• Ramóna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam Ramit, még a múlt héten. Azt tapasztaltam, hogy időnként hosszabb-rövidebb időre eltűnik az oldalról, biztosra akartam menni, tudtam, hogy mikor érek rá, ezért jó előre lefoglaltam az időpontot. Mondjuk egy kicsit rám hozta a frászt azzal, hogy a randi napján nem volt elérhető a hirdetése, még szerencse, hogy emlékeztem, hogy mikor beszéltünk és visszakerestem a telefonomban a számát.
    Mikor hívtam ki volt kapcsolva. A randi előtt 40 perccel értem el, már kezdtem feladni. De végül még éppen időben sikerült elérnem, így létrejöhetett a randi. Szerencsére.
  • Megközelítés:

    A GPS pontosan odavisz. Ház előtt bőségesen van parkolóhely, igaz fizetős. De ez ilyenkor nem számít, hiszen ez az összes költség kb. 1%-a. Aki ezért rinyál, az pitiáner.
  • Helyszín:

    A lakás egy viszonylag új építésű társasházban van, ahogy a minőségibb szolgáltatóknál ezt már megszokhattuk. Másfél szobás, nappali étkező és háló. Tisztaság és rend. Fürdőben kád zuhanyfüggönnyel. Többféle tusfürdő, szájvíz. (Komolyan ez érdekel valakit részletesen? )
    Hálóban nagy ágy, szekrény nagy tükörrel. Mondjuk ez jó, mert megduplázza a látványt, ami nem volt semmi. :)
  • Lány külseje:

    Rami nagyon csinos, széparcú, mosolygós, kedves, nagydumás csaj. Rendkívül közvetlen, úgy fogadott, mintha ezer éve ismernénk egymást. Pedig először voltam nála. Sajnos. Kár, hogy korábban nem jutottam el hozzá, nagyon bejött a csaj. :)
    Fekete neccharisnyában, fekete bugyiban és egy fekete nemtudommiben fogadott. Lélegzetelállító volt, köszönés után mondtam is neki, hogy nagyon szép. Nagy fekete ( barna?) szeme van.
  • Action:

    Zuhanyzás után a hálóban az ágyra heveredtem, rögön mellém bújt és azzal kezdte, hogy levette a melltartó-fűzőt vagy mi volt rajta, én ehhez nem értek. Elkezdtük egymást simogatni. Az első csók is hamar elcsattant, és rögtön konstatáltam, hogy nagyon finoman csókol. Nem puszik, nem nyalogatás, rendes csók, mintha a csajoddal lennél. Dicsértem, ő is dicsért, ment a mellsimogatás, nyakcsókolgatás, sóhajok, ölelések. Fordultunk, levette a bugyiját. Majd fölém kerekedett, rám simult, csókolt, simogatott. Elvoltunk így egy pár percig, majd kezelésbe vette a velem egykorút. Végignyalta a zacsitól a hegyéig, majd a mellbimbójával simogatta. Ezt többször is eljátszotta, nagyon jó volt. Ezután lelkes franciázásba kezdett, nagyon finom volt. Pár perc múlva leállítottam, mert még nagyon az elején voltunk, nem akartam összecsapni. Megkérdeztem, hogy az alapban lévő vibrátoros játékot játszhatjuk-e. Mivel szerintem a legizgatóbb és legszebb része egy ilyen együttlétnek az, amikor a nő elélvez. Mondta, hogy ezt előre kellett volna jelezzem, mert sajnos nincs itt a vibrátora. Szóval uraim, ha valaki ilyet szeretne, akkor kéretik előre szólni. (Akartam én, csak elfelejtettem izgalmamban. :))
    Na ha nincs vibri, akkor gondoltam megpróbálom a nyelvemmel a csúcsra juttatni, amúgy is szeretek nyalakodni. Nekiláttam hát módszeresen felfedezni őt ott lent. Először a combjait csókolgattam, nyalogattam, majd lassan a punci is sorra került. Finom puncija van, éreztem a nyelvemmel, hogy keményedik a csiklója. Néha kézzel is besegítettem. Rami kedvezően fogadta az igyekezetemet, sóhajokkal és nyögésekkel jelzett vissza, de egy kicsit nehezen melegedett be. Lassan bedugtam az ujjamat is a meleg barlangba. Halkan instruált, hogy finomabban. Mit mondjak, megdolgoztam a sikerért, de végül sikerült a csúcsra juttatnom. Az ujjam a puncijában volt végig, és biztosan állíthatom, hogy nem volt színlelés, mert éreztem az összehúzódásokat. :)
    Mikor lenyugodott, akkor ő kerekedett felülre, rám simult, csókolt. Még egy kicsit játszott a farkammal, nyalogatta, a mellbimbójával izgatta, majd gumit kértem. Maradt felül, de nem ült fel lovagolni, hanem rám simulva mozgott, közben csókolóztunk. Hihetetlen jó élmény volt. Pár perc szeretkezés után gyorsítottam a tempón és egy jót élveztem.
    Pihenésképpen mellém bújt, mindenféléről beszélgettünk. Rendkívül beszédes, de ezt már leírtam.
    Később megkérdeztem, hogy szerinte belefér-e még egy gyors menet. Mondta, hogy nyolc percünk maradt, nem hiszi. Végül csak rádumáltam. Gyorsan keményre varázsolt a csodálatos szájával és missziben gyors tempóban végül sikerült másodszorra is elmennem.
  • Elszámolás:

    Az extráit nem néztem, ami engem érdekelt, az az alapban benne volt. A vibrátoros játékot legközelebb igénybe veszem. :)
  • Összkép:

    Legszívesebben már holnap ismét meglátogatnám, nagyon bejött a csaj. Szerintem elkezdek lottózni és ha nyerek, akkor hetente meglátogatom. :)
Happy Massage