• Amina

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Nagyon könnyen telefonon, gördülékeny mint mindig. Vagy vele, vagy egy barátnőjével egyeztettem, attól függően, hogy épp vannak-e nála. Egyeztetéssel nem volt még bajom eddig.
  • Megközelítés:

    Parkolás inkább a környező utcákban, vagy a plázában, bár én eddig BKV-val mentem, az nekem sokkal egyszerűbb. GPS pontosan odavisz, könnyű megtalálni az épületet.
  • Helyszín:

    A lakás tiszta, higiénikus, 2 szoba van fenntartva a szeánszoknak (legalábbis 3. szobát még nem láttam), illetve 2 fürdő, egy nagyobb káddal és egy kisebb ahol mosógép és sarok zuhanyzó kapott helyet. Mindenhol rend és tisztaság. Többféle tusfürdő, tiszta törölköző, szájvíz, gyakorlatilag minden adott, hogy frissen és üdén kerüljön kapcsolatba az ember a hölgyekkel.
  • Lány külseje:

    Nekem abszolút bejön a hölgy, kislányos szende mosoly mikor érkezel, aztán annál vadabb tekintet mikor már kettesben vagy vele... Magával ragad és felemészt a tűz ami benne ég. Testalkata, apró, törékeny, állítása szerint néhány plusz kilóval küzd mostanság, ami szerintem egyáltalán nem vészes (persze az apró testalkata miatt lehet látványos), de ha valaki nem szereti a popsis, combos, picipocis nőket akkor ezt idejében jelezve neki, senkit nem ér majd csalódás. Mindig nagyon szexi és illatos mikor találkozunk. Igéző a szeme, hatalmas a mosolya, magával ragad a személyisége.
  • Erotikus masszázs:

    Általában egy kellemes, nem túl erős de határozott masszázzsal kezdünk. Most sem volt másképp, de mivel több órára mentem, úgy gondoltam az előttem szólók beszámolóira visszagondolva, nemcsak testi de szellemi táplálékot is keresek nála. Szóval a masszázs közben inkább csak élveztem azt amit csinált, majd én is megmasszíroztam ami láthatóan jól esett neki. Majd finoman cirógatni kezdtem az egész testét miközben beszélgettünk általános dolgokról, tervekről, vágyakról, és megerősítést nyert, beszélgetni ugyanolyan jó vele mint masszázst adni, illetve kapni. Végül a kezeink elbarangoltak az egész testünkön, míg a vágyaink ismét felkorbácsolódtak és kölcsönös kényeztetésbe nem csaptunk át.
  • Levezetés:

    Nagyon határozott és izgató amit tesz az ember fiával, így én sem lustálkodhattam, a nyelvemet sokféleképpen vetettem be, hogy számára is olyan kellemes legyen a találkozó mint számomra. Amit pedig ő nyújtott nekem, az a menyország maga. Hol kézzel izgatott, hol eltüntetett a szájában, hol pornós módon fuldokolva, hol pedig lelassítva nagyon érzékien kapta be a farkam. Az igazság az (és biztos én vagyok a tapasztalatlan), hogy ilyen élményben nemigen volt részem soha. Amennyire lehet elhúzom persze a véget, ilyenkor szokta kijelenteni ellentmondást nem tűrően, hogy most kivégezlek... És sikerül is neki minden alkalommal. Ha pedig én nem járnék sikerrel nyelvi téren, akkor rásegítek az ujjaimmal, amit nagyon szokott díjazni :)
    Pinehésképp izgató csókcsatákat vívunk és bevetjük a kezünket a másik testén, hogy fokozzuk az izgalmakat. Emellett pedig vadító dolgokat suttog az ember fülébe vagy éppen kéjesen forrón beleliheg a nyakába... Ha ez lenne a vég akkor örömmel fogadnám és ott hanyatlanék le mellette végleg :) Hozzáteszem nehezen oldódok fel, de szerencsére minden alkalommal megugortuk a dolgot, még ha néha küzdős is...
  • Elszámolás:

    A csók és szájbaélvezés extra a csokorban, de nálam minden rózsaszálat megér a dolog. Nagyon korrekt az elszámolás, én mondjuk szeretem az elején letenni a csokromat, fürdés után már nincs nagyon kedvem bekoszolni a kezem, és hát másra kell a higiénia :)
  • Összkép:

    Abszolút jól éreztem magam, minden percet szívesen újraélnék vele. Többször voltam már nála, ahogy eddig sem, most sem ért csalódás, véleményem szerint a legkorrektebb hirdetők közé tartozik.
Happy Massage