• Amina

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Törzsvendégnek számítok már Aminánál , így tudom , hogy célszerű időben egyeztetni hozzá időpontot . Mint mindig , telefonon hívtam , egy barátnője vette fel . Gond nélkül tudtam időpontot foglalni .
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedéssel könnyen megközelíthetö , én mindig azt használom .
  • Helyszín:

    A szalon minden igényt kielégít , tisztaság , rend . A szobák egyszerüen , de hangulatosan berendezve . Nagy tatami , kétoldalt tükrök . A fürdőben többféle tusfürdő , szájvíz .
  • Lány külseje:

    Amina egy igazán gyönyörű nő . A képein ő van . Mikor anno előszőr megláttam olyan zavarba jöttam , hogy majdnem köszönni is elfelejtettem ... De még ma is mindig rácsodálkozok , akárhányszor találkozunk . Imádom , mikor huncut mosollyal pózol a tükörnek , és persz nekem . Nem tudnék külön kiemelni semmit a külsején , az én számomra tetőtől talpig TÖKÉLETES !
    Általában fehérneműben fogad (de volt , hogy egy szál apró köntös volt csak rajta) , de arra is ügyel , hogy a formás mellei fedetlenül maradjanak . Így szokott várni az ajtóban hatalmas mosollyal és öleléssel .
  • Erotikus masszázs:

    Nem minden alkalommal masszíroz meg , mikor megyek . Van , hogy egyéb , kellemesebb elfoglaltságokkal töltjük az időt . Nem mintha a masszázsával bármi probléma lenne . Apró termete és kicsiny kezei ellenére meglepően erősen tud masszírozni . Amennyire meg tudom ítélni , szakszerűen dolgozik . Kimondottan jól esik ahogy átgyúr .
  • Levezetés:

    Levetkőztem gyorsan , Ő előttem elindult , hogy a fürdőbe vezessen . Természetesen nem bírtam ki , hogy hátúlról át ne öleljem és ne csókoljam végig a nyakát . Tisztálkodás és rövid beszélgetés után a masszázst kihagyva egymással kezdtünk foglalkozni . Szorosan ölelkeztünk , finom csókokat váltottunk , miközben gyengéden símogattuk egymást . Mondtam , hogy én szeretném először Őt kényeztetni . Amina a hátára feküdt én gyengéd csókokkal a szájától indulva lefelé , elidőzve a mellein végül a széttárt combjai közé hasaltam . Nyelvemmel hosszan játszottam a punciján teljesen megfeledkezve minden másról , élvezettel hallgatva a sóhajait . Néha a formás feneke lyukát is kezelésbe vettem a nyelvemmel . Egy idö után Amina megkért , hogy most inkább ujjazzam , és gyengéden szopogassam a mellbimbóját . Boldogan teljesítettem a kérését . Finoman dolgoztam az ujjammal a szűk és lucskos puncijában , miközben Ő a csiklóját masszírozta . Egyre szaporábban és mélyebbeket sóhajtott és alig hallhatóan azt lihegte , hogy most a fenekét izgassam , de csak kívűlről . Bár szívesen megujjaztam volna a fenekét is , természetesen nem tennék olyat , amit kedvesem nem akar . Így finoman egy ujjal masszíroztam az apró lyukat és nyelvvel izgattam a mellbimbóját , míg Ő a csiklóján játszott . Nagyon izgató volt , ahogy a záróizma megszorította az ujjbegyemet , miközben vonaglott a kéjjtől . Végül elért az orgazmusig , ami nála sose megy könnyen , de megéri rászánni az időt , imádom Őt kényeztetni .
    Persze , miután kifújta magát , nem maradt adósom . Izgatóan csókolgatta a nyakam és a mellkasom , aztán hanyadt lökött a tatamin a combomra ült és elkezdte masszírozni a farkam . Mikor már kellően felkeményedtem , a combjaim közé telepedett és jött egy fantasztikus francia . Nyalogatta és csókolgatta a farkamat , a zacsimat , a makkomat aztán a szájába engedte lassan és finoman . Változatos technikával kényeztetett , nem is bírtam sokáig a gyűrődést , hatalmasat élveztem a gyönyörű kis szájába . Végigvárta amíg minden kiürült belőlem , nem volt kevés ... Utána letisztogatott és kiment a fürdőbe rendberakni magát . Az ajtóból visszafordult és rám parancsolt , hogy el ne tűnjek , amíg visszaér ! :) Felkelni se bírtam volna , csak vigyorogtam .
    Kisvártatva vissza is tért és mellém feküdt , összebújva símogattuk egymást , csókolóztunk és beszélgettünk . Később megfordult , a combjaim közé feküdt , a lábait átvetette a hasamon , a mellkasomig , így kényelmesen tudtam símogatni , csiklandozni és csókolgatni a talpát , ami jól esett neki . Van , hogy bagatel semmiségek , de van , hogy kimondottan bensőséges , igazán személyes dolgok kerülnek szóba köztünk . Mintha valóban a szerelmemmel lennék , talán kicsit így is van ... :) De olyan is volt , mikor a kedvenc rap zenekarától rap-elt nekem . Nem az én zenei világom , de mint gesztus , tök kedves , imádom ezt a kicsi lányt !
  • Elszámolás:

    Törzsvendégként elég , ha a randi végén rendezem az anyagiakat .
    Mikor még előre fizettem , akkor is visszaadta a nem teljesített extra árát (egyszer szájba volt megbeszélve , de úgy alakult , hogy a kezében sültem el , nem rajta múlt) . Amit vállal , azt teljasíti is . Maximálisan korrekt .
  • Összkép:

    Teljes mértékben elégedetten szoktam távozni Aminától . Ha nem így lenne , nem lennék visszatérő vendége .
Happy Massage