• EMILI

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Emiliről már volt néhány információm a róla készült beszámolók által. Nekem most pont megfelelt az általa nyújtott program. Hívtam, vele nem, de a telefonos kisasszonnyal sikerült egy időben egész közeli randit megbeszélni.
  • Megközelítés:

    Óbuda a masszázs helyszíne, Emili ott bérel egy garzont. De akkor hogy-hogy nem ő kezeli a telefont? Rém egyszerű, az épületben van egy szalon, amivel spanban van. Szóval így. Az Amfiteátrum és a Hév közötti területet kell megcélozni. Autóval nem gond helyet találni, nyilván fizetős. BKV sokféle járata közlekedik arra, én azzal érkeztem. Aránylag újépítésű ház, számozás az üvegajtón.
  • Helyszín:

    A címre érkezve telefon, újra a kolleganő veszi fel, megadja a kódot, némi bénázás után már bent is vagyok. Modern épület lift kettő is van, érdemes használni. Liftből kilépve pont szemben az ajtó, ami már finoman nyílik is. Egy modern kis amerikai konyhás garzonba lépünk, ahol a fürdőszobán kívül minden egy légtérben van. Ajtónál cipő le, beljebb hangulatosan berendezett rész, bőrkanapé, nagyméretű masszázspaddal a közepén. Sarokból zene, kicsit monoton, de nem zavaró.
    Fürdőszoba teljesen rendben, kádas zuhany vízfogóval, többféle tusfürdő, hatalmas száraz kilépő, mosdónál minden amire szükséged lehet. Emili garzon, Emili terápia, szentem tök ideális a helyszín.
  • Lány külseje:

    Emili képei kicsit régebben, még szalonos korszakában készültek. Nekem nem jönnek be ezek a túl dimenzionált képek a lányokról. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy Emili csalódás volt. Sőt!
    Szerintem ő most így élőben a maga természetességével számomra sokkal vonzóbb volt. Valóban egy nem túl magas csajszi, formás mindenhol, mellek, combok, popsi nagyon rendben vannak. Helyes pofi, szép sötét szemek, titokzatos tekintet. Önbizalom hiányban nem szenved, tisztàban van született tehetségével, amit most ,,istennek hála" rajtunk gyakorolhat. Nem egy locsifecsi, de a végén azért már dumáltunk egy jót.
    Nem tudnám felidézni miben fogadott.
  • Erotikus masszázs:

    Emilit a fellelhető róla szóló írások alapján választottam. Néhány szarabb nap után kifejezetten vágytam egy alaposabb masszázsra és az azt követő erotikus dédelgetésre. Nem könnyű szétválasztani Emilinél a masszázst az erotikus részektől, mivel tulajdonképpen már az is egy felkészítés az erotikusabb érintésekre. Emili háromféle stílust ötvöz masszírozása során. A svéd, a thai és a lomilomi-t felváltva, mikor melyik testrészen dolgozik. Felsőtestemmel kezd, deréktől lefelé törölközővel letakar. Emili nagyon alaposan gyúrja testem és valóban nincs olyan porcikám ami kimaradnak. Fejem a masszpadon lévő lyukban pihen miközben Emili apró, de igen hatékony kezecskéi serénykednek rajtam. Hol tenyérrel, hol könyökkel, időnként csak az újjaival csinálja, mikor melyik terület következik. Az elején felhívja a figyelmem, hogy nem igen beszél közben, de ha én szeretném, nincs akadálya. Tőlem szokatlan módon az egész masszàzs alatt(kb.40perc) meg sem szólaltam. Egy idő után a törölköző felülre került és a lábújjaim masszírozásával elkezdődött a második fejezet. Továbbra is szép akkurátusan, semmi ki nem hagyva, haladt felfelé a derekam irányába. Comboknál már érezni véltem némi célzott finomságot is. Fenekemnél Emili újjai már be-be néztek a farpofák belső irányába is. Egyszer csak felugrik mögém a padra...., én halottnak tetettem magam, egy pillanatra átfutott rajtam, hogy ez már a levezetés és hátulról megkínálnak egy dildóval. De nem, semmi pánik(sajnos) nem ez történt, Emili így jobban hozzá fért felsőtestemhez, hogy még egyszer végig menjen rajta újra, de úgy, hogy már testünk egy kicsit összeérjen. Na ezután Emili már valóban lépett egy szintet a magasabb élvezeti factor irányába. Megfordultam, a masszpad szélére ültem...és kértem egy pohár vizet. Na de mit látok? Emilin már csak egy pici tanga és felül semmi van.
    Valszeg nem írtam, hogy Emili egy fekete bugyi melltartóban végezte a masszírozás részt, ehhez képest volt a változás.
  • Levezetés:

    Emilinél kétféle kényeztetési rész van másfél órában, kérhetsz kétszeri lingamot, vagy egy eszo-t(elnyújtott orgazmus)-t. Én az utóbbira szavaztam, amit nem bántam meg. Hanyatt feküdtem, fejem alá párna került, így már jobban láthattam vendéglátóm arányosan szexi alakját. Kezdetnek teljesen jó volt, ezt már csak hozzáértő kezecskéi, újjacskái tudták űberelni. Ez a lány valóban arra született, hogy finom érintéseivel fokozza benned a vágyat és amíg lehet ő is irányítsa azt. Nyilván azért erre egy kicsit nyitottnak is kell lenni, a ,,bevágom a lompost oszt annyi" típusú erotika kedvelőinek nem biztos, hogy tudnám ajánlani. Nincs francia, meg újjazás? Nincs. Viszont van egy jó hosszú folyamatos hullámzó lebegés a ,,kéjmámor" felhői között. Nem vállalkozom rá, hogy pontosan leírjam Emili mikor és mit csinált boszorkányos kezével, újjával, de nálam elég sokáig fenntartotta ezt a nirvána állapotot. Még az elején rákérdeztem hozzáérhetek-e közben, ezért gyakran volt kezemben formás, kemény feneke. Formás mellei sajnos csak ritkán voltak elérhetőek, de az esztétika is sokat dobott a szeánszon. Nem véletlenül használtam ezt a szót, mert ez valóban az, nagyon hasonló egy igazi tantra élményhez. Emili szinte végig becsukott szemmel érintette testem erogénabb zónáit, tuti, hogy át is élte amit csinált. Az utolsó szakaszt már lábam közt térdelve vezette le. Na ez volt az a negyed óra, amikor egy kicsit megszünik a világ, majd újra itt vagy és én már nem bírtam kalitkában tartani a boldogság madarait.
    Emili letörölget, egy kicsit hagy még aklimatizálódni. Mosolyog, elégedett magával is.
  • Elszámolás:

    A kezelés díját utólag fizettem, nem kérte előre. Nincsenek extrák, pontosan leírja mit vállal.
  • Összkép:

    Emili nagyon jó, lelkiismeretes masszőz, a levezetés egy kicsit eltér másokétól, de nem volt semmi hiányérzetem. A terápia helyszine, meghitt, ideális. Emili az ő kategóriájában kiemelkedő, ajánlom azoknak, akik erre fogékonyak.
Happy Massage