• Amina

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, kedves hangja, közvetlen stílusa már a beszélgetés során "levett a lábamról". Szerencsére ráért akkor, amikor számomra is optimális volt az időpont. Érthető okokból jól és ésszerűen osztja be idejét, mert amikor SMS.ben kicsit módosítani akartam a kezdő időponton, akkor írta, hogy maradjunk az eredeti tervnél. Ez teljesen korrekt.
  • Megközelítés:

    Corvin sétány. A plázában kell (lehet) parkolni. Naná, hogy a randi után fogalmam se volt, merre hagytam a parkolóban a kocsit, így vagy 5 percen át keresgéltem. Szóval ti ne legyetek annyira bénák, mint én..
    A cím pontos, a házszámok szép nagy betűkkel vannak kiírva, mégis sikerült 2x körbejárnom a házat, mire megtaláltam az ajtót. Ennyit rólam....
  • Helyszín:

    A térre jellemző új, modern lakások egyike,. Valószínűsítem, hogy 2 lány használja a kecót, de zavaró tényező nem volt. Eljövetelemkor láttam még egy pár férfi cipőt, szóval szinte tuti, hogy nem egyedül dolgozik.
    A fürdőszoba makulátlan, a szobában szép nagy, akkurátusan elhelyezett tükör és egy széles tatami, friss ágyneművel.
  • Lány külseje:

    Igen, mint mások is írták egy kínai lány magyar génekkel, így az általam ismert kínai típusnál kisé magasabb, bőre világosabb tónusú, szemei zöldesebbek, mosolya európaibb. Egészen különleges tünemény. Tenyérbe illő mellek viszonylag kis bimbókkal, amelyek viszont szépen megduzzadnak a kényeztetés hatására. Kerek feneke "megérne egy misét", csak azt nem tudom, melyik vallás szerint :)
    Mindene természetes, és természetesen egzotikus.
    Ami nem szorosan a külső, de a lényéhez tartozik, az a különleges kedvessége. Ezt csak Távolkeleten tapasztalja az ember: a hölgyek olyan alázatosan, a férfi kedvét lesve viselkednek, ahogy egy európai nő sose tenné.
  • Erotikus masszázs:

    Abszolút irányítható: én a masszázs helyett csak simogatást és babusgatást kértem, miközben elindult a beszélgetés is. Művelt, sok mindenre nyitott lány. Közben puszik, majd mély csókok következtek.
    A cirógatás technikája is egyedi. Az ujjai hegyével érinti az embert, miközben körmei izgatóan "birizgálják" az ember bőrét. Időnként fenekével hozzám simult, majd oldalt fordulva helyet adott az én ténykedéseimnek is. Nem kapkodott el semmit, combjaimnak, majd heréimnek is jutott a speciális incselkedésből, de ez már inkább a következő fejezethez tartozik.
  • Levezetés:

    Mivel érkezésem előtt néhány perccel köszöntöttek be nála a piros napok, így a kölcsönösségről le kellett mondanom. Elmondása szerint viszont imádja az "adok kapok" viszonyt. Roppant sajnálta, hogy erről most lemaradtam, talán legközelebb nagyobb szerencsém lesz.
    A kölcsönösség hiánya le is lohasztott kissé, amit persze a férfiember szégyell.
    Aminát ez se hozta zavarba, kitartó kedveskedéssel, simogatásokkal és csókokkal hozott ismét "használható állapotba"", és ezután következett a mámor.
    Kezezés nélkül körülvett, és tövig hatolt ajkaival, miközben nyelvével körbevéve fokozta az élményt- Közben továbbra is játszott a gojszikkal, amit imádok, és fogalmam sincs honnan érzett rá, hogy ez az egyik kedvenc pózom. Sikerült neki az élményt odáig fokozni, míg élért az elkerülhetetlen vég (ami egyébként nem mindig adatik meg nekem.)
    Jeleztem, hogy jönnöm kell, száját azonban végig ott tartotta, értékelve az utolsó cseppeket is.
    Ritka élmény volt.
    Letörölgettetés, gyors zuhi, majd a néhány perces beszélgetésben oly őszinte volt, hogy erről nem írhatok itt részleteket, de mélyen megérintett.
  • Elszámolás:

    A végén kérdezte, hogy a "tiszteletdíjról elfelejtkeztem-e... én egy zászlóba rejtettem a zéró teák mellé, akkor nézte csak meg, majd vissza akart adni. Nagyon korrekt!
    Extrákat most nem számol fel, ezt telefonban jelezte. Pedig sok extra volt....
  • Összkép:

    Egy igazi távolkeleti gésa magyar génekkel megspékelve. Különleges élmény volt minden szempontból!
Happy Massage