• Alexandra

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A megismerkedésünk már régi történet, még 2019 – re visszanyúló, amikor már beszit is írtam Alexáról. Anno úgy értem el, hogy itt az oldalon láttam a hirdetését, majd a másik portálon is megnéztem az adatlapját. Azóta több randink volt, az időpontok egyeztetése SMS – ben, belső üzenetben és VTR – ben egyaránt történik, mely során nagyon rugalmas.
  • Megközelítés:

    Alexa rendelője Angyalföldön található, tömegközlekedéssel a Béke úti lehetőségeket kell figyelembe venni. A GPS pontosan a címre visz, parkolót mindig lehet találni reális távolságon belül, ami fizetős.
  • Helyszín:

    A lakás egy szocreál nem sokemeletes társas házban található. A vendégek által bejárható részen van egy előszoba funkciójú folyosó, ahonnan nyílik a WC, a szükséges pipere cuccokkal felszerelt kádas fürdőszoba, valamint két masszázs szoba, amelyekben tatamik vannak, illetve a szükséges ülő és pakoló alkalmasságok.
  • Lány külseje:

    A páros hirdetésükben szereplő egyik cicalány Alexa, aki hosszúlábú gazellaként aposztrofálja magát, amely szerintem nagyon találó hasonlat. Ez egyértelmű az élőkép és a fotói alapján egyaránt. A fotókat illetően érdemes átnézni a másik portálra is, mert ott sokkal több és sokkal kitárulkozóbb fotót találunk. Ha valaki csak az itteni hirdetésben lévő fotókra hagyatkozik az is reális képet alkot arról, hogy Alexa egy bombanő. Aki pedig meglátogatja az a valóságban is meg fogja ezt tapasztalni.

    A hibátlan formájú vádlija és combja, formás csípője és kerek popsija a darázsderekával nagyon jól harmonizál. Nem kebelcsoda, de alkatához képest ideális méretű melleinek nagyon kellemes a formája. A látványon kívül figyelembe kell venni, hogy bőre bársonyosan puha és mindenütt éppen annyira kemény, hogy éppen a legkellemesebb tapintási élményt nyújtja.

    Az arcát illetően sincs zsákba macska, mert ugyan ez szubjektív dolog, de bizonyára nem vagyok egyedüli, aki szerint Alexa nagyon szép lány. Elbűvölő mosolya sok képen látható, és ez a valóságban folyamatosan jelen van.

    Alexának sajátos, de élvezhető humora van, nagyon sok témában járatos, így kiváló társalgó partner amit tovább fokoz a kedvességével és sajátos bájával.
  • Erotikus masszázs:

    Az Alexával és Vikivel történt páros randim teljes menete:

    1) először fél óra kettesben Alexával,
    2.1) ezt követően egy óra hármasban Alexával és Vikivel 1. rész,
    2.2) ezt követően egy óra hármasban Alexával és Vikivel 2. rész,
    3) végül pedig fél óra kettesben Vikivel

    Alexa jelen beszijében az 1) és 2.1) pontok, míg Viki beszijében a 2.2) és 3) pontok kerülnek leírásra.

    Mindkét beszit érdemes elolvasni, mert nem tartalmaznak azonos és ismétlődő részeket, így a randi valamennyi eseménye csak mindkét beszi elolvasása esetén ismerhető meg.

    Tehát ez a beszi az 1) és a 2.1) pontokról fog szólni.

    1) fél óra kettesben Alexával:

    Alexa tangában és egy szinte semmit nem takaró melltartóban fogadott, azonban mikor a fürdőből kijöttem ezek már a ruhatárban voltak, így már meztelenül várt és ölelt magához. Lesz@rtam, hogy magasabb nálam és egy kis állócsúszkába bocsátkoztunk, majd invitált a baloldali szobába. Hohó, mondtam, nem ketten leszünk és hármunknak sokkal jobb a másik szoba. Vagy szeánsz közben akarsz költözni, kérdeztem? Dehogyis, kacagott és már lépett is be a kis szobába levenni a fűtést, ahonnan nagyon nagy meleg csapott meg, mert az irtó figyelmes lány alaposan befűtött.

    A tatamin elhelyezkedve nem sokat teketóriázott, mert olyan szembe csúszkát prezentált, hogy a mellbimbóival szinte szántva megmutatta miként csúszkál egy gazella, azonban ez most különleges volt, mert a farkamat állandó felügyelet és gondoskodás alá vonta. A nagyon jó humorú, rendkívül vígkedélyű Alexa, önmagát nem megtagadva, mindezt olyan kéjes mosollyal csinálta, hogy éreztem, spekulál valamiben. Így rákérdeztem: ugye teljesen ki akarsz facsarni, mikorra Viki csatlakozik hozzánk? Ááááá, dehogy, volt a huncut válasz, miközben szemében ott csillogott a minél előbb és minél többször ki foglak végezni elszántsága.

    Nem volt ez ellenemre, de hasonló elképzelésem támadva kérdeztem: rá ülnél a számra, úgy ahogy a 7. számú fotódon pózolsz? Mellé beszéd nélkül tapasztotta csiklóját a nyelvemre és nekem nem volt más teendőm, mint statikusan nyelvelnem, ugyanis Alexa bejárta a nyelvemet a kis és nagy ajkaival és csiklójával odavisszaodavissza. A szemkontaktust folyamatosan tartottuk és mindkettőnknek nagyon tetszett ez a szitu, azonban Alexa nem így akart elmenni, hanem 69 – be fordult. A fejem alá tett két párnát, mivel a hosszúhosszú combjai között így nem kellett kepeszkednem. Elképesztő figyelmesség! A 69 – ben is nagyon jól éreztük magunkat és tudtuk kontrollálni a saját orgazmusainkat. Egy darabig. Majd nyögve szóltam, hogy én már megyek. Gyere, én is megyek, válaszolt. A dialógusunkat el lehet képzelni teleszájjal. Ezután már tele szájjal nem tudtunk beszélni. Nem is akartunk. Szinte egyszerre, óriásit élveztünk mindketten, így az új fotóján látható angyaliszárnyain jutottunk valami nagyon jó helyre és összegabalyodva maradtunk, amíg mindkettőnk remegése le nem, csillapodott. Még érezve a kellemes lebegést, újból össze akartunk gabalyodni, miközben diszkrét kopogtatás közben nyílt az ajtó és belibbent Viki egy melltől bokáig érő feszes csőruhában.

    2.1) egy óra hármasban Alexával és Vikivel, 1 rész:

    Viki amint belépett a szobába, azzal a lendülettel már bújt is ki a ruhából és meztelenül telepedett mellénk. Vajon miért volt rajta ruha? Na ezzel akkor ott nem foglalkoztam, mert a két cica teljesen más dolgokat indukált bennem. A két nehézbombázó lány között úgy feküdtem mintha egy szaúdi herceg lennék. Szerencsére nem vagyok az, és így fogadtam a Yumeiho masszázs specialista lányok érintéseit. A Yumeiho masszázsról megtudtam, hogy a világon néhány öreg japánnak van hét danja. A gondolatától is kiráz a hideg, az óriási megtiszteltetéstől, ha egy ilyen ráncosképű öreg faszi csupán egyszer hozzám érne. Tudni kell, hogy a két lánynak együtt szintén hét danja van. Viszont ebben az esetben a hét nem egyenlő a héttel, mert nekem sokkal inkább megfelel, ha a két lánynak a hét dan - jával vagyok kezelve. Ennek jegyében hasra parancsoltak és átadtam magam a négy kéz kellemes bevezető érintéseit követő, nyomogatás és húzogatás, majd a csavargatás és kitekergetés, ide-oda görgetés formájában a talpamtól a fejem búbjáig okozott pazar élményeknek. Valóban kellemes volt a masszázs, mert most nem a szétszedem-összerakom volt a céljuk a lányoknak. Szakszerű mozdulatokkal, egy kellemes átmasszírozással készítették elő az azt követő erotikus ténykedéseiket. A megszeretnél – e fordulni kérdésüket be sem tudták fejezni, mert már a hátamon feküdtem, a két lány pedig szorosan két oldalról hozzám simult.
  • Levezetés:


    Én jobbról Alexát, balról pedig Vikit simogatva járattam a kezemet, míg a lányok egyszerre mindketten kezelésbe vették a farkamat. Ennél jobbat kívánni sem tudtam volna, minthogy négy ilyen ügyes kéz egyszerre babráljon. Vikitől közben kérdeztem: mivel Alexa már bekapta, nem szeretnéd Te is bekapni? Ebben a percben a lányok a négy szorgos kezük helyett, máris a négy ajkukkal és két puha nyelvükkel vették pártfogásba a farkamat. Így Viki a makkomon és a rudamon, Alexa a golyóimon munkálkodott. Én tovább folytattam a lányoknak a kézzel történő izgatását, majd kértem, hogy felváltva adják számra a puncijukat, de Viki kezdje, mert ma még nem volt hozzá szerencsém. Így Vikivel 69 ben voltam, miközben Alexa a golyóimat nyalogatta, én pedig Alexa punciját és mellét simogattam. Ekkor már hatalmas erotikus ingercunami volt jelen a tatamin. Olyannyira, hogy kezdtem az orgazmus csúcsai felé haladni, amit Alexa a hanghatásaimból észlelt és kéjmosollyal sandított felém, hogy mi lesz most velem. Mondtam neki, hogy Viki szájába fogok élvezni. Nem fog az neked fájni, felelte széles mosoly közepette. Mivel ez Vikinél nem opció, kértem, hogy cseréljenek. Újabb mosollyal nyugtázta és visszatért a golyóimhoz. Közben Viki a franciájának a lendületén semmit nem csökkentve kísértette a sorsot, hogy eldurranok a szájában. Ekkor a két lány szemkontaktust vett, mosolyt váltottak, és mint a lassított felvételen Viki elkezdett a golyóim felé csúszni a szájával a farkamon, Alexa pedig szemben indult el. Egy pillanatig nem engedtek el, az ajkaik és a nyelvük folyamatosan a farkamon volt. Félúton találkoztak, de az ütközet barátságosan zajlott le, egy két nyalintással üdvözölték egymást és folytatták az útjukat. Én már a plafonon lebegtem, és nem bántam volna, ha a lányok minél több ideig haladnak a céljuk felé. Ez megtörtént és már Viki ápolta golyóimat és Alexa a makkomat. Alexa kisajátította a farkamat, így Viki feljött hozzám és figyelte, hogy vagyok. Mondtam, mindjárt robbanok, ami nem mindjárt lett, hanem azonnal, Alexa nem engedett el, amíg az élvezésem remegései el nem ültek, közben Viki hozzám simult, átölelt és apró szájra puszikkal vezette le az orgazmusomat.

    A lányok mint akik a legjobb munkát végezték, diadalittasan simultak hozzám és egyszerre kérdezték: ugye, hogy nem fájt? Még egy kis masszázst? Csak vigyorogtam, és néztem ki a fejemből, miközben tényleg masszírozni kezdtek.

    INNEN FOLYTATÁS A VIKII BESZÁMOLÓJÁBAN OLVASHATÓ, ETTŐL A JELÖLÉSTŐL: ALEXA&VIKI
  • Elszámolás:

    A páros randi végén Vikinek adtam át mindkettőjük részére a csokrot.
    Mivel csak az egyik lány esetében van az adatlapján a csokorméret feltüntetve, így nem adom meg a csokor méretet.
  • Összkép:

    A szeánsz során Alexa most a sokadik randink alkalmával is, ismét bebizonyította, hogy szólóban is milyen nagyszerű partner tud lenni a vendégével. A vendégre történő koncentrálása a szeánsz alatt végig érezhető, ezáltal garantált a maradandó élmény.

    Vikivel párosban Alexa egyéni értékei tovább fokozódnak, mert nagyon jól és össze szokottan tudnak a vendégük kedvére tenni.

    Eltérőek a vállalásaik, így akik még nem ismerik a lányokat, érdemes ezeket pontosan tisztázni, amit a vendégeknek illik figyelembe venni és abban az esetben nem marad el az erotikus fergeteg parti.

    Ajánlom az Alexával szólóban, de Vikivel a párosban való randizást egyaránt, azok számára, akik nem a vadpornót várják el, hanem az igényes és kifinomult erotika elkötelezett hívei.
Happy Massage