• Natasa

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Könnyen elérhető telefonon. Vagy Ő, vagy kolléganője veszi fel a telefont. Egy nappal elötte egyeztettünk időpontot.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem Gps vitt a címre. Parkolóhelyet a ház előtt mindig lehet találni, de ha nincs akkor szembe mélygarázsban mindig van szabad hely. Természetesen mindkettő fizetős.
  • Helyszín:

    Új építésű társasház emeleti lakásában igényesen berendezett kicsi lakásában fogadja a vendégeket. Szobában tatami, fejnél a falon tükör. Fotel a cuccoknak kis szekrényke rajta lámpa aromamécses és hangszóró amelyből Relax zene szól.
    Minden adott a teljes kikapcsolódáshoz meg persze Natasa.
    Fürdőben kád, modern, igényes tiszta.
  • Lány külseje:

    Belépésemkor az ajtó mögött egy gyönyörű szép mosolygós hölgy állt. Nőiesen telt alakja, csodás mosolya természetes szépsége és telt keblei olyannyira magával ragadott, hogy az már zavarba ejtő volt számomra. Hosszú pántos ruha volt rajta nagy dekoltázsa. Gyors bemutatkozás és bekísért a szobába. A szobába se mertem még tekintetemet szabadjára engedni mert nem tudtam volna betelni gyönyörű szépségével. Inkább arcára fókuszálva beszélgettünk amolyan általános ismerkedős beszélgetéssel.
  • Erotikus masszázs:

    Fürdés után visszatérve szobába megkért feküdjek hasamra és szokásos kérdések, hogy szeretném a masszázst...., közben ledobta ruháját, egybe részes fehérneműben a lábamhoz térdelt és vádlijaimat kezdte masszírozni. Közben tükörből gyönyörködtem látványban. Beszélgettünk mindenről. Kérdeztem a "játékszabályokról" nehogy rossz útra tévedjek és ebből kellemetlenségem legyen. Mindig egy órára szoktam menni első randi alkalmával, de itt máris hosszabbítást kértem, még az elején mert annyira tesztet Natasa úgy egészében. Talán a kölcsönös szimpátia, talán az kisugárzása, lényeg hogy maradni szerettem volna vele minél tovább.
    Masszázst nagyon jól szakszerűen csinálja. Közben beszélgettünk és mind kiderült régebben is ezt csinálta csak erotika mentesen. Ebből ered a szakszerűsége és gyakorlata. Lábainál kezdte és halad szépen felfelé jól átmasszírozott mindenhol. Érezte rajtam, hogy már nagyon fordulhatnékom van, fel is ajánlotta ha szeretném akkor megfordulhatok és térjünk rá az erotikus részre. Nem akartam pofátlan lenni, mert mégis elsőre vagyok itt nála. Hagytam, hogy végig masszírozzon, közben ismerkedősen beszélgettünk,
    és közben megtudtunk sok mindent egymásról, de ez legyen a mi titkunk. Varázsszóra fordultam, ekkor kebleit szabaddá tette, a látvány magáért beszélt. A nagy cicik a fizika törvényeire fittyet hányva állnak. Nagyon ritkán látni ilyen ciciket, no meg persze fogni. Rózsaszínű mellbimbói szépen egybeolvadnak az udvarával, egyszóval huhhh csodás cicik. A fehérnemű csak derékig veszi le, a bugyi része fent maradt végig. Sajnos ebből nem enged.
  • Levezetés:

    Fordulást követően a lábaim közé térdelt, olajat csorgatott kezébe és szépen combjaimat kezdte masszírozni, időnként besimítva az intim részre is. Miután közösen beolajoztuk halmait, többször végigsiklott testemen rányomva finom puha kebleit. Csúszkálás után kezével is megmasszírozta farkincámat , a másik kezével pedig a golyszikat simogatta, besimítva alá is. Majd ismét siklott párat. Mikor már kellő képen felkeményített, kezével szép lassan húzott párat rajta közben másik kezével a makkomat simogatta, olajat csurgatott rá és a cicik közé tette, ott járatta időnként a bimbókhoz dörzsölve, veregetve. Folyamatosan szemembe nézve, mosolyogva játszott velem mint macska az egérrel. Persze a mosoly ott volt az én arcomon is.
    Kérésemre mellém térdelt, így már én is betudtam kapcsolódni testének simogatásába. Fejemet a cicikhez fordítva nyalogattam szopogattam az ikreket. Még párnát is kaptam a fejem alá, hogy kényelmesen elmerülhessek halmai közt. Eközben ő velem egykorút bűvölte. Sajnos a kölcsönösség ennyiben ki is merül nála. Technikája kiváló ezért, nem is lehet sokáig bírni, szépen kicsavart, kezei közé engedtem az utódokat. Hagyott lenyugodni, majd letisztogatott. Utána egymást simogatva beszélgettünk nevetgéltünk, közben cicikre loptam a puszikat. mivel másfél órára mentem így volt lehetőségem még egy kényeztetésre, amit vétek lett volna kihagyni. Összeszedtem minden erőmet és Natasa csodás kezeinek, meg persze kebleinek köszönhetően sikerült még egyszer kezei közt elmennem. Pihi kis dumcsi és tussolás. Tussolás közben segített a hátamról lemosni az olajat.
    A tussolás közben eldöntöttem, hogy még meg fogom látogatni, ez így is lett.
  • Elszámolás:

    Extrák nincsenek, csak annyit vállal ami az adatlapján szerepel. Előre az szekrényre tettem, végig ott is maradt.
  • Összkép:

    Kevesebb néha több. Igaz, hogy az adatlapján szereplő választék elég szűkös, de másban pótolta hiányomat: kedvességével, szépségéve, kisugárzásával. Szerintem a pályafutásom egyik legkedvesebb és legszebb arcú hölgyével találkoztam, a cicikről meg ne is beszéljünk. Érdeklődő, kommunikatív, figyelmes, kedves, hölgyet ismerhettem meg személyében. Most az első benyomásomat írtam le, mert itt dől el, mindig, hogy lesz-e folytatása a hölgynél vagy sem. Hát lett, és bár nem lett több semmiből sem, de mégis rá tudtunk tenni mindketten egy lapáttal. Abszolút barátnős feeling-et kaptam tőle, biztosan még meg fogom látogatni. Örülök, hogy megismerhettem egy ilyen szép és kedves hölgyet. :-)
    Csak ajánlani tudom mindenkinek akik szeretik a nőiesen telt alakú, kedves hölgyeket és beérik ezekkel a lehetőségekkel.
Happy Massage