• Bius a szomszéd lány

  • Beküldte:
  • Bius a szomszéd lány reagálása

    Kedves Peti !

    Szuper,hogy ismét találkoztunk és jól érezted magad
    Jó volt olvasni a besziben ,hogy neked fontos a szakszerű masszázs is :)
    Köszönöm szépen,hogy írtál Beszit :)
    Ha lesz kedved és időd várlak szeretettel
    Puszi Bius :)

  • Egyeztetés:

    Az egyeztetés volt a legegyszerűbb, mert én mindig vtr en szoktam, szóval most is így ment. Randi elötti este kértem meg az időpontot és reggelre már ott virítitt az elfogadom válasz. Előtte persze azért mindig informálodom kicsit,hogy az adott napon mettől meddig van lehetőség.
  • Megközelítés:

    A hely a belváros széle, XIII ker. Árpád híd mellett. Közlekedésileg nagyon jó, mind bkv val , metro, villamos ,busz a közelben tesz le, max. pár perc séta az egész. Aki kocsival közelíti meg a helyszínt annak is jó híreim vannak, mert közvetlenül a ház előtt van végig parkoló, viszont sajnos fizetős. A helyszínen a házszámok jól fel vannak tüntetve, nehéz eltévedni. A GPS jól jelöli, nekem ezzel sem volt problémám
  • Helyszín:

    A lakás egy régebbi építésű emeletes ház, 2. emeletén található. Aki fittebb mehet gyalog, aki nem vagy nem akar lépcsőzni annak a liftet ajánlom, mert van. A lakás a liftből kilépve pont az orrunk elött van, nemn kell a folyosokon bolyongani. A lakás teljesen rendben volt. Tisztasag és rend. Nem az a lux kategoria de nem is putri. Előszoba cipőnek és kabátnak van hely, innen nyilik a tetthely ahol a tobbi ruhat le lehet pakolni, utána irány a fürdő. Tiszta törölköző alap, tusfürdők, szájvíz hozzá pohár, dezodorok, de van bontatlan csomagolásban ffogkefe is. A fürdő kicsi de tiszta, a kadbsn akár jacuzzni is lehet. Ezt nem probáltam,de talán majd legközelebb. A tetthely, a feladatkőrnrk megfelelően van kialakítva, vagyis van egy masszázspad és egy franciaágy. A szobában félhomály némi led szalag ad világítást és lap topról megy a háttérzene. Tükör az sajnos nincsen.
  • Lány külseje:

    A hölgy a kiírt kornak megfelel, mivel arcos képpel hirdet nem érhet senkit meglepetés, ráadasul elég sűrűn frissiti is őket. Ahogy a hirdetésben is van, vékony és magas 180cm az nekem már magas egy hölgynek. Az ajtónyitáskor még felöltözve fogadott, egy fehér én úgy mondanám masszőrszerelésben, hogx ez mit jelent: feher hosszú leggings és egy fehér felső. Plusz ami nálam mindig plusz pont és tetszik a magasssrku cipő. Miután megtisztálkodtam és elfoglaltam a helyem a masszazspadon, a fehér masszazsszerko lekerult és alatta egy piros erotikus fehérnemu szett rejtőzködött. Nekem ez nagyon bejött, ettől a késöbbiekben nem is váltunk meg.
  • Erotikus masszázs:

    Bius képzett masszőr tobbek közott ezért is esett rá a választásom. Egy frissítő masszászt bedzéltünk meg, kiegészítve a hátamon bambusz masszazzsal. Közben beszélgettünk kicsit, mindenféléről. Mivel hosszabb idore mentem, kértem, hogy a masdzszst pihenés képpen szakítsuk meg egy levezetéssel. Igy is volt. Elöszőr a masszázs, vádlimnál kezdte, közepes erőséggel és így haladt felfele. Majd fordulás és jött a pihentető levezetés. Ezt követően folytatta tovább a felfrissitő masszázst. Combok karok vállak, semmi nem maradhatott ki.Amikor végeztünk kicsit még lazultam a padon és átköltöztünk a francia ágyra.
  • Levezetés:

    Mint korábban írtam a masszazst már egyszer megszakitottuk egy levezetéssel. Eredetileg azt beszéltük,hogy egy lingam masszázs lesz, de aztán lett belőle minden is. A második levezetés természetesen a masszázs után történt. Athelyezkedtünk a franciaágyra, nos elöször ha már van rá lehetőség a hölgy kényesztetésével kezdtem, elég jónéven vedte a kényesztetésemet, sűrűn jelét adta enyhe sohajaival es nyögéseivel. Nem tudom meddig tarthatott mert teljesen belemerültem a hölgybe. Amikor már jólérezte magát én következtem és egy nagyon változatos francia levezetéssel zárult az egyuttlétünk. Közben még simogattam fenekét és a punciját. Nagyon finom és nedves volt. Amikor már nekem is jó volt, még fekudtunk kicsit az ágyon és pihegtünk, majd az órára pillantottam és akkor tünt fel, hogy már le is járt az idő, szóval irány a fürdő gyors zuhany és öltözés. Természetesen elötte még az asztalra helyeztem amivel mind ezért tartoztam.
  • Elszámolás:

    Igazábol extrákról nem beszéltünk, de ugy gondolom ennél sokkal több nem is nagyon kell ebben a kategoriaban. Nekem eddig minden kérésemre nyitott volt, szóval csak bátran érdeklődjetek.
  • Összkép:

    Az összegzézbe csak annyit írnék, hogy amiért mentem és amit vártam azt maradéktalanul megkaptam. A pozitiv dolgokat leírtam negatívval pedig nem találkoztam. Esetleg annyit még leírhatok, hogy a szomszéd szobában volt egy kutyus ami ugatott, ha valaki esetleg nem szereti a kutyukat akkor ezzelszamolhat.
    Nekem mindenképpen megmaradt a szakszerű msszázs , a fogadó ruha, és a két levezetés.
Happy Massage