• Karen

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A randi napján délelőtt telefonon egyeztettünk időpontot, könnyen ment. Korrekt felvilágosítást kap az érdeklődő.
    Mivel nem először voltam, csak az időpont egyeztettünk, rugalmasan kezeli, nem volt még problémám, mindig sikerült megfelelő időpontot találni.
  • Megközelítés:

    Pontos a megadott cím, könnyű megtalálni, a parkolás nagyon könnyű, mindig van hely a közelben, nem fizetős. BKV-t nem tudom, a közelben láttam buszmegállót.
  • Helyszín:

    Új építésű, iker családi ház, jó állapotú. A fürdőszobát és a tetthelyet láttam. Fürdőszoba rendben, minden van ami kell, kádban lehet zuhanyozni, megfelelő számú tusfürdő. A szobában nagy és kényelmes ágy, hangulatos világítás, de nincs sötét.
    Halk zene, azt hiszem rádióból. A célnak teljesen megfelel.
  • Lány külseje:

    Sok képpel hirdet, megfelelnek a valóságnak, szerintem élőben szebb. Középhosszú szőke haj, szép szemek, az arca kedves, nekem tetszik .Formás, vékony testalkat, szép cicik, igaz szilikonos, de nagyon jók. Kedvencem a vadítóan formás popsi, nem tudok vele betelni, ezen csak a világbajnok punci tetszik jobban. A képein is lehet gyönyörködni, mások által is szépnek tartott puncin. Karen szép lány, kedvessége, kisugárzása még szebbé teszi.
  • Action:

    A szobába érve megbeszéltük kivel mi történt legutóbbi találkozásunk óta eltelt időben. Közben mindkettőnkről lassan lekerült az összes ruha, egy kis simogatás mindkettőnk részéről. Gyors fürdőszoba látogatás, majd Karen is meglátogatta a fürdőt, de csak két percre. Az ágyon egymás mellett feküdve öleltük, simogattuk egymást. Ajánlottam Karennek, kicsit megmasszírozom, tetszett neki az ötlet. Az egész testét, testének minden négyzetcentiméterét masíroztam, igaz volt ahol csak simogatás volt. Majd a puncit nyelvemmel kényeztettem. Karen sem maradt adósom, nagyon jó francis kényeztetésbe részesített, sokszor mély torkosan, kezét nem sokat használta, csak annyit amennyit kell. Kértem a védőfelszerelést, majd több pózban boldogított Karen. Missziben lett végem, repültem a mennybe. Beszélgettünk, és utána gyors búcsú, nagyon gyorsan eltelt az egy óra.
  • Elszámolás:

    Extrákat nem vettem igénybe. Nagyon korrekt elszámolás, nincs átverés. Ár érték arány nagyonjó.
  • Összkép:

    Karen nagyon kedves lány, tudja mit szeretek, mindig igyekszik kedvembe járni. Jó vele beszélgetni is, a lelkét is ápolja a vendégnek. Teljesen kielégülve távoztam, nem csat testileg.
  • Webi megjegyzése:

    Beszámolód túl rövid, ezért alapból nem kaptál prémium napokat.
    A beszámolóról a vendégek szavaznak, és a szavazás ha eléri a ponthatárt további prémium napokat írunk jóvá.
Happy Massage