• Tia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az oldalt szintén elég gyakran felkereső ,,kolléga" hívta fel Tia-ra a figyelmem, ha egy meghitt barátnős randira vágyom. Persze ő inkább a szexpartnerek társaságát keresi, én meg a masszőzlányokét leginkább. Átnéztem Tia honlapját, referenciájit(néhányat) inkább az utolsókat. Csupa jó vélemény, elégedett vendégek és persze Tia, aki képei alapján is nagyon vonzó csajszi. Semmi gond, majd csak elleszek, mi bajom lehet. Tárcsáztam, kicsöngött, vártam kicsit majd letettem. Már a kutyámmal sétáltam a parkban mikor visszahívott. Aranyos volt, kicsit dumáltunk, hang alapján is szimpi volt, mondtam majd VTR-en kérek időpontot. Még aznap este elküldtem az időpontot három nappal későbbre. Elég hamar visszaigazolta, hogy jó neki is.
  • Megközelítés:

    Általában nem szeretem elhagyni a komfortzónám, de most bevállaltam a hozzám eléggé távol eső környéket. Budárol Zugló, annak is inkább a külső széle. Nem akarom itt nagyon behatárolni, az útvonal-cél a honlapon is elérhető elég jó pontossággal. Tömegközlekedéssel sem probléma a megközelítés, számtalan lehetőség adódik. A metró is lehet opció, plussz 10 perc séta. Autóval parkírozni akár a ház közelében is lehet ingyér. Én a társasági közlekedést választottam budáról, busz-troli 45perc +5 perc séta.
  • Helyszín:

    Füredi út környéke meg van? Akkor némileg képben vagy, hogy itt a panel a menő. Vagy sok éve én is laktam itt kb. 2 hónapot. Nem túl magas, lift nélküli házban van Tia munkahelye. Gondolom ő is home ofice- ban dolgozik, mint manapság az emberek jelentős része. A ház-lépcsőház tök rendben. Úgy láttam, hogy egy másfél szobás kecó, kisebb előszoba, fürdő, dolgozó szoba, még egy másik, amit csak kívülről láttam. Fürdőszoba teljesen rendben, zuhanykabin, tusfürdők, mosdónál szájvíz pohárral, kilépő száraz, tisztaság, higiénia tetten érhető. Szembe vele Tia örömosztó helysége, franciaággyal, néhány praktikus polc, egy jópofa vánkos szerű ülőalkalmatosság a ruháknak. Az ablaknál függöny elhúzva, elegendő fényt biztosítva, hogy ne csak érezzünk, lássunk is. Zene diszkrét hangerővel. A célnak pont megfelelő szoba, nincs túlgondolva.
  • Lány külseje:

    A képek és az általam olvasott beszik alapján volt némi elképzelésem Tia kinézetét illetően. Ez tulajdonképpen be is igazolódott. Alakja valóban olyan, amit képei sugallnak. Magas, arányos alkatú, karcsú lány Tia. Sportos testét gondolom nem a passzát szél hozta össze, tesz is érte. Melleit kamaszlányok is megirigyelhetik, nagyon jó genetikai adottságokkal ajándékozta meg a teremtő Tiát, ami az egész testét illeti. Nőiessége pazar, szépen zárt, finom, belül szép rózsaszín. Tia úgy ahogy van a férfi szemek eldorádója. Arca a képein nem látszik, de no para nagyon is rendben van. Most szőkés haj, szép érzéki száj, zöld szem, huncut, sejtelmes tekintet. Ha a kettőnk közti különbséget kéne érzékeltetni, autós hasonlattal, egy Vadi új Ferrari és egy jobb napokat látott Fiat Bravo-t képzeljünk el. Kék átlátszó valamiben fogadott, a nagy sietségben elfelejtett bugyit venni. Engem nem zavart.
  • Action:

    Érkezéskor kézfogás puszik, egyet szájra. Ezek szerint van némi szimpátia.
    Mindketten maradunk. Elmegyek megmosom a kezem. Átkarolom Tia derekát, megcsókolom a száját, belépek az aurájába. Kis fogadóruháját fellibbentem, megérintem lába közét. Finom meleg. Újra csókolom a száját, pont annyira magasabb nálam, hogy ez így nem a legjobb póz, pedig papíron egy magasak vagyunk. Elmegyek fürödni, Tia kikisér. Mire visszatérek, már teljesen meztelen és ez nagyon jól áll neki. Nekem még nem. Simogatom, érezni akarom, most már a papucs sincs rajta. Csókolom a száját, beenged, ez már nyelves, de még mindig mintha magasabb lenne, úgyhogy lefekszünk az ágyra. Így már jobb, Tia a hasára fekszik, kényeztetés kézzel, szájjal. Kérem őt térdeljen és nyomja ki a fenekét. Finoman alulról felfelé nyalom, puncit, popsit felváltva és együtt. Nem gondolom, hogy különösen beindulna tőle, nekem viszont jólesik. Azért nem vagyok önző, ezért fordulásban egyezünk meg. Itt jegyezném meg, hogy már a telefonban is említettem neki, hogy nem biztos, hogy dugás is lesz. Szóval Tia már hanyatt, csókolózunk, ujjaim lába közt, jókor, jó helyen. Látom, csúszik lejjebb, eléri a már vérbő makkost és beveszi. Nem tolja végig, a szélesebbik felső részt szopogatja, nyelvét pörgetve rajta. Közben az ujjaim Tia punciját izgatják(sajnos beljebb nem juthatnak). Még mindig Tia szájában vagyok, úgy érzem megér egy próbát és gumit kérek.
    Gumi fel, egész jól indul a dolog, farkam alkalmas a dugáshoz. Hogy szeretném kérdezi Tia, kutyus nyer. Bepuccsint, makkos kicsit bizonytalan, de aztán becsúszik a jó melegbe. Fogom Tia farpofáit szép nyugodtan semmi kapkodás, tolom neki. Tia alulról fogja a zacsit, meg persze, hogy ki ne csússzak. Nem szeretnék még elmenni még, egy kicsit farkam is veszít értékéből(gumifóbia), ezért újra Tia kényztetése következik. Gumi marad, kezeim Tia szépséges testén szánkáznak. Combjainál már elidőzök, lecsúszom lábai közé, két kezem feneke alá teszem. Szerencsére nyelvem még tökéletesen működik, nagyon finoman, nagyon lassan nyalogatom Tia édes, tinipunciját. Szemei csukva, ahogy szex közben is, nincs látványos műélvezet, de érzem, hogy jó neki. Mikor már sejtem, hogy közeleg orgazmus, kezem kiveszem feneke alól, melleit masszírozom, nyelvem felpörög csiklóján. Kisebb hanghatással csípöje megemelkedik, combjai megfeszülnek. Kezével puncijához nyúl, jelzi elég. Néhány puszi még puncira, kezére, hasát még simogatom egy picit. Persze a gumi börtönbe zárt bohóc is emelgeti fejét. Tia kezével ösztönzi, majd szemből magába helyezi. Azért egy orgazmust nekem is összehozunk, de valszeg nem ezzel nyerem meg a ,,lepedő akrobata" címet.
    Gumi le, még egy kis duma, majd a vizes blokk-ba el.
  • Elszámolás:

    Tia extráiról nem tudok, talán nincs is.
    Az elszámolás a végén történt, elején rákérdeztem, mondta ráér.
  • Összkép:

    Ritkán veszem igénybe szexpartnerek szolgáltatását, de Tia nem éreztette velem a rutin hiányát, kedves, figyelmes volt végig. Ha nem is éreztem azt a bizonyos kémiát közöttünk, attól még jó kis randi volt ez. Bátran ajánlom Tia meglátogatását!
Happy Massage