• Nati

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A héten mindenképp el akartam menni egy lányhoz, méghozzá olyanhoz, akiben biztosan nem fogok csalódni. Bónusz, ha vállalja, hogy malackodásunk egy jó kis faciallal ér véget. 5 óra körül elkezdtem böngészni, és Nati hirdetése épp zölden villogott... BINGO! Azonnal fel is vette, és az egyeztetés után tudtam, hogy jól fog zárulni a napom. Este 7-re már csak fél órás időpontot ajánlott, de pont én is azt terveztem.
  • Megközelítés:

    Metrótól 150méter, hatalmas, új épület. Nem lehet eltéveszteni.
  • Helyszín:

    A lakás is tip-top, akárcsak a ház. Egyértelműen többen is rendelnek itt, az oldal szemfülesebb látogatói meg is tudják tippelni, kikkel rendelhet együtt. A szoba hangulatos, van benne tükör, a tetthely matrac (vagy tatami?:D sosem tudom). Fürdő is top, tiszta, sok tusfürdő. Patent az egész.
  • Lány külseje:

    Voltam már Natinál, de amikor megláttam... szebb, mint amire emlékeztem. Keskeny arca van, szeme, szája, orra harmonikus szépséget adnak ki. Szépek voltak a szempillái is. Talán a 3. és 4. képen látható ruhában fogadott, vagy ha nem, akkor ahhoz nagyon hasonlóan.
    Életkor, magasság, testsúly stimmel. Az én mérőskálám szerint vékony lány, ha vékonyabb lenne, attól tartanék, hogy egy kisebb széllökés is kettétörné. :) Bejön nekem, na.
  • Erotikus masszázs:

    Nati kedves és vendégszerető. Egyáltalán nem izgulós. Némi smalltalkba elegyedtünk, amibe belefért az extrák megbeszélése is, így elmondtam neki, ha nincs ellene kifogása, akkor a végén ráélveznék a csinos kis arcára. Nem ellenkezett.
    Majd megkérdezte, a ruha rajta maradjon-e, természetesen megkértem, hogy ne. Nekem háttal állt, miután levetkőzött, megláttam a fenekét, a farkam rögtön félárbócos állapotba került, az agyamon pedig az futott át: milyen kár, hogy nem vállal aktust ez a lány! Szívesen elkaptam volna :)
    Mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne, ami a szobában történik, történni fog.
    Nyilván erre nem került sor, de enélkül is csodálatos élménnyel ajándékozott meg.
  • Levezetés:

    Felálltam mellé, csókot váltottunk - vagy inkább szájrapuszit -, aztán a kezem és a szám is felfedezőútra indult Nati testén. Keres, selymes, finom... Nati közben a dárdámhoz nyúl, így félárbóc állapotból tovább keményedtem. "Helyezd magad kényelembe", mondta Nati, és alig vártam, hogy szája jobban, mélyebben megismerkedhessen a péniszemmel, mint a nyelvemmel.

    Lefeküdtem, Nati megfogta a faszomat, a szemembe nézett, majd a szájába vette. Eleinte a makkot szopkodta, majd egyre mélyebbre vette. Én közben nem tudtam eldönteni, hogy a tükörben nézzem a történéseket, vagy a rajtam bólogató Natit, aki az intenzitást növelve, pornófilmekből ismert hangokat hallatva próbálta minél mélyebben a szájába gyömöszölni faszomat. Hol a haját simogattam, hol a buksijára tettem a kezemet, kicsit besegítve Natinak, aki láthatóan a lehető legmélyebbre akarta venni a farkamat. Óvatosan ráfogott a golyóimra, az különösen jól esett, majd újabb váltással elkezdte kezével verni a farkam, miközben a makkom a szájában volt... ezzel közel juttatott az orgazmusig, de én nem a szájában szerettem volna elmenni.

    Nem-nem, az én szexuális pszichémet megkárosította a pornó, így megkértem rá, hogy térdeljen le, én pedig felállok, és franciázzon még egy kicsit így. Mindketten a tatamin ültünk, és a finálé előtt észrevettem, hogy a farkam kb. a szájával van egy magasságban, és az én perverez elmém pontosan tudta, hogy van ennél jobb szög is. Megkértem, hogy térdeljen inkább a tatami előtti szőnyegre, én meg a tatamin állok majd. Nem ellenkezett, így minden készen állt arra, hogy csodálatos vizális élmény éghessen bele a retinába, Nati arca pedig össze legyen maszatolva a már két napja gyűjtögetettem ondómmal. Említettem már, hogy egy perverz állat vagyok?

    Nos, a végeredmény minden elvárásomat felülmúlta. Szép adag került az arcára. Élvezéskor csak az orra feletti részt láttam, de amikor elmentem a pár lépéssel odébb lévő papírtörlőért, akkor láttam igazán, mit műveltem. Felülről lefelé ki lett dekorálva, a szája alatt teljesen be volt terítve, és még onnan is lógott lefelé. Nagyon hálás vagyok Natinak, hogy zokszó nélkül tűrte, hogy vele kiélhessem a perverziómat.
  • Elszámolás:

    Kiválasztottam a rózsaszálakat, az arcra élvezős extra ebből *.
  • Összkép:

    Mit mondhatnék még? Nati egy kincs. Az arcraélvezés királynője. A pornó által megrontott perverzek úgy érezhetik vele magukat, mintha a vidámparkban lennének.
    Drága Nati! Csodálatos élményt nyújtottál nekem, és biztosan másoknak is. Kívánom, hogy minden jövőbeli terved sikerüljön, céljaidat elérd, álmaidat megvalósítsd!
Happy Massage