten szép, fiatalos arc, hosszú szőke haj és egy olyan test amiről tényleg csak ódákat lehet zengeni. Alkatra a zsánerem, alacsonyabb, sportos, olyan feszes fenék, hogy gyakorlatilag csak azt akartam a kezemben tartani miután először megérintettem. A cicik is formásak, eredetiek, nálam ritkaság számba megy, hogy eredeti cicit megdícsérek (szilikon cici mániás vagyok), de neki tényleg szépek. Pálmában van valami kacér, kihívó szexi és annyira nőies kisugárzás hogy bár a masszázshoz is volt kedvem, de egy másodpercig sem tudtam másra gondolni csak hogy milyen lesz majd a levezetés.
  • Erotikus masszázs:

    Azt hiszem, hogy nem ez lesz a leghosszabb része a beszámolóknak, mert magam a masszás egy profi, nagyon jól első olajos masszás volt, az egész testemen körbement, legjobban a hátamat élveztem. Tényleg szuper volt, de nem elsősorban ezért fogok visszamenni hozzá. Miközben masszírozott beszélgettünk mindenféléről, jó beszélgetőpartner, érdeklődő és gyorsan kiderült, hogy van közös téma így egy másodperc kínos csend sem volt, oldottan elbeszélgettünk és mivel szerintem én is szimpi voltam neki (ezt ekkor még csak részben érzékeltem) ő sem akartam túlságosan elnyújtani ezt a részét a randinak. Mikor már csak a kezeim voltak hátra mielőtt elkezdte volna, azzal a csodás popsival beleült az egyik tenyerembe és én sem voltam rest egyből elkezdtem markolászni, simogatni amit éppen tudtam hason fekve. Majd mikor a másik kezemnél is a vége felé járt egyszer csak azon kaptam magam, hogy egy kis olajat locsol a popsijára és ráteszi a kezem.
  • Levezetés:

    Az előző gondolatmenetemet folytatva, nekem több sem kellett, türelmetlen ember lévén meg sem vártam a "most megfordulhatsz" mondatot - utólag is remélem, hogy nem voltam tolakodó :) - hanem azonnal megfordultam és elkezdtem beolajozni mindenhol és simogatni ahol csak értem. Közben finom puszik, majd csókok, hol szemből hol hátulról miközben a popsiját dörgölte, egyszerűen azt éreztem, hogy nem tudok betelni vele. Közben ő a jól beolajozott szerszámomat kényeztette a kezével. Majd egyszer letérdeltem elé és megkért hogy helyezkedjek jól előre a padon, hogy mindenhez hozzáférjen. Na és innentől életem egyik ha nem a legjobb franciájában volt részem. Változó ütemmel, kézzel, szájjal a zacsikat, gátat és tényleg mindent kényeztetve haladtam a beteljesedés felé, de ki akartam élvezni minden másodpercet és nem siettem. Közben amennyire értem én is próbáltam őt simogatni és egyszer csak támadt egy ötletem és felkértem őt a padra mellé álltam hogy így tudja folytatni a franciát, így végre én is jobban elértem őt és mivel csak kézzel engedte magát kényeztetni abból próbáltam kihozni amit lehet. Így csináltuk még egy darabig, aztán éreztem hogy már tényleg nem bírom tovább és egy óriásit élveztem a szájába. Benntartotta a lüktető farkamat és közben a kezével a zacsimat simogatta amitől annyira érzékeny lettem, hogy muszály volt kivennem a szájából, pedig bárcsak sose kellene:). Miután lenyugodtam még beszélgettünk kicsit, (konstatáltuk, hogy amit a randi elején említett "minden álló rúzs" valójában nem "minden álló" vagy legalábbis nem "szopás álló", hogy őt idézzem:):). Közben kölcsönösem megdícsértük egymás adottságait és elmondtuk mennyire jól éreztük magunkat, mi egyrészt nagyon jól esett másrészt éreztem, hogy tényleg szimpi voltam neki és mivel ez abszolút kölcsönös azt hiszem talált magának egy új törzsvendéget.
  • Elszámolás:

    Először voltam nála, ennek ellenére szóba sem került, én kérdezem rá a végén és letettem az asztalra. Nem kértem semmilyen extrát, ez extrák nélkül is extra volt:)
  • Összkép:

    Azt hiszem, hogy összességében életem egyik legjobb szexuális vagy legalábbis részben szexuális élményében volt részem. Pálma tényleg a top favoritom lett és ami még nekem fontos hogy kölcsönösen jól éreztük magunkat. Tényleg mintha a barátnőjével lenne az ember.
Happy Massage