• Amina

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Könnyen egyeztettünk, csilingelő hang vette fel telefont, 100%-ig nem voltam benne biztos, hogy Amina volt, de teljesen mindegy, korrekt tájékoztatást kaptam mindenről.
    Utána biztos ami biztos megeresztettem egy VTR-t is, amit hamarosan elfogadott (ahogy személyesen később mondta, nem Amina, hanem az asszisztens).
  • Megközelítés:

    Ismervén a Corvin Plaza környékét, a Pláza parkolóban hagytam a kocsit, onnan nagyon közel van a sétányon lévő új építésű ház, és könnyű is megtalálni.
    Pont időben hívtam, a válasz az volt, hogy várjak még 3 percet. Vártam, de mielőtt hívhattam volna, hívott.
  • Helyszín:

    A lakás új építésű, normál tiptop. Elrendezést nem figyeltem, csak Aminát, nem volt se hideg se meleg, fürdőszoba teljesen rendben, jól felszerelt.
    Elég nagy szoba volt, középen egy nagy szivacs a padlón, szürke textillel fedve, talán volt valami kisebb lepedőszerűség is. MIvel délelőtt 10 óra volt, lényegében nappali fényben került sor az akcióra.
  • Lány külseje:

    Amina arca kifejezetten szép, természetesen kínai, ferde szemek, fekete haj. Mellei inkább jelzésértékűek, mint kipattant rügyek olyanok a mellbimbói. Pici poci bejátszik, talán ennek finom leplezésére folyamatosan volt valami mintegy véletlenül odavetve a derekán. Már az előszobában elkezdődött a verbális ingerlésem, hogy mit szokott csinálni a barátnőjével és hogyan nyalják ki egymást.
  • Erotikus masszázs:

    Klasszikus masszázs lényegében nem volt, ezt nem is kértem, megegyeztünk, hogy az erotika lesz a főszereplő. Így az egész akciót a levezetés részben fogom elmondani.
  • Levezetés:

    Fürdés után elhelyezkedtem a matracon (tatami?), hanyattfekve, kicsit várnom kellett Aminára, egyébként többször kiment az akció alatt pár percre. Mikor Amina bejött megbeszéltük, hogy nem kérek masszázst, helyezzük a hangsúlyt az erotikus részre. Elkezdtük egymást simogatni, csókolgatni, közben tovább izgatott verbálisan, hogy le fogja szopni a farkamat, mindezt ártatlan szemekkel. Aztán a szavakat tettek követték, csókolózni kezdtünk, közben megmarkolta a félárbócon álló farkamat is simogatta, morzsolgatta. Mire a szájával leért a farkamhoz az már kemény volt. Közben simogattam a rügyező bimbóit, majd óvatosan megujjaztam. Éreztem a redős punciját, úgy látszik a kínai punci se más belülről mint a magyar. Először lassan nyalogatta a farkamat, aztán belelendült, és a farkam eltűnt a szájában. Kértem, hogy tartsa lenn a fejét hosszabban, gond nélkül megtette. Azt nem szereti, ha előzetes kérés nélkül ráhúzzák a fejét. Az intenzív szopás hatására már vigyáznom kellett, nehogy pillanatok alatt elsüljek. Amina folytatta a farkam simogatását és a verbális izgatást. Felbátorodva, de csak a poén kedvéért megkérdeztem, hogy meg is dughatom-e. A szabályzat tiltja itt, válaszolta, de privátban persze. Egyikünk se gondolta komolyan, azt hiszem. Közben úgy éreztem jöhet egy újabb intenzív szopás, Amina ezt sikeresen abszolválta, sőt előre egyeztetve a fejét is ráhúztam a farkamra, ahogy hosszan elnyelte a farkamat, közben a nyelvével játszott rajta. Újra éreztem, hogy közel vagyok, Amina gyorsan visszahúzodott, de már késő volt, kilövellt belőlem a fehér folyadék. Ezt látva, érezve Amina rávetette magát a farkamra, nyalta szopta szürcsölte, eltüntette az anyagot.
    PIcit újra kiment , amikor visszajött kértem/kaptam simogatásszerű pihentető masszázst, közben csókokat, időnként mély nyelves változatban is.
    A második menet lágyabban indult, simogatás csókok farkam a kezében, most több időre volt szükség, hogy felálljon, szerencsére szakember kezébe került. Golyószopogatás, nyalogatás, tövétől a tetejéig végignyalta, aztán lassan becsúszott a szájába tövig. Most már jobban bírtam a gyűrődést, időnként kéjesen nyögve élveztem ahogy a farkam el-el tűnik Amina szájában. Néha magamhoz húztam egy nyelves csókra. De hiába húztam volna még sokáig, Amina ügyködése sikerrel járt, a felhő kiadta csapadékterhét (hogy kínai klasszikust idézzek, remélem értik a Kollégák...)
    Ezúttal az egész Amina szájába ment, de valamennyit viszontláttam, mert lecsurgatta és visszaszerezte a szájába.
    Ezután erőtlenül hanyatlottam hátra a matracon, volt még időnk, Amina 15 perccel az idő előtt zuhanyozni küldött.
  • Elszámolás:

    Korrekt elszámolás volt, a telefonon egyeztetett összeget utólag helyeztem el. Éppen akció volt, a 2 extra (csók, végig szájba élvezés) közül az egyik ingyen volt. Egyébként kár lett volna kihagyni bármelyiket.
  • Összkép:

    Összbenyomás nagyon jó volt, helyenként kicsit már sok (és valószínűtlen) volt a verbális izgatásnak szánt szöveg. Ebből egy picit kevesebb több lett volna. De ez legyen a legnagyobb probléma, különben is szubjektív.
    Amina külön szín ezen a területen.
Happy Massage