• Amina

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Többször voltam már, mindig telefonon egyeztetek, előre pár nappal, hogy ne maradjak hoppon. Mindig sikerül egyeztetni, most is így volt.
  • Megközelítés:

    Parkolást nem tudom, BKVzni szoktam. Könnyű nagyon odatalálni, a beengedés hol csengetést követően, hol anélkül történik. Érkezésemet mindig telefonon szoktam jelezni.
  • Helyszín:

    A lakás állapota abszolút megfelelő. Két fürdő is van - egy kádas és egy zuhanyzós - több féle tusfürdő is van és tiszta törölközők. Két szobában is voltunk már, ezúttal a többet használt nagyobb szobába kaptam bebocsáttatást. Mindkettőben matrac a tetthely, ez is rendben van.
  • Lány külseje:

    Aminához először a kíváncsiság miatt mentem. És először jelentkeztem erotikus masszázsra is hozzá, és azóta sem voltam máshol. Elsőre is lenyűgözött és azóta is mindig szépsége és különlegessége. Szemei mélyre látnak és csábító minden porcikája. Intellektusa és beszéde is pont olyan ami miatt engem megragadott magának. Okos és szabad szájú, kedves és csábító és vad amikor kell.
  • Erotikus masszázs:

    Masszázsra ritkán került sor a látogatásaim során. Amikor ő masszíroz, azt nagyon jól csinálja, erősen és ügyesen - ebben van tapasztalatom és néha szükségem is rá - élveztem amikor kaptam és segített a letapast izmaimon.
    Azt is szereti, ha őt masszírozzák. Ebben kevesebb tapasztalatom van, de irányít, hogy neki megfelelő legyen. Ezt is nagyon lehet élvezni, ahogy a gyönyörű meztelen teste felett az utasítására masszírozod a testének azt a részét, amire vágyik, úgy ahogy ő szeretné.
    A hozzá látogatók masszázsból pont annyit kaonak, amennyit szeretnének.
  • Levezetés:

    A kényeztetés már az ajtóban elkezdődik. Lenge öltözetben fogad az ajtó mögött és levesz azonnal a lábamról. Aztán elindul a játszadozás - a nadrágon keresztül a farkammal vagy egy szoros összebújással.
    Aztán irány a tetthely. Itt gatyára vetkőzés, majd irány fürdeni. A csokrot ilyenkor szoktam letenni a szekrényre, mert nem szereti, ha pénztől koszos a keze valakinek és nem mindig van kéznél fertőtlenítő.
    Fürdés közbeni látogatást még nem kaptam.
    Ezután visszatérve hamar megérkezik ő is általában egy szál ruhában, vagy anélkül és elkezdődik a szeánsz.
    Ezúttal nem volt masszázs. Vagyis nem a szokásos értelemben.
    Sajnos első alkalommal mindig hamar megyek el, ezért azt szoktam kérni lehessen 2. Lehet. :)
    Hamar túl estünk egy kézi munkával és rengeteg olajjal a feszültség levezetésen.
    Aztán egymást cirógattuk és beszélgettünk sokat. Mert vele azt is nagyon jól lehet. Bár én nehezen nyílok meg vagy bízok meg valakiben, neki ezt sikerült elérnie. Közben mindenfelé kalandoztunk egymás testén simogatásokkal és cirógatással. A végén pedig ismét egy kiadós kézimunkával végzett ki, mert akkor éppen máshoz nem volt kedve, de ez is jól esett, ez most egy ilyen alkalom volt. Közben szóban lefestette, hogy mi az amit éppen csinálhatnánk e helyett és ő mennyire élvezné és ekkor megmutatta hogyan élvezne el.

    Korábbi találkozásokból szemelvények:
    "Most rajtam a sor, ugye?" - Majd beparancsolta ujjamat a csodálatos, illatos édes puncijába. "Ne csak egy ujjal..." engedelmeskedtem. Közben ő is játszott magával, kicsit én is. Majd előkerült a vibrátor, ami hol csak vibrált csiklóján, hol az ujjaim helyett játszott bent, míg én kívül nyaltam és simogattam.

    Masszázs után hanyatt fordultam ő rajtam fekve - éa csókolóztunk, mintha már régóta erre lennénk kiéhezve. Teste közben a farkammal is foglalkozott, csodás volt.
    Ezt bármeddig tudnám csinálni. Majd lecsúszva olyan bőnyálas, mélytorkos franciá kaptam, hogy a szavam is elállt. Először nézett valaki mélyen a szemembe miközben "fuldoklott" a farkammal a szájában. Elvarázsolt.

    Második körben 69et kértem. Nehezen mentem el másodjára, de így volt a legjobb. Minden pillanatot élveztem puncijánák nyalása, finom szopkodása közben. Finom, édes és hagyja éa szereti is. Élvezte, éreztem, hogy jó neki, csak hát zavarta, hogy nekem a második kör nehezen megy és így neki nem sikerült - engem peesze nem hagyott és felválta kézzel szájjal eljutatott a csúcsra.

    Rengeteg értékelése van, de sose árt még egy :) aki ellátogat hozzá minden pillanatával elégdett lesz.
  • Elszámolás:

    NFSZV és csók extra. Mindig kérem. 3-3 virágszál.
  • Összkép:

    Amina egy kincs. Tökéletes.
Happy Massage