• Zsantill

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Zsantill reagálása

    Kedves Bananahammbock!😍🤗

    Nagyon köszönöm és igazán megtisztelő, hogy nekem irtad az első beszidet! Fantasztikusra sikeredett a randink! Várlak vissza sok szeretettel máskor is, ha egy kicsit ki szeretnél kapcsolódni ebben a rohanó életben..

    Puszillak!💋

  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam fel, első próbálkozásra sikerült elérnem. Kedves hangja van és sikerült pár órával későbbre lebeszélni a találkát.
  • Megközelítés:

    Motorral mentem, sok szabad parkolóhely volt közvetlen a ház előtt is. A környék fizetős ha valaki kocsival menne, szerintem a tömegközlekedés is kiváló.
  • Helyszín:

    A házba a bejutás kóddal történik, lakás közel a bejárathoz, a diszkréció adott. Belépve a lakásba abszolút rend és tisztaság fogadott. Fürdő tökéletes, tusfürdő választék is több mint kielégítő. A szoba az alaklomnak abszolút megfelel, van egy fotel ahova le lehet rakni a ruhákat és egy nagy, kényelmes ágy és két oldalról tükrök a csodás látványért. Ezen kívül nem tudok részletekkel szolgálni mert Zsantill teste megigézett és nem tudtam másra koncentrálni.
  • Lány külseje:

    Képek róla készültek, gyönyörű alakja van és emelett nagyon természetes hatásúak a cicik, nehéz volt elhinnem, hogy nem igaziak. Bőre is szinte baba puhaságú. Egy szexi és vékony kis szettben fogadott ami nagyon jól állt neki. Határozottan jobban néz ki élőben mint a képeken.
  • Action:

    Én először egy masszázst kértem tőle mert azt a hirdetését láttam először és csak később lett számomra nyilvánvaló, hogy szerencsére többre is van lehetőség. Kezei finomak és a bemelegítés után a cicijeit is bevonta a masszírozásba aminek kimondottam örültem. Mindeközben kellemesen elbeszélgettünk mindenféle dolgokról, jó beszélgető partner. Kis idő után hátamra fordított és belekezdett egy kellemes franciába amit nagyon jól csinált. Kis idő után áttértünk a 69-es pozícióra, hát ezt egy hétig is el tudtam volna viselni, nagyon finom a puncija. Ezután kutya pózba kezdtük el az ágyhoz közelebbi tükör előtt, nagyon szűk puncija van és ahogy az izmait mozgatja az valami hihetetlen volt számomra. Az elnyújtott franciázás következményeként sikerült neki hamar elélveznie ami nagyon jó érzés volt számomra is hamar követtem én is őt. Szívesen kipróbáltam volna több pozíciót is de sajnos most csak ennyire futotta tőlem. Mindenképpen vissza szeretnék még menni hozzá.
  • Elszámolás:

    Semmi extrát nem kértem, maximálisan elégedett voltam a csokor méretével és az ezért kapott szolgáltatásért. Kezdő révén már az elején odaadtam neki és ezzel le is tudtuk ezt a dolgot.
  • Összkép:

    Abszolút pozitív érzésekkel távoztam tőle és szeretnék még visszamenni hozzá amint időm engedni fogja, hogy még több élményben legyen részem.
Happy Massage