• Nati

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Nemrég jártam Natinál, igértem, hogy visszamegyek. Így is lett. Első próbálkozásra felvette, sikerült aznap estére tökéletes időpontot találnunk.
  • Megközelítés:

    Most gyalog, illetve metro pótlóval mentem. Lehel tértől kis séta, ahol fejben össze lehet rakni a programot. Kocsival legutóbb voltam, parkoló van bőven a kiemelt parkolódij következtében.
  • Helyszín:

    Kapuból hívtam, a kód megadása után nyilik az ajtó, majd lifttel emelkedünk a magasba. Egy szép modern háztömb. A szalonban 3 lány van, lehet 4, de senkivel sem találkoztam. Most egy másik szobában voltunk, franciaágy és fotel szolgálta a kényelmünk. Fürdő szép tágas és tiszta.
  • Lány külseje:

    Nati elbűvölő mosolya csalt vissza, leginkább annak sminkelési lehetősége. Ezúttal egy fekete bodyban fogadott, összefogott hajjal. Képeknek tökéletesen megfelel. Barnai szemeivel elvarázsilja az embert.
  • Erotikus masszázs:

    A felvezetés után kértem kis masszírozást, amit krémmel kaptam. A hátam és vállaim maszírozta meg, miközben jól elbeszélgettünk a kapcsolatok nehézségeiről.
  • Levezetés:

    Legutóbb elterveztem, hogy gyűjtök picit egy nagyobb sminkeléshez. Ez sikerült, így már csak Natit kellett eléeni, ami szintén könnyen ment. Üdvözléskor már a két puszi után rákérdeztem a csókra, amit lehetett, így nagy csókot is adtam.
    Zuhany után beültem a fotelba, ott vártam. Belépett és megnézett magának, tudta és jelezte, hogy akkor ott kezdhetünk. Elém térdelt, kibontottunk a törcsiből és bekapott volna, de magamhoz húztam és szenvedélyes nyelves smárolásba kezdtem. Jól gogadta, közben kézzel tovább merevített. Itt szájába sugtam, hogy ma megerőszakoljuk a torkát kicsit aztán beterítjük a szép kis arcát. Mosolyogva nézett rám, hogy rendben.
    Innen átadtam magam, végig nyalta a farkam és elkezdte finoman szopni. Volt hogy kivettem, lejjebb ment zacsit nyalni, golyókat szopni, volt hogy felálltam, mert térdelve szereti a legjobban és így dugtam a száját. Moziztam a tükrökből, hallatta a torokhangokat rendesen. Magamhoz húztam, ismét lesmároltam majd az ágyra irányítottam lelógatva a fejét. Ütemesen dugtam a száját, közben kicsatoltam a puncinál a bodyt és nyálas ujjaimmal kívülről játszottam a puncijával. Izgalmaink fokozódtak, de hogy ne menjen mindne vér a fejébe, visszamentünk hagyományosabb pozicióba az ágyra. Oldalt feküdt, én mellé térdeltem és így kényeztetett. Lassan jött a katarzis, elkezdtem dugni a száját és kihúztam a végén, Nati rám nézett és kitartott nyelvvel várta a spermám. Löttem a szájára, ajkára és a nyakára. Uriemberként szemre nem... itt jött volna a tisztogatás, de sajnos elfelejtett behozni szilviát... így teljes sminkkel ment ki, szerencsére nem tallkozott kollégával. :))) után pihi, masszázzsal. 1 órában 1 kényzetetés van, de én upgradeltem kettőre pár szál rózsával, így az utolsó 15 percben ismét előbb fekve majd állva élveztem Nati fáradhatatlan szájmunkáját. Ismét az arcára táraztam a maradékot, amit alaposan elkentem merev farkammal a pofiján. Még egy gyors zuhany belefért, majd átadtam a csokrom és csókok közepette indultam további dolgaimra.
  • Elszámolás:

    Teljesen korrekt, amit megbeszéltünk. Utólag adtam át.
  • Összkép:

    Nati perverziója, hogy élvezi az arcra élvezést egy különlegesség számomra, ez most megfogott. Az sem hárány, hogy egy kedves mosolygos lány adja ezt az élményt, szerintem lesz még folytatás.
Happy Massage