• Amina

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egy régi kedvencem, Amina beszámolóját olvastam, amikor rám tört a vágy, hogy de jó is volt ez a lány. Méltatlanul elhanyagoltam mostanság, ezért gyorsan leszerveztem vele egy találkozót, hogy felidézzük a régi szép emlékeinket. Azonnalira ugyan nem jött össze, de a következő napra már volt szabad hely az órarendjében.
  • Megközelítés:

    Megközelítés rém egyszerű. A hármas metró vonalát érdemes választani, vagy a 4-6 villamost. A sétáló utcában gépjármű nem használható, ezért távolabb kell letenni azt. A plazában vagy a környező utcák egyikében érdemes leparkolni a kocsit és onnan besétálni.
  • Helyszín:

    Abban a nagy szobában voltunk, ahol az a retro óra van. Azzal a hatalmas számlappal. Nagy kanapé is van benne.

    Ideális helyszín a masszázsra és az azt követő kényeztetésre. Sötétítő függöny be volt húzva teljesen, ezért kellemes félhomály uralkodott az egész szobában. A ruháimat egy fémből hajlított szobainasra tettem, majd elmentem fürödni.

    A vizesblokk minden igényt kiszolgáló, tiszta és jól felszerelt helyiség. A kádban tusoltam le. Zuhany függönyt most nem volt fent, de azért ügyeltem arra, hogy ne fröcsögjön ki a víz.

    Mentolos szájvíz, márkás tusfürdő, több fajta dezodor, száraz törölköző is a rendelkezésemre állt.

    Szobába visszatérve a nagy szivacs közepén terültem el a derekamra tekert törölközőben és úgy vártam, hogy Amina megérkezzen.

    Ő, hamar megjött, majd a telefonjáról egy jó kis zenei válogatást indított el, mellém térdelt és elkezdődtek a mennyei pillanatok.
  • Lány külseje:

    Amina, most szebb mint valaha volt. Ki van virulva, csillog a szeme, szüntelenül mosolyog és vidám a hangulata. Szépséges hajkoronában pompázott. Arcán és testén a frissesség és ápoltság jegyeit fedeztem fel.

    Alakját már sokan megénekelték előttem, nehéz lenne újat mondanom. Amúgy is elég sok képe van fent, abból jól lehet tájékozódni. Pontosan azt kapod amit a hirdetésében látsz.

    Ő egy sportos alkatú, átlagos magasságú, selymes bőrű, illatos vadmacska.

    Ázsiai, ezt már mindenki tudja róla. Arca ettől különleges. Igazi kuriózum ebben a műfajban. Szemei műszempillával lettek díszítve, hogy még hangsúlyosabb legyen a csábító nézése. Ajkai vastagok és puhák. Cicikéje kicsi, de alkatával pontosan arányos. Tapintásra kemény. Bimbik szeretik a törődést, hálásan reagálnak az izgatásra. Pont, úgy ahogyan a édes puncikája is. Azt kifejezetten imádja, ha rendesen leápolják ott délen.

    Amina értékei nem csak a külsejében vannak, hanem a fejében is. Nagyon értelmes és intelligens hölgy. Mindenről van precíz véleménye, mert művelt, okos elméje van. Tanulmányait szerintem most is folytatja.

    Ezt, az itteni létét is gondosan megtervezte ésszel és érzéssel csinálja. Attól is lett ilyen jó. Legtöbb istennős beszámoló az ő nevéhez fűződik. Toplisták előkelőhelyén szerepel a legtöbb kategóriában.
  • Erotikus masszázs:

    Amina, azon kevesek közé tartozik, aki nagyon jól ismeri a masszázsfajtákat és jól eligazodik bennük. Átbeszéltük, hogy miből lehet választanom. Most klasszikus svéd masszázst prezentált nekem. Ami a teljes test átgyúrását is jelentette. A lábaimnál kezdte, majd a derék táj következett. A hátamon folytatta és a vállamnál fejezte be. Munkásságát nem érheti kritika. Volt benne erő és dinamika. Jól megnyomkodta, vagy inkább fellazította azokat a részeket ahol a letapadásokat megtalálta. Felfrissített és jól éreztem magam utána. Nem hiszem, hogy kell ennél több egy ilyen helyen.
  • Levezetés:

    Ölembe ült és úgy csókolóztunk. Ebben (is) jól megértettük egymást. Ajkainak lágy érintése kellemes bizsergéssel töltötte fel a testemet. Azt hiszem az ő testében is elindult valami izgalmas dolog, mert eléggé beindult a kicsi lány. Nem tudom, hogy az erogén zónái lettek hirtelen aktiválva, vagy a piszkos fantáziáját engedte szabadjára, de varázsütés szerűen megváltozott és felpörögve folytatódtak a dolgaink. Elkezdett pikáns dolgokat sugdosni a fülembe. Amik láthatóan felizgattak engem és szerintem őt is. Pajzán szavak és a forró érintések után már a csupaszra borotvált, rózsaszínű punciját simogattam az ujjaimmal. Azt kérdezte, hogy ugye érzed, hogy milyen nedves vagyok ott lent? Ki fogsz most nyalni ugye? Nem hagysz így felizgatva magamra? Azt akarom, hogy kinyalj, de rendesen. Vonaglani akarok a szádon amíg teljesen el nem élvezek! Gyerünk csináld!...

    Na igen, erre ki bírna nemet mondani? Szívest örömest bújtam a combjai közé és tettem, azt, amire kért. Vagy inkább parancsolt. Öröm volt nézni, ahogyan megélte a legszebb pillanatokat. Tényleg élvezte.

    A verbális játékát nem hagyta abba, akkor sem, amikor már elélvezett. Sőt, ha lehet ilyet mondani még mocskosabban beszélt hozzám. Elmondta, hogy mit fog a farkammal csinálni és hogy mennyire kívánja, hogy a szájában legyen a falloszom. Nem beszélt mellé, pontosan úgy csinálta, ahogyan mondta. Kő keményre szopta a rudamat. Nem finnyáskodott habzsolta ahogyan csak bírta. Majd lenyelte, annyira azt akarta, hogy az övé legyen az egész. Köpködte, cuppogtatta. Pornós elemek végtelen sorai következetek. Egyszer-egyszer bele is könnyezett, annyira belendült. Nem adta fel, kitartóan csinálta. Itt azért már a szava is elállt, kevesebbet magyarázott, a tettek időszaka volt ez. És az enyém is elállt, annyira forró pillanatokat éltünk meg. Ámuldoztam, hogy mit tud ez a bestia. A szakma csúcsán áll, ez nem vitás. Most már tudom, hogy a sok lila színű minősítést megérdemelten kapta meg. Ez egyértelmű lett számomra.

    Ezek az izgatóan fantasztikus pillanatok egészen addig tartottak nálam, amíg el nem kezdtem az ejakulációmat. Akkor már, szinte euforikus boldogságot éreztem magamban. Hosszan és kitartóan kényeztette a makkomat amíg élveztem. Nyelvével végtelen jeleket rajzolt arra a domború felületre. Nem kapta el a fejét amikor robbantam, tette a dolgát, ahogyan azt kell. A lecsorgó spermát felszürcsölte és visszaengedte a bohóckám fejére. Folytatta az ápolgatást amíg teljesen le nem nyugodtam. Profizmus volt, amit művelt.

    Amikor magamhoz tértem, akkor együtt mentünk fürödni. Kellemes és derűs hangulatú lezárása volt ez az élmény dús randinknak.
  • Elszámolás:

    Budapesti szinten, megszokott méretű csokorkámat a végén adtam át. Teljes diszkrécióval kezelte.
  • Összkép:

    Amina egy csodálatos szépségű és intelligens hölgyemény. Külön díjazandó a munkához és a vendégekhez való speciális hozzáállása és alázata. Példaértékű az, ahogyan ebben a szubkultúrában teljesít. Személyiségét az aktuális partneréhez igazítja. Így biztosítja a legnagyobb komfortfokozatú élményt.

    Azt mondta nekem, hogy a decemberi hónap sorsfordító lesz a számára, ezért az utolsó két hetében azt tervezi, hogy a törzsvendéginek különleges meglepetéssel kedveskedik. Az akciós hetekben az extrákat elengedi majd a visszajárósainak. Ez lesz aztán az igazi karácsonyi ajándék. Nemes gesztus a részéről. Én biztosan élek majd a felkínált szuper lehetőséggel. És másoknak is ezt ajánlom.
Happy Massage