• Berry26

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Nagyon nehéz elérni, többször próbálkoztam, sokadjára csörgött vissza, de utána egyből felvette.
    Vagy süket vagyok, vagy suttog, vagy a telefon rossz, de nehezen értettem meg minden infot. De kedvesen tájékoztat.
  • Megközelítés:

    Metró közel, parkolni nehézkes, én pár perc sétára álltam meg néhány tömbkerüléssel.
    A lakást se könnyen találtam meg, de az az én hülyeségem.
  • Helyszín:

    Minden ok, tiszta, kisszobában alacsony ágy/matrac, szék, fürdő kádas, rendben van.
  • Lány külseje:

    Egész magas, vékony kány, fehérneműben várt, a melltartó fent maradt. Az arca izlés dolga, de kifordulni senki se fog miatta, nekem bejött, vékony szálú, sötét haja van. Picit furán beszél, nem mindig értettem jól, de ilyen.
  • Action:

    Megérkeztem, az előszobában várt és kaptam egy csókot.
    Bevitt a szobába, megmutatta hova pakoljak, kitettem az ajándékot és elkezdtem vetkőzni, amiben segített, konkrétan rángatta le a gatyámat, kérdezte mikor fürödtem, mondtam, hogy reggel, ezért megkért, hogy “a faszomat azért mossam meg kicsit”, de ez nem tartotta vissza attól, hogy amíg levettem az ingem, bekapja egy kicsit. Szóval álló farokkal ki a fürdőbe, jött velem, kicsit lemosott, majd vissza a szobába, ahol egyből elém térdelt, rám locsolt egy csomó krémet és elkezdett szopni.
    Nem finomkodik, egy idő után megfogtam a fejét, lenn tartottam, kicsit dugtam a száját és a végén akkorát élveztem bele, hogy amit nem nyelt le, az az orrán is folyt, meg mindenhol a testápolóval együtt.
    Kiment kicsit megmosakodni, utána miközben gyúrta a hátam, beszélgettünk. Utána hanyatt fektetett és jött az újabb szopás. Kicsit nehezen lendültem bele, de kitartó volt, mikor sikerrel járt, egyszer csak gumiért nyúlt, megállapította, hogy “hú, ezt jó magasra felszoptam, most már beteheted”, felgumizott és beleguggolt, szépen mozgott fel-le, egész sokáig bírta, közben apró sóhajok, majd egyszer csak leperdült, bepucsított és kérte, hogy jöjjek hátulról.
    Formás feneke van, örömmel hatoltam be, lehetett neki adni simán, de sokáig nem bírtam. Hagyott lenyugodni, tisztogatás, levezető zuhany (ő mosta a farkam, ő a többi részem), csókkal búcsú és el.
  • Elszámolás:

    Egy csomag, nem túl magas, nagyon megéri.
  • Összkép:

    Nem könnyű elérni, de érdemes próbálkozni. Galamblelkűeknek kár, mert szétszed.
Happy Massage