• Szederke

  • Beküldte:
  • Szederke reagálása

    Nagyon szépen köszönöm, ezeket a kedves szavakat. Egy igazán kedves, intelligens, férfit ismerhettem meg a személyedben! Minden percét élveztem az együtt töltött időnek! Remélem hamarosan találkozunk! Minden jót addig is. Millió puszi! Vigyázz magadra!

  • Egyeztetés:

    Előző nap délután telefonon hívtam, egyből felvette, nagyon kedvesen tájékoztatott minden részletről. A következő napra meg is beszéltük a másfél órás programot. Annyit kért, hogy délelőtt sms-ben erősítsem meg a foglalást.
  • Megközelítés:

    Nagyon könnyű megtalálni az egyeztetés során megadott címét. A Keleti pályaudvartól illetve a Blaha Lujza tértől gyalog is megközelíthető pár perc sétával.
  • Helyszín:

    Régebben épült ház, könnyű az épületen belül a lakás megtalálása.
    A lakásban számomra nagyon sötét volt a belépéskor, amíg a szemem nem szokta meg picit kellemetlen is volt. A masszázs szobában már picit világosabb volt. Így lehetet a látványt is élvezni.
  • Lány külseje:

    Gyönyörű hosszú fekete hajú lány, barna bőrű, vékony testalkatú, formás izgalmas popsival rendelkező lány. A megérkezésemkor egy fekete egybe ruhacskában fogadott. A közös zuhanyzás után felajánlotta hogy felvesz valami ruhát (combfix, harisnya) de erre nem tartottam igényt.
  • Erotikus masszázs:

    A közös fürdőzés során kérésemre Ő mosta le rólam az út porát. Illetve Én is elkezdtem ismerkedni a cicikkel.
    A szobában elmondta hogy mászás, kenyeztetés, masszázs, kényeztetés programot ajánl, de nyugodtan mondjam ha másképp szeretném. A csók benne van a programba, a levezetésre a szájba történő megoldáson kívül bárhová van lehetőség.

    Az első masszázs bokától indult, óvatos mozdulatokkal haladt felfelé. Közben kellemes beszélgetés volt általános dolgokról (honnan érkezett, mit tanult, mit szeret csinálni, milyen tapasztalatai vannak az erotikus masszázs világában eltöltött időszakban) A hát és a nyak kellemes gyengéd masszázsa után szólt hogy forduljak még.
  • Levezetés:

    A fordulás után kézzel és szájjal kaptam kényeztetést, amelynek aránya pont jó volt. Szájra puszik és csókolózás is megtörtént. Finoman csókol, olyan ártatlan kislány módjára. Az orális részben finoman játszott a nyelvével. Elég gyorsan megadtam magam :)
    Ezután Én masszíroztam az Ő hátát és popsiját. Szép, pont tenyérre való hátsója van. Kértem hogy forduljon meg, így a hasát is meg lehetett puszilni, bár elég csiklandos. Élmény volt masszírozni, a popsija csúcs. Ez a rész is csókolózással zárult. És következett a második levezetés. Szemből kezdte el csodálatos tevékenységet. Körbe körbe járt a nyelve a legnemesebb testrészemen. Majd finoman bekapta és fel-le járat a szája. Majd újból a külső részeken való körözés és nyalogatás következett. Jó párszor eljátszott így velem, mielőtt újra kivégzett. :)
  • Elszámolás:

    Ismereteim szerint extra nincs, a megbeszélt virágszálak mindent tartalmaznak, ami a kategóriába belefér, illetve amit előzetesen elmond. NVSZ nem lehetséges, csók viszont része a szeánsznak.
  • Összkép:

    Nagyon kedves lány, a beszélgetés, masszázs, erotika aránya számomra ideális. Nem rég óta csinálja, érződik rajta, olyan kis bájos ártatlan lány. Jó érzésekkel távoztam, külön elismerés, hogy kaptam Tőle egy csokit (ilyet másnál még nem tapasztaltam)
    Mindenképpen vissza megyek hozzá, mert a kölcsönösségre most nem volt lehetőség a menstruációs napok miatt. De erről előre szólt.
Happy Massage