• Valéria

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Valériával úgy vagyok mint a túrós palacsintával, megunhatatlan! De nem lehet mindennap... Mivel csak *megkívántam*,kerestem hol így hol úgy, telefonon, írásban, könnyen elértem. Mindketten előre tervezzünk, szervezünk... Így ismét összejött egy mindkettőnknek alkalmas időpont, már csak várnom kellett a napot, órát, az is eljött.Na de hogyan? Azt vettem észre előtte egy nappal, hogy volt hírdetés nincs hírdetés ! Akkor hogyan jelezzem hogy jövök? Kár volt aggódom, minden rendben ment : várt :))
  • Megközelítés:

    Nagyvárad tér közelében, minden jármű arra jár :-), autóval érkezőnek fizetős parkolás. A kapott cím pontos, az épűlet új építésű lévén, kirí a környezetből. Pontos időben telefon, kapúkód, lift ,majd a sötét folyosó végén egy fénysúgár villan fel, egy ajtó lassan teljesen kinyil.. Belépek, látom a lakás üres..., mégsem, hiszen az ajtó takarásában ott lapul kedves vendéglátóm, mosolyogva, kacéran, frissen, illatosan :)
  • Helyszín:

    Ez már külső leírása lenne, de térjünk rá magára a helyszínre.
    Az általam oly megkedvelt egyterű amerikai konyhás, csupán a fürdőszoba leválasztott. Ez utóbbi nevében benne van:szoba, valóban akkora mint sok helyen az action helyszíne! Kellemesen meleg, könnyen állítható vizkeverés, függőnnyel elválasztott fürdőkád, szélén számos tusfürdő, kézbe kapott puha friss, a már jól ismert illatú törölköző, száraz kilépők sora,egészen a tükörig, ott szájöblitő, kis eldobható pohárkák,férfi dezodorok, perfekt választék. Mivel csupán mi bitoroltuk a lakást, immár megszáritkozva,csupaszon betoppanék a nagy szobába! Ami valóban az, fényes, csendes, lakásnak is megfelelne olyan komfortos. Ám most az "Örömtanya" szerepet tölti be. Hatalmas franciaágy terjeszkedik középen, bejővel balra a kis konyha beugró, asztal, rajta víz, űditő, székek a ruháknak akár,egyszóval valóban otthonos kis lakás. Órák a falon, egy mutatja a pontos időt, a másik megállt. Azt hiszem ez utóbbit nézném inkább mindig. Akkor még most is ott lennék nála.... :) De nem háztűznézőben voltam, "ugorjunk" helyette Valikára..!
  • Lány külseje:

    Elnézést a külső leírása olyan szubjektív, de igyekszem. Most csupán egy szemrevaló francia bugyi plusz melltartó szettben nyitott ajtót, ezt később már negligáltuk, útban volt. A hírdetésében hasonlóan jelenik meg, nem árúl zsákbamacskát,a maga valós természetességében ölelhető kis Hölgy. Arányos termetű, valódi hús- vér Nő! Sallang mentes, semmi extrém, minimális smink, formás testét mindig megcsodálom. Vele összhang esetén jó nagyokat lehet szeretkezni ! Ez utóbbi szó mindenkinél mást jelenthet, de helyetesíthető( csók, szopás, nyalás,dugás..stb).Kerek feneke mindennek előtt, keblei, puncija falni való, finom, puha meleg, látni,érinteni kell...
  • Action:

    Beléptemkor köszöntem nekik is, Valika nagy örömére. A fürdőből már minden kacat nélkül pucéran léptem Kedvesemhez, aki kis "ártatlan" leánykaként várt. Csókos szája lassan elkalandozott az enyémtől s lebukott hűséges társamhoz,ő is megkapta a magáét. Valika ült, én álltam, csak én. Meglepődve láttam követve tekintetét, hogy bizony ott lenn nem nagy a lelkesedés :( De nem így Ő. Kezeivel combomon, lassan körbepuszilta, nyalta a terepet, majd lassan ajkaival elkapta a 'logóórrú' farkam, nem szépítem, benyelte úgy kókadtan. Teljesen. Úgy egészbe. Nem semmi érzés. Majd a szintén logó tartozékokat is elkapta, nem maradhattak ki a jóból. Én sem maradtam rest, kebeltartó textília le, bugyi le, ez utóbbinál Valika már hanyat feküdt, szájában a közben megemberesedett fickóval, olyannyira begerjedtünk, hogy bizony ebből *fejlelógatós* búli lett. A látvány,Ő amint torkában a phalosszom, puncija immár szabadon, előrehajolva megkóstoltam, remek íz, melegség, faltam ami elém tárult. Kölcsönös nyögések közepette helycsere, picit másként jött most a 69. Megunhatatlan egyedi fogással oly módon Kényeztetett ami lehetne a név jegye akár.
    Szájában a péniszemmel, má-már Ő dugatta meg magát, kezeivel golyóimmal valami varázslatos masszázst végzett. Vele ez kihagyhatatlan, nekem már csak elterűlni volt erőm. Ekkor feltűzte haját s jött a ráadás ! Ugyanez szemből, végig szemkontaktussal, kukoricaevésszerű cúpoggó ajakkal, hol a makk, hol alatta a fék, a rúd, majd a kihagyhatatlan herezacsi kényeztetés. A golysziknak remek napjuk volt. Pihenésként(?) egy oldalfekvős kölcsönösség, simogatás részemről, szopás részéről. Órára tekintve ( a járóra) gumit kértem lihegve, amit szokásos módon szájával, fel, illetve letekerte, majd beleült. Mindezt egy szó nélkül (ide megérzés kell, mi jó a partnerének), majd teljesen rámereszkedve elkezdett ringani. Picit előre, hátra,oldalt, mintegy elhelyezkedett, az a tekerés ahogyan fenekével elkezdett riszálni, nem maradhattam én sem tétlen. Ringó keblei számban majd magamhoz vonva szájba száj, nem csók volt csupán inkább kétségbeesett kapaszkodás, összefonódás minden lehetséges pontban !
    Ez valóban b@szás volt !
    Mikor már érezte, éreztem innen már nincs visszaút akkor még tetézte az élvezetet, egyik kezével hátranyúlva heréimmel babrált, másikkal magát simogatta, izgatta elől. Kolosszális vágtában,kölcsönös artikulálatlan nyögésekkel "robbantam" bele ebbe a kéjtől még vonagló kis boszorkányba!
    Pihegés, lassan szétváltunk, letakaritott, pár perc egymás mellett is, csak úgy.... Jó volt úgy is.
    A járó óra szerint időm is lejárt, így gyors tús, öltözés, puszi, ölelés, el.... :(((
  • Elszámolás:

    Elején redeztem, szokásos csokigolyókkal. Nem változott. Extra van, de nem vettem igénybe. Elegendőek az alapok is..
  • Összkép:

    Istennőnek járó valódi köszönet, biztos "kikötő", örülök hogy néha *kapok belőle*.
Happy Massage