• Adél Tilda és Rebeka

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az Adél hirdetésében megadott telefonszámot hívtam, pár csengés után fel is vette maga Adél, legalábbis úgy vélem vele beszéltem. Egy három csajos hancúrozás felől érdeklődtem nála, ami nem volt teljesen előzmény nélküli: pár hónapja már jártam nála és egy barátnőjénél, ami egy remekül sikerült randi volt, és már ott felvetődött hogy én már nagyon kipróbálnám három csajjal, ők meg simán benne lennének, van még több barátnő is aki szóba jöhet. Eljött az idő, és szerencsém is volt, éppen dolgoztak hárman és mindenki rá is ért. Ugyan nem mondta Adél hogy ki a másik két csaj, de nem is volt fontos, már korábban lecsekkoltam mindegyik itt megforduló leányt, és részemről bárki szóba jöhetett közülük Adél mellé, a lényeg hogy Adél legyen az egyik. Ő ugyanis hihetetlenül bejön nekem, külsőleg és személyiségében egyaránt.
  • Megközelítés:

    A 9. kerület északi fertályában található a helyszín, egy nagyon forgalmas többsávos út mellet nyílik a bejárat az épületbe. Ez nem a legszerencsésebb ha hamar érkezik az ember és várakozni kell, érdemes inkább egy közeli mellékutcába besétálva elütni az időt. A parkolás itt nagyjából a belvárosi dzsungelnek megfelelő, akadnak ugyan szabad helyek, de nagyon lutri, jobb számolni vele hogy idő kellhet mire meg tudunk állni. Én gyalog érkeztem, mivel nincs messze a munkahelyem. BKV tekintetében egy elég nagy forgalmi csomópont van pár utcával arrébb, ahol a metrón kívül kb mindenféle jármű megfordul.
  • Helyszín:

    A tetthellyel kapcsolatban vegyesek az érzéseim. Sajnos nem egy túl nagy luxus maga a kecó, kissé már leharcolt, ütött-kopott feelingje van, de a lányok láthatóan igyekeznek mindent a legnagyobb rendben és tisztaságban tartani, apróságokkal otthonossá tenni az egészet. A fürdő mindent egybevéve rendben van, talán ez a legfrissebben felújított része a lakásnak. Nincs gond a csappal meg a zuhanyfejjel, makulátlan a kád, van bőven tusfürdő, szájvíz meg minden, tiszta és elfogadható állapotú (nem új, de csak közepesen kopottas) a törülköző. A szoba amiben voltunk tágas, fotel a ruháknak, dohányzóasztal egyéb holmiknak, hatalmas és vastag matrac a földön, amin mind a négyen kényelmesen elfértünk, plusz tükör az egyik falon. Úgy tudnám summázni, hogy a célnak megfelel, de ez a három csajszi ettől sokkal jobb helyre illene.
  • Lány külseje:

    Érkezésemkor derült csak ki számomra hogy Adélon kívül kik is lesznek még a résztvevők: Tilda és Rebeka. Elsőre egy kicsit csalódott voltam, mert legutóbb egy Zsófi nevű csajszival voltunk hármasban Adéllal, aki szintén nagyon szuper volt, de most nem volt jelen. De aztán megmustráltam a lányokat, és konstatáltam hogy nem lesz itt semmi gond, kitűnően egészítik kis egymást alkatilag a változatosság jegyében. Az alábbiakban sorra veszem őket és bemutatom adottságaikat.

    Adél:

    Ő egy csodás idomokkal megáldott amazon, legalábbis ahogy én értelmezem az amazon fogalmát: egy határozott, temperamentumos személyiségű, mindig vidám és pozitív csajszi, aki nem fél kimondani mit akar, sőt akár megszerezni magának ha kell. Hitvallása hogy ha valamit csinál az ember, akkor azt csinálja a lehető legjobban, legnagyobb odaadással ami kitelik, és ezt szemérmetlenül alkalmazza is jelen szakmájában. Amit vállal, azt szívvel-lélekkel és élvezettel teljesíti, amiről úgy érzi hogy nem menne így, azt inkább nem kínálja. Ez szerintem a lehető legkorrektebb hozzáállás.
    Alkatát nőiesen teltként jellemezném, gyönyörűen és kívánatosan gömbölyödik minden idoma, friss, fincsi, üde és zamatos minden porcikája. Popsija farokdurrantóan gömbölyű és feszes, cickói ugyan kicsik de iszonyú jól markolászhatóak, kívánatos a látványuk, feszes és peckes az alakjuk. Puncija valami istenien zamatos és illatos, fantasztikusan jól nedvesedik, igazi tökéletes babapunci zárt nagyajkakkal, kicsi de fincsi és cuki kisajkakkal. Arca mindenféle hivalkodó smink nélkül is igazán vonzó, sugárzó szépségű, tekintete mély érzelmekkel és intelligenciával teli. Egy apró szépséghibát tudok csak említeni, van egy kis minimális úszógumi a derekán, de kisebb mint pár hónapja, szóval jó az irány.

    Tilda:
    https:/beszamolok.com/masszazs/236581/tilda-budapest-masszazs-no-300865101

    Neki folyton széles mosoly van kerekded arcán, cuki pofija pirospozsgás az állandó, már-már szinte kéjenc vigyornak is beillő mosolygástól. Nagyon lelkes, pozitív személyiség ő is, már a megérkezésemet követő percekben is folyton nevetgélt és viccelődött cserfesen, mint aki alig várja már a közös kéjenckedést. Nem is kellett őt semmire bíztatni, lelkesen és aktívan vett részt minden malackodásban és perverzkedésben.
    Fehér bőre bársonyos és puha, teltkarcsú alakján egy csepp felesleg sincs, csak ami belesimul formás domborulataiba. Mellei varázslatosak, tökéletes méret és forma, egy centit se lógnak, holott rásegítésnek semmi nyoma, pedig elhihetitek hogy gyurmáztam velük rendesen hogy "lebuktassam", de nem sikerült. Bimbói is pont jó méretűek, nagyon közel vannak a cickók az alkatához passzoló tökéleteshez. Popsija kevésbé gömbölyded mint Adélnak, de teljesen rendben van, ez passzol a valamivel vékonyabb alkatához. Puncija húsos, vastag nagyajkakkal, kikandikáló kisajkakkal, jól nedvesedik és fincsi. Egy apróbb hiba volt vele, hogy egy kicsit borostás volt. Azt mondom ez még bocsánatos, mert tényleg nem volt vészes, és ápolatlan meg a legkevésbé se, friss, üde, illatos volt minden porcikája, a puncit is beleértve.

    Rebeka:
    https:/beszamolok.com/masszazs/235539/rebeka-budapest-masszazs-no-303934021

    Hármójuk közül ő a legvékonyabb, igazi nádszál kisasszony. Nekem az ő alkata nem a zsánerem, de a legtöbbeknek valószínűleg pont ő lenne a favorit. Egy három csajos kalandba beszállva jól kiegészítette a másik két csajszit, így volt mindenféle alkat a karcsútól a teltig, abszolút érvényesült a mondás, hogy a változatosság gyönyörködtet. Arca kedves mosolygós neki is, és nagyon aktív, kezdeményező természet. Bőre fincsi puha és illatos, cickói átlagos méretűek, sajna egy kicsit lógnak, de nem vészesen. Nem ő volt a csöcskirálynő hármójuk között, viszont ő volt a puncibajnok: imádta ahogy kényeztetem, másodpercek alatt tocsogott a nedvességtől, és percek alatt lihegve-remegve élvezett el, többször is a szeánsz alatt. Ami nekem érthetően nagyon imponált, főleg hogy szóban is dicsért és hevesen viszonozta kéjenc mosollyal és csillogó szemekkel. Egyébként neki is húsos, nagy szeméremajkakkal megáldott a puncija mint Tildának, és bársonyosan selymes. Popója nekem már a túl kicsi kategória, de ez nem csoda, hiszen vékony alakt, nem is állna jól neki egy nagy fenék.

    Még egy megjegyzés a végére: szerintem a kiírt életkor mindegyiküknél csalóka egy kicsit, pár évvel biztos idősebbek. De ez egyáltalán nem zavaró, mindannyian nagyon frissek, üdék, ápoltak, fiatalosak, jó szívvel tudom ajánlani bármelyikőjüket, ki-ki ízlésének megfelelően.
  • Erotikus masszázs:

    Még a telefonos egyeztetés során megbeszéltem Adéllal, hogy mivel csak egy órát tudok náluk tölteni, szeretném ha teljesen kihagynánk a masszázst, koncentráljunk végig az erotikus kényeztetésre. Nem volt semmi gondja ezzel a kérésemmel, sőt mintha még örömmel is fogadta volna hogy végig malackodni fogunk. 😋
  • Levezetés:

    A fürdőből visszaérkezve a szobába a három grácia már meztelenül és kacéran nevetgélve várt, ahogy beléptem rögtön le is támadtak: körbevettek előbb pár centi távolságra hogy kezeim mindent végigtaperolhassanak alaposan, három punci és hat cici, ez már felelősségteljes feladat hogy mind egyformán megkapja a simogatást ami jár, de azt hiszem sikerrel vettem a feladatot. Közben persze a nyelvem se pihenhetett, sorban jöttek a lányok csókolózni, nyelvcsatázni, puszikat kérni az illatos nyakincákra. Aztán hozzám simultak mind, és amíg egyikőjükkel épp csókolóztam, egy másik leány a nyakamat csókolgatta és szívogatta, a harmadik meg vagy ugyan ezt csinálta a túloldalon, vagy a cickóival simogatta a hátam és a fenekem. Csereberéltek egymás közt sűrűn hogy ki mit csináljon épp, de a lényeg hogy mindegyikük folyton visszatért csókolózni, mondhatni szinte versengtek egymással ki kapjon többet. Én meg nem akartam igazságot tenni, csak élveztem a helyzetet és hagytam had versengjenek éretem, "veszekedjenek" csak rajtam a finom kis puncikák. Mindannyian átéléssel, vadul nyalva-falva mohón csókoltak, szopogatták az ajkaim, a nyelvem, mintha csak tényleg verseny lenne hogy ki a legjobb, és mind nyerni akarnának, mindenáron.

    Nem tudtam volna győztest hirdetni, úgyhogy mikor már eluntam egy kicsit a dolgot, megkértem őket hogy feküdjenek egymás mellett hanyatt, széttett lábakkal, felhúzott térdekkel, mert jól meg akarom magamnak mustrálni a puncikat. Cserfesen nevetgélve tettek eleget a kérésemnek, én pedig gyönyörködtem a csodás látványban, ahogy három gyönyörű csajszi illegve-billegve kínálja magát, csípőjüket tekergetve, mellkast kidomborítva ciciket himbálva csalogatnak, hogy "Gyere nyalj már bele a puncimba, de az enyémbe ám először!", fenomenális látvány volt, elöntötte az agyamat az endorfin. Nem bírtam csak nézni, úgyhogy szépen sorban végigkóstoltam a puncikat, először mindegyikbe csak egy kis nyalintás íz- és szagmintának, aztán kicsit jobban elidőzve szeméremajkakat is megszopogatva egy kis ízelítő nekik mi is vár rájuk, majd sorban mindet alaposan kinyalva megpróbáltam mind a három lányt kielégíteni. Adélban és Tildában nem vagyok biztos hogy sikerült-e, de a hangokból és a testük rezdüléseiből az egyértelmű hogy örömüket lelték bennem. Rebeka viszont görcsbe rándulva, remegve, hevesen sóhajtozva és nyögdécselve élvezett el, kézzel rászorítva fejemet a puncijára, el se akart engedni utána. 😃

    Ezután azt mondtam hogy most átadom magam nekik, leheveredtem a matrac közepére hanyatt, Rebeka elkezdte szopogatni a rudat, Adél és Tilda pedig előadtak mellettünk egy szaftos leszbi show-t. Előbb Tilda nyalta Adél punciját míg ő velem csókolózott, majd cseréltek, de a sok kéjes sóhaj és nyögés hatására Rebeka is beindult és közölte hogy ugyan nagyon fincsi a farkam de puncit akar ő is, így rávetette magát Tildára, én meg árván maradtam. Azért nem hagytak sokáig ilyen szomorú helyzetben, Adél megsajnált és a lábaim közé kucorodva átvette Rebeka nemes feladatát. Közben Tilda és Rebeka elvoltak egymással, majd újabb csere következett, Tilda rájött hogy még nem is szopott egy jót, úgyhogy rávetette magát a kéjrúdra amíg Adél Rebekával folytatta a malackodást, mindketten alaposan megnyalogatták egymás pináját. Fenomenális látvány volt ennyi csaj, ennyi féle felállásban, mindenki mindenkivel örömmel és élvezettel kéjelgett. Aztán szóltam hogy ideje a dupla szopásnak, úgyhogy két önként jelentkező ajkai közé vette a farkam, míg a harmadik csajjal csókolóztam. Természetesen cserélgettük a szerepeket, megvolt az összes variáció, mindegyik isteni finom volt.

    Nyakig benne voltunk már a gyönyörökben, mikor észbe kaptam hogy még csak alig néhányszor nyalintottam bele a három fincsi pinába, úgyhogy megkértem őket hogy valaki jöjjön 69-be de izibe. Rebeka már pattant is, repetázni akart a kis kéjenc, jól belenyomta az arcomba a puncit és csípőjét mozgatva mélyen beledörzsölte a vágatot az orromba és a számba, szinte kapkodnom kellett a levegőért... 😂 Közben a három csaj egyszerre kényeztette a cerkát, nem tudom mikor melyik mit csinált pontosan, de volt hogy ketten ajkaikkal körbefonva kétoldalról szopkodták hosszában fel-le a rudat, míg a harmadik a zacsit nyalogatta; aztán valaki a makkot szopogatta, egy másik a rudat nyalogatta, a harmadik meg a golyókat; és persze volt olyan is, hogy ketten szopkodták a zacsit meg a golyókat, míg a harmadik torokra vette a faszt. Mindegyik koreográfiában váltogatták is hogy ki melyik feladatot látja el épp, frenetikus élmény volt! Közben puncicserét is vezényeltem párszor, Rebeka után Tilda jött 69-be, utána meg természetesen Adél, nehogymár bármelyik pinus is kimaradjon a három közül! Aztán ugyanezt végigcsináltuk úgy is, hogy szemből ülve a számra tették az arcomba a punit, és "csak" ketten kényeztették egyszerre a farkam. Gondolom mondanom se kell, hogy ebből is megcsináltuk az összes variációt, mind a három leányzót kinyaltam ebben a pózban is, markolászva közben a csöcseiket.

    Mikor már kezdtem elfeküdni a hátam, új felvonást eszeltem ki. Felálltam a matrac szélén, szembe a tükörrel, két csajt a dákóhoz térdeltettem és kiadtam nekik az ukázt, hogy kétoldalról ajkaikkal közrefogva szopogassák-nyalogassák hosszában fel-le a faszt. A harmadik lányt pedig megkértem hogy mellém állva, hozzám simulva csókolózzunk míg a másik kettő teszi a dolgát. Megvariáltam időnként azzal, hogy fejüket rászorítva a dákóra elkezdtem vadul töcskölni ajkaik között, mint egy pinát, miközben a csókos szerepet betöltő lányt megkértem hogy a nyakamat csókolgassa, szívogassa közben. Naná hogy itt is cserélgettem a muffocskákat, mindenki mindenkivel szopott közösen, persze magamat kivéve... 😂 Sajnos csak utólag jött a gondolat, hogy ebből csinálni kellett volna egy olyan kört is, amikor a csókos leány alánk mászva a zacsit csókolgatja és szopogatja, a másik kettő fejét pedig rászorítva, ajkaik között járatom a faszt. Na sebaj, kell valami puskapor legközelebbre is! 😅 Ehelyett, mikor már éreztem hogy közel a beteljesülés, ismét hanyatt feküdtem, megkértem Adélt hogy feküdjön rám 69-ben (mert az ő puncija a legfincsibb, és alkatra is ő jön be legjobban), Tildát és Rebekát pedig hogy segítsenek be Adélnak a kényeztetésbe. Na nem mintha ő egyedül ne lett volna képes kielégíteni, de úgy akartam elélvezni, hogy mind a három punci egyszerre szopja a faszt. Be is vetettek minden technikát amit csak lehet, váltogatták a szerepeket, a koreográfiát, mint korábban is, a lényeg hogy mindhárom csaj folyamatosan rá volt cuppanva a farkam valamely részére, miközben Adél popsijába belemarkolva nyaltam-faltam isteni punciját. Hipnotikus élmény volt, és magamhoz képest gyorsan meg is lett az eredménye, jól lefröcsköltem a lányokat, szerintem mindegyiknek jutott valamennyi az arcára, vagy valahova.

    Sorra kimentek a lányok megmosakodni, de valaki mindig maradt mellettem hogy simogasson, cirógasson amíg magamhoz térek a révületből. Aztán én is elmentem tisztálkodni, visszatérve szexi fehérneműket csodálhattam meg a lányokon. Nem sok időnk volt már, még egy körbe nem lett volna értelme belekezdeni, ezért végül mégiscsak kaptam egy kis masszázst, vagy inkább csak kellemes simogatásnak nevezném, nem is feküdtem hozzá hasra, mert gyönyörködni akartam a lányokban. Közben nagyon kellemesen elbeszélgettünk a szakmáról, lányokról, vendégekről, mindegyiküknek nagyon helyénvaló és egészséges a hozzáállása az egészhez, és nagyon intelligens beszélgetőpartnerek. Közeledve az óra végéhez megköszöntem nekik a csodás élményt és elkezdtem öltözködni. Távozás előtt még kaptam tőlük egy csoki bonbont útravalónak, és mindhárman szenvedélyesen, barátnősen megcsókoltak még utoljára. Persze csak aznap utoljára, mert holtbiztosan megyek még hozzájuk. Nagyon nehéz volt az elindulás...
  • Elszámolás:

    Csak a végén rendeztük a piszkos anyagiakat. A megadott rózsaszál mennyiségben benne van egy olyan extra, ami az adatlapokon nem szerepel, gondolom mert nincs ilyen kitölthető rubrika a hirdetésekben, ez pedig nem más, mint hogy egymással is aktívan foglalkoznak. Ahhoz képest ahogy teljesítik, abszolút aprópénz, még úgy is hogy értelem szerűen mindhárom lánynak külön jár. Szerintem ezzel az egy extrával együtt se kirívó az ajándék mértéke, szexpartner lányoknál kb ennyiből "csak" két csaj jön ki, persze ott viszont van aktus. Itt értelem szerűen nincs, de cserébe három csaj kényeztet. Valamit valamiért. Röviden összegezve szerintem maximálisan megérte.
  • Összkép:

    Ez volt életem első három csajos kalandja, és szerencsémre három olyan odaadó, kedves, abszolút maximalista csajszit sikerült találnom erre a nemes feladatra, hogy azon túl is egy maghatározó, életre szóló élmény volt, ami pusztán abból a tényből fakadna, hogy ez volt az első ilyen. Őszintén nagyon hálás vagyok nekik ezért, fantasztikus élményt nyújtottak. Csak egy a baj, hogy félek rászokok erre is, mint az édeshármasra... 😂 Meg hogy az egy óra nagyon kevés volt, szívem szerint egész estig maradtam volna, még akkor is ha nem sikerül több lövet, mert elsőre is szárazra kifacsartak. Már csak pusztán az a szituáció is, hogy három dögös szexi csajszi hozzám simul, bújik, cirógat, csókolgat egyszerre, egy kihagyhatatlan élmény. Mindenkinek nagyon ajánlom legalább egyszer kipróbálni az életben! De vigyázat, mert könnyen függőséget okoz...
Happy Massage