• Kitti

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Kitti képei és korábbi beszámolói alapján nem tudtam nemet mondani, muszáj volt felhívnom. Jelezte, hogy elérhető lesz, kaptam is a telefont, rögtön felvette. Csiripelő, mosolygós hangon fogadott, már rögtön tudtam, hogy jó helyen járok! Korábban még nem találkoztunk, ezért rövid ismerkedés után kértem tájékoztasson a lehetséges programról. Készségesen elmesélte mi vár rám, mik a lehetőségek és határok. Szuper volt, hogy előre tisztáztuk a játékszabályokat. 1, órára mentem, találtunk is kapásból egy megfelelő időpontot. A randi napján délelőtt hívtam fel, délután találkoztunk.
  • Megközelítés:

    Pontos címet kaptam Kittitől, a 13. kerület belvároshoz közelebbi felén, a Dózsa György úttól nem messze. Könnyű volt odatalálni, a környéken van parkolóhely, de fizetős. Nagy izgalmamban elfelejtettem elindítani a parkolást, úgyhogy egy mikuláscsomagot is kaptam. BKV-val is jól megközelíthető, a metrótól max 10 perc séta távolságra van. Villamos sincs sokkal messzebb.
  • Helyszín:

    A ház az elmúlt években épült, új és modern. A kapunál Kitti elmondta a kódot és emeletet. Az emeletre lifttel érkezve a lakást könnyű volt megtalálni a sarokban. A lakáson többen is osztoznak, tálalálkoztam másik cipővel a bejáratnál. De ez nem zavaró, a lányok végig odafigyeltek a diszkrécióra, drága Kittin kívül mással nem találkoztam. A lakás modern, rendezett, tiszta. A szoba az, amit a képen is látni lehet, meglepetés nem volt. A fürdőben sok féle tusi, tiszta zuhanyfüggöny, friss kilépő és törcsi fogadott. Szájvíz, kis műanyag pohárkák: minden rendben, kellemes ápolt és jól felszerelt környezet.
  • Lány külseje:

    Kitti valóban egy apró cuki, végtelenül kedves lány! Arca szép, ajkai csodásak (hát még amit művel vele). Nagyon formás lány, mellei mint egy-egy alma, feneke kemény, ahogy annak lennie kell. Izgató amint megpillantod. Ezt fűszerezi a kedves kacarászós stílus, amivel maga köré fon. A képeken nem látszik, de van sok tetkója. Szöveges, nonfiguratív és képes is. Volt mit olvasni rajta az alatt a 1,5 óra alatt!
  • Erotikus masszázs:

    Kittivel előre egyeztettük, hogy a randink nem csak masszázsről fog szólni. 1,5 óra kétszeri kényeztetéssel. A masszázs: fürdés és az első kör után jött. Inkább lágy simogatás, sem mint erős masszázs amit kaptam. Persze az előtte és utána action kárpótol.
  • Levezetés:

    Másfél órára mentem, így két kör is volt a programban. Extrakénr kértem a csókot és a mélytorkos művészetet.
    Szóval drága Kitti érkezésem után bevezetett a tetthelyre, itt levetkőztem, hideg vizet kaptam. Törcsi, irány a fürdő. Gyors zuhi, szájvíz, vissza Kittihez. Rögtön egymásnak estünk, mély csókok, igazán barátnő feeling. Semmi kifogás, végig nagyon lelkes. Legomboltam róla a melltartót és bugyit, csodaszép, tenyérbe illő cicik mosolyogtak rám. Eldőltünk az ágyon, nekiláttam felfedezni Kittit. Egyre lejjebb, majd célba érve aktív nyelvjátékkal kényeztettem. Nagyon hálás s, pár percig sóhajtozva, nyögdösve jutott a csúcsra. Megfordult, elkezdtük kölcsönösen kényeztetni egymást 69-ben. Kis idő után egymással szembe fordulva csókkal hálálta meg az előző mutatványt, majd egyszercsak torkig lett velem: elmerültem a szájában teljesen. Semmi kézmunka, csak aktívan bólogatott. Bő nyállal, imádtam! Nem kellett sok, a cicijén végeztem.
    A masszázs után hasonló koreográfiába kezdtünk, mint az első körben. Nagyon kitartóan bólogatott, cuppogott, nyelte csak nyelte mélyre. Isteni műsor volt!
  • Elszámolás:

    A másfél óra hamar elszaladt, a végén fürdés, puszi, indulás. A matekot előfe megbeszéltük. Először voltam nála, az elején kitettem a rózsákat. Mondta, hogy a végén is ráért volna. Nagyob korrekt, pesti átlag, a műsor miatt nagyon megérte!
  • Összkép:

    Végig Kedvesemnek szólított, csilingelő és kacagó hangjával végig kényeztetett. Imádtam az ott töltött időm minden percét, várom az újra találkozást! Vigyázzatok rá, igazi gyöngyszem!
Happy Massage