• Emily

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon kerestem, egyből sikerült elérnem és készségesen tájékoztatott a programokról illetve a tiszteletdíjakról. Aznap délutánra beszéltünk meg egy randit.
  • Megközelítés:

    13 kerület ismert lakóparkja ,parkolás könnyen ment. Közelben metró ,busz aki inkább a tömegközlekedést választaná.
  • Helyszín:

    Új építésű társasház , lift felvisz az emeletre, közel a bejárat.
    Tökéletes rend és tisztaság, nagyon kellemes hangulatú lakás. Tényleg otthon érzi magát az ember. Fürdőben több fajta tusfürdő, szájvíz. Kilépéskor pihe-puha szőnyeg és nagy méretű törölköző. A tetthelyen hatalmas ágy ,hangulatvilágítás és gyertyák gondoskodnak a hangulatért.
  • Lány külseje:

    Alkata tökéletesen megegyezik a képeken látottakkal. Nagyon csinos ,formás és feszes!
    Igazi bomba nő! Arca gyönyörű és mindig mosolyog! Fogai tökéletesek és hófehérek.
    Utcai ruhában fogadott ami nagyon tetszett ,mert igazi randi hangulatú lett így a találka.
  • Action:

    Belépéskor puszival üdvözöltük egymást majd frissítővel kínált és leültünk beszélgetni picit.
    Nagyon jó beszélgetőpartner, értelmes és érdeklődő. Tudtam ,hogy kicsit több időre kell jönnöm ,mert az előző beszámolókból kiderült, hogy Emilyvel kevés lesz az egy óra.
    Kicsivel később mondta ,hogy kövessem a szobába ahol le tudom tenni a holmimat és utána el tudok menni tusolni. Így is történt ,gyors tusolás és már siettem is vissza a szobába. Ekkor már Emily az ágyon fekve várt egy csodás fekete fehérnemű szettben.
    Odafeküdtem mellé majd elkezdtük egymást simogatni és csókolgatni ,ez meg is hozta a kívánt eredményt. Szép lassan a mellkasomon át haladt lefelé közben csókokat szórt rám még meg nem érkezett a velem egykorúhoz.
    Szép lassan a szájába vette és finom mozdulatokkal kezdte kényeztetni. Közben kértem, hogy forduljon meg hogy én is viszonozni tudjam. Finom illatú csodaszép punciját isteni volt kényeztetni. Közben pózt váltottunk és a cicikre fókuszáltam picit, csodás kerek és feszes!
    Gumit húztunk és elsőnek missziben kezdtük majd több fajta pózt is kipróbáltunk de nem bírtam túl sokáig a látvány miatt. Kértem, hogy forduljon kutyusba majd pár pert után így lett végem. Óvatosan leszedte róla a gumit majd kis tisztogatás után mellém feküdt és beszélgettünk még. Megkérdeztem mennyi az idő majd elmentem tusolni és öltözni.
  • Elszámolás:

    Előre letettem az asztalra ahogy azt az adatlapján olvastam ,randi végéig ott is maradt. Nagyon korrekt.
  • Összkép:

    Másfél órára mentem és maximálisan ki is töltöttük. Nem az olcsó kategória de aki a minőséget kedveli annak ajánlom! Remek lányt ismertem meg, biztosan látni fogjuk még egymást!
Happy Massage