• SZANDI

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam azonnal felvették azt nem tudom hogy ő vagy barátnője de könnyű volt az egyeztetés. 3 órával későbbre meg is beszéltünk egy időpontot.
  • Megközelítés:

    A hév megállótól kis séta de nem vészes. Én kocsival mentem nagyon könnyű megtalálni a házat. A parkolás fizető és nem feltétlen van hely a ház előtt de nekem szerencsém volt.
  • Helyszín:

    A lakás új építésű teljesen jól felszerelt és jó állapotú. A fürdőben van minden amire szüksége lehet az embernek. Többen vannak a lakásban de azért diszkrét. Bár rám pont rámnyitott az egyik kollegína törölközés közben de ő kellemetlenebbül érezte magát mint én :-)
    A masszázs szoba körben és a plafonon is tükrökkel rendelkezik (amelyikben én voltam legalább is. Szerintem nincsenek leosztva a szobák hanem forognak) hangulatfénnyel és halk zenével abszolút kiváló. Masszázs ágyon történik a masszázs és a levezetés is.
  • Lány külseje:

    Többen írták hogy retusáltak a képei de szerintem ezt csak a tetkók eltüntetésére hasznlták egyébként megfelel a képeknek. gyönyörű cicijei meg igazából mindene van :-) Még amikor a fejem lefelé volt az asztalon azt is konstatáltam hogy a lábai is gyönyörűek, már kezdem megérteni a láb fetisisztákat.
    Arca is szép tehát nagyon egyben van a lány.
  • Erotikus masszázs:

    Azok az erotikus masszázs lányok akiknél eddig voltam inkább csak simogattak hogy úgyis a levezetésen van a hangsúly.
    Itt ez teljesen megfordult nagyon jó erősen átgyúrt a csomókat kimasszírozta (amit mondott is hogy nem szadista de azért kicsit mégis) de jó értelemben. Tehát igazából aki csak masszírra vágyik annak is ajánlom mert tetőtől talpig átgyúrt.
    Közben meg vidám és jó fej volt végig. Látszik és érződik hogy szeret masszírozni.
    Bugyi volt rajta végig és kukkoltam is a tükrökben rendesen az elején aztán a végére már csak élveztem a masszázst.
    Már szinte el is felejtettem hogy jön még egy kényeztetés annyira el lazultam.
  • Levezetés:

    Amikor azt írtam hogy itt a masszázson van a hangsúly az nem azt jelenti hogy a levezetésben bármennyire is hianyos lenne.
    Kézzel és szájjal történhet én az utóbbit választottam. Közben simogattam popsiját mellét amíg mellettem állt aztán feltérdelt a lábam közé. Franciája kiváló erős én pont így szeretem.
    Aztán kértem térdeljen elém amit teljesített. De itt már nagyon közel voltam mondta is az utolsó póz váltásnál hogy még pont időben váltottunk. Itt nem bírtam tovább és a szájában kezdődött a kitörés és a mellein ért véget mondta most így sikerült. Sikerülhetne gyakrabban így :-)
    Tehát nagyon jól csinált mident, az egész levezetés nem tartott tovább 10 percnél de talán sokat mondtam. Pedig nem szokott nekem olyan könnyen menni ez általában.
  • Elszámolás:

    Extrákról nem tudok mind a kézi mind a franciás levezetés alapban.
  • Összkép:

    Szandi egy kedves, jó fej, közvetlen lány ami már ajtó nyitásnál kezdődött és végig megmaradt. Eddigi legjobb masszázs élményem biztos vissza megyek még hozzá.
Happy Massage