• Andrea

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, 2 csörgés után felvette, rövid egyeztetés után, megegyeztünk hogy 30 perc múlva tali. Korábban érkeztem 11 perccel, de inkább örül neki, a felcsengetés után a kaputelefon kamerájában lecsekkol.
  • Megközelítés:

    A Duna Plázától kődobásnyira van a helyszín, GPS pontosan oda visz, új építésű társasház. Könnyű megtalálni a házat és lakást is. A parkolás meredek volt kissé a hétvége ellenére.
  • Helyszín:

    A lakás rendezett. Állítása szerint az első napjuk az új helyen. 3 szoba 4 lányhoz. A törölköző, amit kaptam méretes, de nedves. A fürdő tágas, de belépve a vízben tocsogok, a kilépő is elázva. Egy tusfürdőt találok, de minek is kellene több. A szoba méretes és rendezett, tisztaság fogad, a franciaágy méretes és kényelmes.
  • Lány külseje:

    Régóta a kedvenceim közé van mentve főleg a mesés lábai és feneke miatt. A képek megfelelnek a valóságnak. A mellei kellemes csalódás számomra, jóval kisebbekre számítottam, szép formájúak, a bimbók nagysága és alakja a tökéleteshez közeli. A néhány apró tetoválás a karjain, nem feltűnőek, kevéssé zavaróak. Barna és feszes bőrének nagyon jó tapintása. Ragyogó kék szemei vannak. Nem tetszik rajta: vastag ajkak, de ahogyan az adatlapján becsületesen leírja (ezt csak a randi után vettem észre), plasztikázott.
  • Action:

    Gyors bemutatkozás az előszobában, nyújtja a kezét, a vaksötétben én pár mp-ig pantomimozok, majd találkozik a kezünk. :) A szobában vetkőzés, a program átbeszélése, extrákról is tájékoztat, VSZ elérhető, maradok az alapnál, az aktus miatt jöttem. Pörgős és irányító személyiség, de kedves is ugyanakkor. A fürdőből visszatérve ledobja ruháit, majd állva gyengéd ölelkezésbe kezdünk, néhány csókot váltunk,ami alapban elérhető, de nem erőltetem a csatát.Viszonozza a simogatást, majd hátat fordít nekem, innen puszilgatom a nyakát és simogatom a melleit. Kis idő múlva megfordult és elém térdelve szájába vette a félkemény pisztolyom. Olyan franciát produkál, hogy nagyon jó merevedést érek el pillanatok alatt, csak pislogok, hogy ezt hogyan csinálta, kéz nélkül, Ő pedig szóvá is teszi: "Jó kemény lettél". Gyorsan gumit bont és felhúzza, majd utoljára mégegyszer végigsz*pja. Kutyapózba küldöm az ágyra én állva maradok egyhe terpeszben a tökéletes magassághoz. Az aktus kellemes, nagyon jó kapaszkodni a húsába hátulról, a medencecsontját markolom, gyakran variálom a tempót és az intenzitást. Kicsi durvulás után lassítok és megkérdezem, hogy kellemetlen volt-e, a válasz nemleges, jól esett neki, így engedélyt kapok a hasonló folytatásra.
    A szögek változtatása közben, egy olyan pozit találok, ahol a pénisz alsó részét nyomás éri, ezután meg is töltöm a gumit. A gumit gyakran kell igazgatnom a közismerten rövid, de vékony szerszámomon, igazán tarthatna gyerek méretet is a tökéletes élményhez. Kezdeményezésére egy simogatós masszázzsal és beszélgetéssel fejeződik be a program érdemi része.

    Az ottlétem alatt gyakran hagy egyedül. A fürdőből kifelé, az ajtót kinyitva, egy másik lány éppen egy vendéggel beszélget az előszobában. A program végén, kifelé, egy telefonáló kolleginába botlunk az előszobában. Ezek engem nem kavarnak fel, másokban talán negatív hatást kelthet.
  • Elszámolás:

    Nem kértem extrákat, de a francia tudása az előjáték alapján nagyon kellemes, érdemes lehet kipróbálni, főleg, ha a VSZ-t is jól csinálja.
  • Összkép:

    Fejlesztedő dolgok: fürdőszoba,türcsi,óvszer.
    A plasztika miatt nem fogunk újra találkozni, de ezt leszámítva vendégcentrikus és jó szexpartnernek számít.
Happy Massage