• Emma

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A fotói alapján nagyon jó csajnak tűnt. Nem is sokat teketóriáztam, hívtam a hirdetésben megadott számot. Elsőre nem vette fel, de amikor fél óra múlva ismét hívtam, már elértem. Aranyos volt a telefonban. Beszélgettünk egy kicsit, majd a lényegre tértem. Ő elmondott mindent, még a fel nem tett kérdéseimre is válaszolt. Már csak az időpont volt hátra, de azt is hamar megtaláltuk. És még a címet is megkaptam.
  • Megközelítés:

    Nagyon könnyen elérhető helyen dolgozik. Tömegközlekedéssel is egyszerű a megközelítés. Én autóval mentem. Szerencsére volt parkoló a közelben és a zöld rendszám miatt -még- nem kellett fizetni.
  • Leírás:

    A kapu elől hívtam. Felvette és mondta is a kódot. Az ajtó kissé nyitva volt. Kopogtam és bementem. Egy aranyos lány várt, de nem Emma volt. Aki fogadott egy szőke, kissé telt lány volt. Mondom neki ki vagyok és kihez jöttem. Ő az, jött a válasz. Biztosan nem, a képeken nem téged lehet látni. De igen, higgyem el, ő Emma. Sajnálom, de nem hiszem el. Tudok Emmával találkozni, vagy nem? Mikor másodszor tettem fel neki a kérdést elmondta, hogy valóban nem ő az. Emmának el kellett mennie és ő ugrott be helyette. Még akart valamit mondani, de az már nem érdekelt. Elköszöntem tőle és távoztam.
    Átverés. Nem tudom valóban létezik-e Emma, illetve az aki a képeken van, de én biztos nem teszek több próbát a helyen.
Happy Massage