• Emma

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Másik oldalon találtam a hirdetést, másik képekkel és más néven. A cím stimmel, amit a beszis rendszer a telefon alapján kiír. Telefonon hívtam, viszonylag egyszerű volt, találtunk is alkalmas időpontot. Valószínűleg telefonos hölggyel beszéltem.
  • Megközelítés:

    Eltéveszthetetlen a cím, a parkolás fizetős, BKV is van a közelben.
  • Helyszín:

    Nagyon új szalon, Marina part környéke, de már nem közvetlenül a Marina part. A megadott ajtóra egy cégnév is ki van írva, gondolom, így könnyebb a forgalmat megmagyarázni. Mikor kifelé jöttem az épületből, akkor surrant be utánam a lenti bejárati ajtón egy vendégforma fazon, fülén a telefonnal. Fent tbb szoba van, rendet tartanak a lányok. A fürdő is rendben volt, a kádra már ráférne egy duguláselhárítás. Volt pár tusfürdő, illetve rengeteg friss törülköző volt felhalmozva a mosógép tetejére, volt miből választani. Szájvizet sajnos nem találtam. A szobában egy franciaágy és egy kis asztal szolgálja a vendég kényelmét. Volt még egy zárt szekrény is bent. A falhoz volt támasztva a szekrény egy polca (?), ami vetkőzés közben nagy puffanással magától eldőlt, gondolom, ekkorra csúszott el nagyon lassan annyira a faltól, hogy már megadja magát. Emma visszatértekor visszahelyezte az alapállapotába a polcot.
  • Lány külseje:

    Nem vagyok benne biztos, hogy a megadott hirdetővel találkoztam, a hirdetésben egy sötéthajú lány szerepelt, nekem egy szőke lány nyitott ajtót, magasság, súly, alkat, életkor kb. stimmelt. Ezért a képnél a valódit jelöltem meg, hiszen a hirdetésében nincs arcos kép, a hajszín meg gyakran tud a lányoknál változni. Mivel aki ajtót nyitott, szimpi volt és jól is nézett ki a vendéglátóm, mind alakját, mind arcát tekintve, úgyhogy maradtam. Az egész action alatt egyébként magán tartotta a felsőjét, úgyhogy kebleiről nem tudok nyilatkozni, állítása szerint ő "szégyenlős". Kár, mivel az összkép egyébként pozitív volt.
  • Action:

    Érkezés után bementünk a szobába, levetkőztem, közben letettem a kért összeget egy kis asztalra. Emma rögtön elszaladt a pénzzel, én meg elmentem tusolni. Visszajövetel után még ruhában várt és mondta, hogy nagyon fáj a feje, most vett be egy fejfájáscsillapítót. Gondoltam magamban, "csodás" kezdés. Ezek után, mivel rövid időtartamra mentem (új randinál, vagy olyannál, ahol nincs, vagy nem engedélyezett a beszámoló, érdemesebb rövid időtartamra benevezni), egyből nekiesett a brének, nem sok átéléssel úgy-ahogy felállította, majd szinte azonnal kaptam egy gumit. Mit mondjak, a teljes harckészültségtől még fényévekre voltam. Mondtam, hogy én is franciáznék, hátha meghozza mindkettőnk kedvét, elmulasztja a fejfájást, stb. Hát azt félórában nem lehet, csak egy órában, mondta. Megjegyeztem, hogy pedig rajta van az adatlapon alapként, erre lekapta a bugyit és kb. résnyire szétnyitotta a combjait. Minimálisan értem csak hozzá, ő "csikis" volt. Egyébként tiszta, szép, ápolt punci fogadott. Még kevésbé voltam behatoláskész, de azért megpróbálkoztunk vele, minimális sikerrel. Végül leszedtük a gumit és saját kézimunkával fejeztem be a műveletsort, sikerült a megadott időn belül mindennel végeznem. Egyértelmű, hogy nem volt meg a kémia köztünk, illetve ma Emmának nem nagyon volt kedve szerintem a munkához, az elején meg is jegyezte, hogy kézimunkával fejezzük-e be, mondtam, hogy azért még szexelnék is. Végül úgy-ahogy megemberelte magát és sikerült a befejezés is, talán hatott már közben a fejfájáscsillapító. Nagyon hezitáltam, hogy "jó" címkét adjak, egy többfokozatú skálán egyszerűbb lenne a döntés, de mivel végül a foglalkozás elérte a célját, maradtam ennél a minősítésnél.
  • Elszámolás:

    Annyi, amennyit telefonban hallottam. Letettem, gyorsan elment vele. Nem kértem extrát, de az alapvállalás sem teljesült maradéktalanul.
  • Összkép:

    Volt már ennél sokkal rosszabb élményem is, de sokkal jobb is. Kérdés, ha más pillanatában kapom el Emmát, akkor mi lett volna a végkifejlet, ezt nem fogom megtudni. Összességében nem volt undok, sőt, végére egy kicsit már barátságosabb is lett, de a csodás élménytől azért ez fényévekre volt. Szerencsésebb lett volna egy már egy már ismert hirdetőhöz visszatérnem. Ez persze nem jelenti azt, hogy más napján, kicsit több gyakorlattal, másik vendéggel, esetleg hosszabb időtartammal más lesz az élmény Emma kezei közt.
Happy Massage