• Lara

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Vidéki lévén csak ritkán fordulok meg Budapesten, főleg úgy, hogy rendelkezzem egy kis szabadidővel. Így amikor végre pár napot a munkám miatt Pesten töltöttem, vettem a bátorságot és felhívtam Larát, akit valójában már régebben kinéztem az oldalon hirdetők közül,mivel a képei igen csak megmozgatták a fantáziámat. Első próbálkozásra ugyan nem sikerült felhívom, de rövid idő múlva az újabb hívásomat siker koronázta. Lara nagyon kedvesen tájékoztatott a szolgáltatásáról és az aranyos hangja alapján már nem is volt kérdés hogy találkozni szeretnék vele. Kértem tőle még aznapra egy esti randit így sikerült egyeztetnem vele egy számára is megfelelő időpontot.
  • Megközelítés:

    A címhez közel volt a szállásom, így nem volt érdemes autóba ülni, inkább sétáltam egy kicsit,hogy kiszellőztessem a fejem a stresszes napom miatt. A címet könnyen megtaláltam annak ellenére,hogy nem ismertem igazán Budapeset,de manapság a mobilok bárkit könnyedén elnavigálnak bárhová.
  • Helyszín:

    A címre pontosan érkeztem, így a bejárat előtt felhívva Larát már könnyedén bejutottam az épületbe. Maga a lakás valójában pár éve épült, talán négy vagy öt emeletes társasház negyedik emeletén található, ahová lifttel jutottam fel. A lakás tiszta,rendezett. A fürdőszobában kád üvegfallal hogy ne fröcsögjön szanaszét a víz ha tusol az ember fia. Maga a szoba ahol a dolgok megtörténnek a konyhával és az étkezővel van egy légtérben,azonban Lara elmondása szerint a konyhát nem használja főzésre és egyebekre a szagok miatt, és én sem éreztem ennek nyomát,éppen ellenkezőleg, a lakásban kellemes illat és légkör uralkodott. A szobában fotelek és egy kellően nagy és puha, kényelmes franciaágy volt.
  • Lány külseje:

    Megérkezésekor Lara az ajtó mögött lapult és kíváncsian várta hogy milyen reakcióm lesz, amikor először megpillantom. Nem tudom,hogy mit olvasott le akkor az arcomról,de biztosithatom, hogy maximálisan hozta amit én róla a képzeletemben megformáltam. Egy csinos kis fekete szettben várt ami igazán szexin állt rajta. Ha fiatal lennék akkor azt hiszem egyszerűen egy igazán dögös MILF -nek mondanám, de mivel már 50 felett vagyok, így a fiatalos bombázó hölgy jelzőt használnám reá.
  • Action:

    Megpróbálom röviden leírni a történteket, mert maga az akció rövidre sikerült de ezen még magam is mosolygok. Szóval beinvitálást követően látható zavarom miatt Lara kedvesen beszélgetni kezdett velem, talán nem csak azért, hogy fel tudjak oldódni, hanem mert egy igazán csacsogós , vidám teremtés. Megkinált egy kis innivalóval, és közben elbeszelgettünk egymás élettörténetéről, mintha már régóta ismernénk egymást. Nem is tudom hogy mennyit beszélgettünk,mire rátértünk érkezésem valódi okára..
    Gyors zuhany, öblítés, szoba. Larára bíztam magam,így felajánlotta hogy kicsit megmasszírozza a hátam amit szívesen vettem. Rövid masszázs után jött a még rövidebb akció. :) Kezdtük egy hihetetlen kellemes franciával ,majd megkértem hogy forduljon ő is felém,hogy én is megizlelhessem a finom punciját. Larának gyönyörű szép mellei vannak amivel képes lettem volna napokig eljátszadozni.Finom bőre illatos és puha. Feneke pedig csodásan gömbölyű és formás. Miközben próbáltam minden porcikáját kiélvezni, lába közé kéretőzve próbáltam gyönyörben részesíteni,de sajnos nem jártam sikerrel (bocsánat Lara) Közben kicsit lankadni kezdtem, így Lara észrevette ezért azonnal felajánlotta hogy szájával kezelésbe veszi. Ez megtette a hatását és mivel Lara megijedt, hogy talán nem tudok elmenni, ezért amint ismét keményre varázsolt úgy döntöttünk hogy gumit húzunk. Gondoltam magamban hogy na ez nem lesz egyszerű mutatvány, mivel nem vagyok gumi párti így nehezen fogok elmenni. Aztán Lara belém ült és belekezdett egy fergeteges vágtába és közben pedig őrült szexi kifejezésekkel biztatott. Na ez aztán hatott mint egy bomba.... Kb fél perc lehetett és le kellett Larát fékeznem, mert majdnem elsültem. Aztán kis vàrtatva újból rákezdett és már nem állítottam meg. Szinte azonnal a csúcs közelében juttatott és már csak arra volt időm,hogy kértem a szájacskajat amit előtte készségesen felajánlott. Szófogadó gyerekként remegő lábakkal meg is töltöttem a szájacskáját. Szóval mindössze ennyire futotta tőlem ezen a napon. Az akció után Lara egyáltalán nem sietett,visszatért mellém az ágyra,ahol még tovább beszélgettünk, aztán beszélgettünk, és beszélgettünk,mivel még mindig maradt az egy órából amire jöttem. Aztán már az óra is letelt így indulni akartam, de Lara nem engedett el fürdés nélkül,így még vettem el az idejéből egy kicsit, mivel neki is kellett készülődnie a következő vendége számára. Végül pedig kikísért és egy búcsupuszival távoztam. Hát mégsem sikerült röviden leírni a történteket....
  • Elszámolás:

    A rózsaszàlakat utólag adtam át kicsit megtoldva , bár Lara csak az alapot kérte annak ellenére, hogy több időt áldozott rám. Mivel piszok gyors voltam, így extra szolgáltatást nem vettem igénybe,mivel Larának nincsenek extrái minden alapban van, így ő maga extra.
  • Összkép:

    Mit is mondhatnék én nagyon jól éreztem magam, ezt szerettem volna Larának is megadni,de ez sajnos nem jött össze. Bízok benne, hogy még sikerül valamikor visszajutni Lara hálószobájába.
Happy Massage