• Leea

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Másik oldalon találkoztam először az adatlapjával. Többször beszéltünk korábban telefonon, ha villog a kis telefon ikon, akkor általában felvette mindig. Sokáig nem gondoltam rá úgy, hogy valaha is találkozni fogunk. Egyszerűen túl szép, hogy igaz legyen érzés kerített hatalmába mikor az adatlapját, és a tengernyi pozitív értékelését böngésztem. Távolmaradásomban szerepet játszottak a szilikonnal feltöltött ajkai is, de élőben rájöttem, hogy teljesen alaptalanul tartottam tőle.
    Akkor kezdtem komolyabban érdeklődni Lea iránt, mikor megjelent az oldalon, így már biztosabb voltam, hogy csalódás nem érhet, ha itt is mer hirdetni.
    Nem indult zökkenőmentesen, ugyanis egy hónappal ezelőtt is egyeztettünk randiidőpontot, de mire a címre értem, eltűnt a hírdetése, nem reagált a keresésemre.
    Napokban vettem észre, hogy bővült az adatlapja, immár VTR-t is lehet küldeni, ezért újra kezdeményeztem. Telefonon megbeszéltük a randi időpontját, majd foglaltam VTR-en, belső üzenetben, és sms-ben is megküldtem az időpontot. Randi előtti napra kért megerősítést szintén belső levél, sms... próbáltam biztosra menni.😉
  • Megközelítés:

    Győr Adyváros. Ifjuság körútról nyíló legnagyobb mellékutca. Kocsival mentem, egyszerű megtalálni, közvetlen a lépcsőház előtt parkoltam. Tömegközlekedést nem ismerem.
  • Helyszín:

    Maga a ház, az panel. Régi építés, de környezete kulturált, tiszta, és rendben tartott. A lakás profin felújítva, ízlésesen berendezve, talán eddig ez a panellakás tetszett legjobban, ahol valaha is Győrben megfordultam. Fürdőszoba káddal ellátva, nagy és száraz kilépő, többféle tusfürdő, listerine, szobában kényelmes ágy, hangulatvilágítás, halk zene, szóval minden ami a jó hangulat alapját megteremti.
  • Lány külseje:

    Képeknek teljesen megfelelő, gyakran tölt fel magáról friss fotókat, így ugyan azt kapjuk, (sőt jobbat) mint amit a képeken látunk. Karakteres, szerintem szép arca van, mosolyog, kedves és közvetlen. Pár képen látható szemüveg volt rajt végig, egy kis titkárnő feelinget adott a vizuális látványhoz. Bár nem tudtam eldönteni, hogy valóban szüksége van rá, vagy úgymond "munkavédelmi" szerepet tölt be minden eshetőségre is felkészülve, ha picit elszabadulnának a gátlások a randi legfényesebb pillanataiban.
    Melltartó, és egy falatnyi cérna tanga volt a fogadószett, vadító volt az első pillanattól kezdve. Jópár tetoválás díszíti testét, ha "klasszikust" idéznék, akkor azt mondanám, kígyók kígyóznak. Élőben nem volt zavaró, bőven lekötötte más a figyelmem.
  • Action:

    Lakásba belépve széles mosollyal, puszikkal fogadott, itt már tudtam, hogy jó kezekben leszek. Van egy picuri, kis kutyusa, számára nem lehettem szimpatikus, kis méregzsák, megugatott érkezésem, és távozásom pillanatában is. Előre elnézést kértem tőle, ugyanis egy kis baleset miatt megrottyant a derekam. Hétfőn egyeztettünk csütörtöki időpontot, kedden ért a baj, nem akartam lefújni a randit, de valószínű nem lehettem szép látvány görnyedt háttal, 2 cataflan bogyóval a fejemben, nem voltam igazán virgonc. Szobában bárszékekre pakoltam le a ruháim, majd követtem Leát, mutatta az utat a fürdő fele. Mielőtt beléptem volna az ajtón, elkövettem egy kis hibát, belemarkoltam a popsijába. Mindig komoly kihívás számomra, hogy fürdés után ne ágaskodó fütyivel térjek vissza kedvesemhez, de itt most minden praktikám csődöt mondott.
    Ágy szélénél kezdtük kényeztetni egymást, váltottunk pár csókot, lehet nem volt meg kellő mértékben a szimpátia irányomban, ezért volt visszafogott, inkább csak incselkedő játék zajlott, párszor járt a nyelvünk közösen egy rövid kis keringőt, de az igazi csókcsata elmaradt.
    Hamarosan kiszabadítottam a ciciket fogságukból, miközben nyakát, vállát simogattam csókjaimmal, fokozatosan lejjebb, és lejjebb haladva. Cicikkel elidőztem, azonnali reakciót váltottam ki apró harapdálásokkal, bimbik megduzzadva jelezték, hogy örömmel részt vesznek a mókában. Kezeim mindig egy kicsit előbbre jártak, fedezték fel a kívánatos nőt, elkalandozva a leheletnyi apró kis bugyi pántjai alatt, és véletlenül pont végigkísérve az ellentétes oldalig, feltérképezve Lea tökéletes idomait minden apró részletében. Közösen megszabadultunk a legapróbb textitől, majd lágyan cirógatva puszilgattam lábait, néha vissza pocira, majd kerültem egyre csak közelebb édes kelyhéhez.
    Lea végig tartotta velem a szemkontaktust, széles mosollyal nyugtázta igyekezetem. Csipője egyre vadabb táncot járt, mintha giroszkóp lett volna a fejem, próbáltam lekövetni mozgását. Kisvártatva elhangzott a bűvös kérdés, hogy mi lenne, ha cserélnénk? Egye fene, duzzogva elfogadtam. Nagyon profin, változatosan kaptam egy isteni franciát. Nagyon kevés kézhasználat, nem barátnős, nem is pornós, lényegretörő, de nem éreztem azt, hogy minél előbb kiakarna végezni.
    Gumizás után kérdezte, hogy kezdhetünk misszibe? Derekam miatt nem mertem bevállalni, pedig jó lett volna közben csókokat csenni, simogatni szép kis pofiját.
    Lovas nemzet a magyar, így már pattant is nyeregbe. Szemkontaktus, mosoly változatlanul most is jelen volt, szűk puncussal lassan kezdett rajtam mozogni, simoggattam, markoltam két kézzel, egy pillanatra sem nyugodva. Rámhajolt, incselkedő tekintet, széles mosoly, ha csókot akartam csenni, akkor épp hogy összeért a szánk, és mégszélesebb mosoly kíséretében kitért előlem. Húzta az agyamat rettenetesen...
    Fordultunk kutyusba, az a popsi látványa egymaga megérne egy kisebb dicshimnuszt, olyan kívánatos.
    Lea térdelt az ágy szélén, én pedig mellette állva próbáltam ügyeskedni kedvenc pózomban. Akciónk vége előtt még egy pózt kipróbáltunk, oldalt feküdt, én pedig fölé térdelve próbáltam kedveskedni. Itt már túl heves lehettem, nem láttam az arcán az őszinte mosolyt, ami végig jellemezte randinkat.
    Kezdett visszatérni derekamba a zsibbadás, ezért a mielőbbi befejezés gondolata lebegett előttem. Gumit lehúzva, közös kézimunka hamar meghozta gyümölcsét, a srácok fénysebességgel érkeztek meg kedvesem pocijára.
    Közös romeltakarítás után, letusoltam, majd egy rövid kis simogató hátmasszázst kaptam. A második kör mindig kétesélyes nálam, szerintem Lea kitudta volna csalogatni belőlem a kisördögöt, de jelen esetben nem mertem megkockáztatni. Beszélgettünk pár percben, rendkívül tetszik a határozottsága, életszemlélete. Búcsúzóul még a kutyust is próbáltam megszelídíteni, de simogatás helyett inkább csak morogva csócsálta a hüvelykujjamat. Majd legközelebb...
    Ölelés, két puszi, távozás...
  • Elszámolás:

    Extrát nem kértem, van olyan a kínálatban amit nagyon szeretek, de majd legközelebb.
    Rózsacsokorról nem esett szó, bővebb infóban, illetve telefonon megkaptam, aszerint helyeztem el a kis bárpulton.
  • Összkép:

    Voltak előitéleteim, a szilikonos száj, rengeteg tetko, de ezek élőben teljesen alaptalannak bizonyultak. Belevaló, aranyos csaj, egész randi alatt próbált a kedvemben járni. Pozitívan feltöltődve (egy dolgot kivéve😉) távoztam randink végén.
Happy Massage