• BLANKA

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Blanka nagyon határozott hölgy. Már a telefonban elmondja, hogy mire lehet számítani, erről még később. Kb. másodikra felvette, koradélután hívtam, szerencsére még befértem az estébe.
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem, könnyű parkolás, ma minden ingyen volt, nem tudom kell-e fizetni. Bécsi uton meg sok kék és sárga jár, nem lehet gond.
  • Helyszín:

    Alacsony, néhány emeletes ház lakásában van kialaítva a masszázs birodalom. Valószinüleg lakásnak is funkcionál, csak mi voltunk.
    Egy nagy szobában van felállítva a masszázs ágy, illetve egy tatami. Mindenkinek új lepedő jár, a fürdő nem mai, de tiszta és megfelel a célra. Türcsi puha volt és jó minőségű.
  • Lány külseje:

    Kedves de határozott erős kézfogással. Jelenleg nagyon sokat van az edző teremben, emiatt sokkal inasabb, tónusosabb a teste mint a képeken. Nekem ez a gyengém. Kb erre számítottam, nem is csalódtam.
  • Erotikus masszázs:

    Megérkezésemkor kis konzultációt tartottunk, hogy milyen problémám van, ezekez szeretné alakítani a masszázst.
    Ez kicsit érdekes felütés amiatt is fontos, mert nem csak ezen (és ilyen) oldalon hirdet, így már az elején szeretné kezelni az elvárásokat.
    A szolgáltatás súlypontja a gyógymasszázs. Ennek megfelelően az idő nagy része erre ment el.
    Előlről és hátulról végig lettem gyúrva, nem is fejteném ki jobban, mert aki volt svédmasszázson, tudja miről beszélek.
    Erős keze van és nem fél használni, az érintése mégis lágy. Fontos megjegyezni, hogy nem az a fajta gyúrás ami után nem tudsz felkelni, mert mindened fáj.
    A kényesebb pontokra többször is visszatért. Tizen sok éve foglalkozik ezzel, ez látszik is.
    Amit még érdemes megemlíteni, hogy nincs beszéd kényszere, ha csöndben szeretnél lenni és átadni magad a pillanatnak, az is ok, ha beszélgetni az is ok.
  • Levezetés:

    Ez az opció és higéniai feltételekhez kötött, lehet kézi vagy NF . Sajnos itt elcsúsztam egy banánhéjon, mivel nem volt tarra vágva a "tajga", emiatt csak a "manual" modban volt lehetséges a masszázs ágyon.
    Nagyon jól bánik a vesszővel, valamilyen síkosítót használt és nagyon jól megtervezett koreográfia alapján vitt el a végéig és azon túl, nem félt, hogy olyan lesz.
    Lassan kezdte, utána változó tempoban haladunk előre. A végén gyorsított, de végig nagyon finom volt az érintése.
    Közben hozzám bújt jelezve, hogy ér megsimogatni. Végig simogattam a szép kerek popsiját és ahova elért a kezem. (oda nyilván nem ért el okkal, még valaki megkérdezi...)
  • Elszámolás:

    Utólagos elszámolást alkalmaz, mivel a különböző módok árban is eltérnek. Kicsit több volt nálam de megoldottuk a váltást. De mindent elmondott előre.
  • Összkép:

    Összességében azt kaptam amiért jöttem. Mindenknek ajánlom, hogy ha a maximális ellazulás a cél egy kis happy finishel fűszerezve.
Happy Massage