• Bonni

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Bonnit a vízpartról horgászás közben hívtam fel, de pár csörgés után kinyomott, majd 2 percen belül visszahívott egy másik számról. A szombati randinkat sikeresen megbeszéltük és nagyon boldog voltam, hiszen már régóta megakartam őt ismerni.
    A randi napján, amikor a vonaton ültem és utaztam fel a főváros felé, akkor hívott egy harmadik számról és jelezte, hogy neki mégsem jó a déli időpont. Arra kért, hogy tegyük át délutánra. A találkozónkat 14 órára módosítottuk, ami azt jelentette, hogy három és fél órám volt még a randiig. Csalódott voltam, mert igy nem indultam volna el hozzá korán reggel.
  • Megközelítés:

    Vonattal utaztam a Keletiig, onnan a 24-es villamossal. A Haller-Mester utca kereszteződéstől egy laza 10 perces séta a helyszín. Úgy láttam, hogy szabad parkolóhelyet csak megörökölni lehet a környéken.
    Felszabadult tengernyi szabadidőmben Fere barátommal betoltunk egy pizzát, és még egy Fradi meccsre is jutott volna idő.:)
  • Helyszín:

    Körfolyosós épület x emelet. Hálóban kihúzható ágy, pár szekrény tükörrel pont az ágy előtt.:) Fürdőben kád 1-2 tusfürdővel. Törülköző száraz és tiszta volt.
  • Lány külseje:

    Bonni utcai ruhában, szük felsőben és farmerben várt, amely ruházat mégjobban kihangsúlyozta tökéletes testét, nagy melleit. Arca számomra szép, gyönyörű barna szemei vannak. Hosszú fekete haja lófarokba volt kötve. Mint írtam tökéletes teste van, és azok a mellek brutál szépek. Popsija feszes és kemény, puncija borotvált. Testét tetoválások díszitik, de ezek engem nem szoktak zavarni.
  • Action:

    Félve hívtam fel a megbeszélt időpontban, de a hívásom egyből felvette és már mondta is hogyan jutok fel hozzá. Picit kellett lépcsőzni, de amint felértem az emeletre egy nyitott ajtó fogadott. Belépésemkor kezet nyújtott és bemutatkozott. Cipőt, kabátot levetve a hálóba invitált. Megbeszéltük mennyit szeretnék maradni és vetkőzés után törülközőt megkapva gyors zuhanyt vettem.
    Visszatérve Bonni már az ágyon várt. Szerettem volna videózni és pár fotót is lőni, de közölte, hogy ezeket csak arc nélkül lehet... Adatlapján ez most is arccal szerepel.. Csókolni akartam a száját, de felhívta rá figyelmemet, hogy ez is csak extraként kérhető. Melleit kezdtem csókolni, simogatni, ő közben a falat nézte. Rám szólt, hogy ne olyan durván, mert nagyon érzékeny a melleire. Jobb híján a nyakát kezdtem el puszilgatni, csókolni, majd ismét szólt, hogy ne szívjam ki a nyakát! Borzasztó távolságtartó volt végig, és kezdtem magam nagyon rosszul érezni.


    Kértem vegye le a bugyit. Megtette, és a punciját kezdtem el nyalni úgy, hogy popsiját két kezemmel megemeltem. Nem mondom hogy nem élveztem. Bonni halkan nyögött közben. Ezután kértem, hogy ő kényeztessen. Gumi után nyúlt, én pedig kérdően néztem rá, és az után érdeklődtem, hogy gumi nélkül nem lehet? Azt a választ kaptam nézzem meg az adatlapján, mert ő ilyet nem vállal. Fehéren- feketén le van írva. Azt hiszem minden beszijét elolvastam, ott emlékeim szerint volt natúr francia. Lehet az is extraként, illetve telefonban megbeszéltek szerint. Végig azt éreztem nem vagyok szimpatikus egyáltalán. Rákérdeztem, mosolyogva azt mondta:- szimpatikus vagyok. Hát nem ezt éreztem.
    Gumit felhúzta fél kemény farkamra és a kezével verni kezdte úgy, hogy közben rám sem nézett és a falat bámulta. Rám ez borzasztóan negatívan hatott. Persze, nem is keményedtem semmit. Megkérdezte:- Menni fog? Inkább nem írom le mit gondoltam......
    Aztán szájjal kezdett el kényeztetni monoton módon, közben hátranyúlva punciját kezdtem el simogatni. De arra is engedélyt kértem, hátha megint valamit rosszul csinálok vagy nem szabad. Kértem kicsit erősebben szopjon, vevő volt rá. Egyből keményedni kezdtem és percek múlva sikerült is elélvezem. Ezután kaptam vizes törlőt rendbe szedni magamat. Ő zuhanyozni ment, kb 7-8 percig magamra hagyva.


    Amint visszatért beszélgetni kezdtünk, majd törülközőjétől megszabadítva ismét csókolni kezdtem melleit, de mint egy hímes tojást. Ezután gumit kérve pár percig szájjal kényeztetett, majd kutyusban kezdtünk el szexelni. Brutál látvány volt, és bírta is a szenvedélyesebb iramot. Igaz nem sokáig bírtam, de nagyon rendben volt ez a része a randinak. Hagyott magában lenyugodni.
    Randink végén éreztem először hogy kedvesebb nyitottabb felém. Fürdés után még pici csevej öltözés közben, aztán puszi az ajtóban, és jó utat kívánt hazafelé!
  • Elszámolás:

    Randink elején raktam le a rózsaszálakat, amit előre Kért. Extrát nem vettem igénybe, mert nem éreztem úgy, hogy attól a randink jobb lehetne. Lehet hogy tévedtem, viszont 55 perc után már az utcán voltam.
  • Összkép:

    Borzasztó csalódott vagyok a randink miatt, mert hatalmas reményekkel indultam el hozzá. Ilyen kaliberű lányok a gyengéim. Fekete hosszú haj, szép arc, gyönyörű bomba test, nagy mellek. Sajnos a külső nem minden, ezt még 50 éves koromban sem tanultam meg. Én nem ilyen randikhoz szoktam, és biztosan bennem van a hiba, mert túl nagyok voltak az elvárásaim Bonnit illetően.
  • Webi megjegyzése:

    Beszámolód túl rövid, ezért alapból nem kaptál prémium napokat. A beszámolóról a vendégek szavaznak, és a szavazás ha eléri a ponthatárt további prémium napokat írunk jóvá. Mivel ez egy lehetne jobb beszi, és jóként küldted be, ezért alapból nem jkapsz prémium napokat. A francia tekintetében nincs igazad: bővebben telefonon szerepel az adatlapon. A fotózás viszont valóban arcos lehetőség az adatlapon. A hirdető nem vitatta a beszámolót az elmúlt 4 napban , ezért kitesszük.
Happy Massage