• VIKI

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egy kedves telefonos hölgy javasolt nekem néhány nevet, akik aznap 11:00 órakor tudnának fogadni. Megnéztem a hölgyeket a beszámolók honlapján és így esett választásom Vikire. Ezt közöltem a telefonos hölggyel és kértem mondja el nekem, hogy Viki szolgáltatásai másfél órára mit tartalmaznak. Minden rendben volt így kértem, hogy 11:00 órára jelentsen be Vikinél.
  • Megközelítés:

    A helyszín könnyen megközelíthető tömegközlekedési eszközökkel, HÉV, autóbusz. Autóval a parkolás szerencse kérdése, érdemes kb. 10 percet erre a célra bekalkulálni. A lakás egy jó állapotban lévő házban található . Kaputelefonon kell bejelentkezni és nyílik az ajtó, működőképes lift áll rendelkezésre.
  • Helyszín:

    Egy több szobából álló hangulatos lakás a ház legfelső emeletén, szép kilátással várja a vendégeket. A szoba amelybe engem Viki bekísért, egy jó elosztású hely melyben kanapé és egy masszázspad található. A kanapé tökéletes kényelmet nyújt a vetkőzéshez és öltözéshez. A fürdőszobában egy kád van tusolóval, különböző samponokkal. Tiszta, kellemes törülközőt kapsz egyet az elején és egyet a végén. Nagyon jó relaxáló hatású a zene és egy pohár víz is oda van készítve.
  • Lány külseje:

    Viki az életben is ugyanolyan csinos mint a képeken. Egy mosolygós hosszú fekete hajú hölgy fogadott, kissé konzervatív ruhában. Fekete miniszoknya, egy felsőrész amelyből Viki gyönyörű keblei rögtön felfedezhetők. A szobában - még mielőtt fürdeni mentem volna - megbeszéltük Vikivel a forgatókönyvet. Egy kényeztetést kértem a végére kézzel és ajakkal. Először Ő masszírozott engem, majd én is megmaszíroztam és kényeztettem, mielőtt a befejezésre sor került. Ezt az egyeztetést követően kimentem fürdeni, volt szájvíz azt is igénybe vettem, majd visszatértem a szobába Viki még fel volt öltözve, ezért kértem, hogy vegye le ruhadarabjait, amit azonnal teljesített. Gyönyörű, feszes mellek, kerek formás popsi hozza izgalomba a magamfajta embereket és Viki mindezekkel rendelkezik. Kértem, hogy bújjon hozzám, hogy fizikailag is megismerkedhessek tomporaival. a masszázs ágynak támaszkodva állva simogattam végig testrészeit. A keblei érzékenyek ezért arra kért, hogy csak nagyon finoman csókolgassam. Aztán felfeküdtem a masszázs padra.
  • Erotikus masszázs:

    Vikitől kértem, hogy erőteljesen maszírozzon, mert a teniszezéstől van némi izomlázam. Viki technikája egyedülálló, az egyik legjobb amiben eddig részesültem Erősen, csodálatos mozdulatokkal és fogásokkal tudja ellazítani az embert. A talpamon kezdte és már az első mozdulataiból meg lehetett állapítani, hogy egy professzionális masszőrről van szó. Vádlimat, combjaimat, fenekemet különböző fogásokkal maszírozta és a hátamból is "kigyúrt" minden csomót. Vállamat, karomat, tenyeremet és az ujjaimat sem hagyta masszázs nélkül. A mintegy 45 perces masszázs után úgy éreztem magam mint aki újjászületett. A megbeszél forgatókönyvnek megfelelően helyet cseréltünk és Ö feküdt fel a masszázs padra.
  • Levezetés:

    Viki a hasán feküdt amikor elkezdtem maszirozni, de ez már egy erotikus masszázs volt. A legtöbbet kerek popsiján és combjai között munkálkodott kezem. Legjobb barátom is megérezte, hogy finom helyeken matatok, így ágaskodni kezdett. Matatásom eredményeként Viki puncikája nedvesedni kezdett ami tovább fokozta gerjedésemet. Néhány puszit helyeztem popsikájára, majd kértem, hogy forduljon meg. Most elölről matattam kezeimmel majd hátulról felkúsztam az ágyra és kislányos, gyönyörű puncikáját vettem nyelvemmel kezelésbe. Igazi, hamvas, selymes puszit képzelj el, amely kedveli az effajta incselkedést. Ujjazni nem szabad, de ennek ellenére érzed, hogy Viki közel jár a "boldogsághoz" ami aztán rövidesen be is következett és nagy örömömre Vikinek sikerült egy jót élveznie. Így hát az utolsó felvonás következett. Hanyatt feküdtem az ágyon és kértem Vikit, hogy tegyen még egy párnát a fejem alá a tisztánlátás érdekében. Hátulról érkezett a combjaim közé és finoman simogatni kezdte felső combomat, majd a zacsit végül pedig a "félszemű óriást". A kézi munkát az ajkak követték és a lágy, kellemes szopikázás eredményeként barátom jelezte, hogy elindult a csapat. Ezt Viki is megérezte, így a csapatmozgás Viki gyönyörű keblein fejeződött be. Időnk lejárt, igy sietve mentem zuhanyozni kezemben a tiszta, lágy törülközővel.
  • Elszámolás:

    Mindent megkaptam Vikitől amit kértem. Igen magas színvonalú másfél órát töltöttem el Vele.
    Az elszámolás is korrekt volt, egy kicsit megtoldottam, hogy honoráljam odaadását.
  • Összkép:

    Fentiekben leírtaknak megfelelően kitűnő összbenyomással távoztam és megígértem Neki, hogy visszatérek hozzá.
Happy Massage