• Zoé

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    VTR-en egyeztettünk. Ennek megfelelően minden rendben ment. Erről túl sok mindent nem lehet írni.
  • Megközelítés:

    Autóval ki kell fogni a helyet vagy parkolás a Corvin plázában. Fizetős, mint kb. mindenhol. Metró is közel. A címet pontosan megkaptam a megfelelő épülettel.
  • Helyszín:

    Új építésű lakópark. A kapucsengő szupermodern, mint egy tamagochi. Beszél ha nyomom. A szobában tükrök, matrac, a fürdőben tusfürdők, minden ami kellhet. De ebben a lakásban ezek Zoéval való találkozás után a semmibe vesznek. Miután az ajtóban megláttam, nem tudtam másra figyelni.
  • Lány külseje:

    A képek nem adják vissza ami élőben fogad, amilyen Zoé valójában. A képek alapján is csinosra lehet számítani, de élőben bombázó Zoé. Hibátlan mindene. Az arca, cickói, popsija. Szép száj és fogak. Ez is fontos. Minden 100%-os.
  • Erotikus masszázs:

    Zuhany után volt egy kis masszázs. Egészen ügyes. Tényleg. Sokat kérdez, beszélget, nincs kínos csend. Bár nekem nem szokott kínos lenni, ha csöndben zajlik a masszázs. Krémet kértem. Jól esett. Egyszercsak elérkezett a pont, hogy megelégeltük a masszázst és fordulást javasolt.
  • Levezetés:

    Kevés kézi ráhangolódás után francia következett. Nagyon finoman indult, szemből. Láttam mindent elsőre is, de kértem, hogy szabaduljunk meg minden ruhadarabtól. Nem ellenkezett. Gyönyörű mindene Zoénak, várakozáson felüli. Változatosan kényeztetett, néha mélyebben, megfelelő mennyiségű nyállal, minden ahogyan az meg van írva. Néha fel-felnézett, csodaszép látvány. Kértem, hogy forduljunk 69-be, ha nincs ellenére. Nem volt. Hibátlan, gondozott, szexi punci tárult elém. Izgató volt, de tartottam magamat. Nyaltam egy ideig, majd inkább már lefetyeltem :D cuki lány, egy kérése volt, hogy ne ujjazzam. Nem is terveztem, na meg engem a környék simogatása jobban is izgat, mint hogy egy kis tündért öklözzek...a nyalás, francia kombó meghozta az eredményt. A szájába élveztem, ami most nem extra extra volt.
    Letörölgetett, zuhany, majd még az időnk lejárata előtt léptem. Had pihenjen.
  • Elszámolás:

    Utólag tettem le, nem tett rá utalást. Nem változott a megbeszélthez képest.
  • Összkép:

    Biztosan megvan az oka, de kiemelném, hogy a fotók rontanak az élőben látottakon. Gondolom olyasmi oka lehet, hogy ne lehessen felismerni.. Élőben sokkal-sokkal szebb és ütősebb az összkép. A fotókon formás, kerekebb szexi, élőben vékonyabb, karcsú szexi. És kedves. Maximálisan megérte.
Happy Massage