• Misty VIP

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Bemutatkozásában már jelzi, hogy nem könnyű elérni, ez így is van. 3-4 különböző alkalommal próbáltam hívni a korábbi hetekben, nem jártam sikerrel. Most viszont elsőre felvette a telefont, meg is lepődtem, de azért sikerült összefüggően beszélnem. Hangja szexi, kedvesen elmondta a tudnivalókat, másnapra találtunk is megfelelő időpontot, kezdhettem a visszaszámlálást.
  • Megközelítés:

    Boráros tér környéke, mellékutcában akad bőven fizetős parkolóhely. Ház számozása egyértelmű, régebbi társasház, 3-4 lakás per emelet, nem kell labirintusban tekeregni, még izgatottan is sima ügy a bejutás. Tömegközlekedést nem ismerem, de frekventált környék, nem lehet nagy kihívás.
  • Helyszín:

    Tágas lakás, kutyusok az egyik szobába száműzve, egyébként barátnővel rendel, de éppen nem volt ott - Misty szolgáltatási színvonalán gondolom megoldják a logisztikát. Rendezett, tiszta környezet, lepakolástól a tisztálkodásig minden kötelező kör igényes kulisszák között letudható. Szoba világos, két nagy tükör a mozizáshoz, háttérzene is van.
  • Lány külseje:

    Pár éve találkoztunk már egyszer, így tudtam, hogy nem akármilyen élmény lesz, de így is leesett az állam amikor beléptem az ajtón. Nem gyenge a hirdetésben levő képanyag, de a valóság még jobb. Egyszerűen mindene szép, filigrán bombázó műfajban non plus ultra. Leltározás helyett kiemelem azt ami nem jöhet át képen, ez pedig az elképesztő szexuális kisugárzás. Álló farokkal zuhanyoztam, erről ennyit.
  • Action:

    Volt rajta textil, ebben biztos vagyok, melltartó bugyi szettet tippelve nem járhatok messze az igazságtól. Bármi is volt, gyorsan lekerült, és az ágy mellett állva ismerkedő simogatás kezdődött, aztán egyszer csak előttem térdelt és szopni kezdett. Közepes tempóban, határozottan csinálta, rendkívül élveztem a ténykedést, de Misty-ről van szó, ennyivel nem éri be. Kicsit oldalt fordít, Ő is arrébb helyezkedik, és a továbbiakban az egyik tükörben nézi a saját ténykedését. Nem kell azon filózni, hogy mire gondolhat közben, látható élvezettel nézi a műsort, aminek akkor még Ő az egyetlen aktív szereplője, én csak próbálom szavakba önteni az elismerésem. Aztán megkér, hogy üljek le az ágyra, négykézláb folytatja a műsort. Most én helyezkedek, hogy lássam a tükörben, "Várj, biztos útban van a szék!" Mire egyet pislogok, Misty felpattan, félrerakja az alkalmatlankodó bútordarabot, és vissza is tér hozzám. Szóval az ágy szélén ülök, Misty szopja a farkam, néha felnéz rám, ekkor a szemébe nézek, egyébként pedig a tükörben figyelem a rám kacsingató puncit és popsit, merthogy a lehetőséghez képest terpesztve négykézlábazik előttem, tudva, hogy milyen látványt nyújt így.
    Én következtem, kértem hogy feküdjön le, én pedig kétszer végigcsókoltam a testét, nem meglepő módon a puncijához tértem vissza, és egész jó hangokat csaltam elő partneremből. Csodás látvány, finom ízek és illatok mindenütt.
    Háton fekvés volt a következő feladatom, kaptam még egy végső keményítő szopást, és jött a gumi, majd Misty szépen beleült meredező farkamba. Ezen a ponton kellemes obszcén beszélgetés kezdődött, illetve korábban is volt már, csak akkor Misty szája tele volt, most legalább értettem, hogy miket mond. Tempósan galoppoztunk, ügyes helyezkedéssel a két tükörből oldal és hátulnézetben is lehet követni az eseményeket. Ülve és guggolva is volt szerencsém látni vendéglátóm, és azt sem vettem udvariatlanságnak, amikor hátat fordított nekem, mert így lovagolva előre dőlt, kitolta a fenekét, és kérte hogy csapjak rá miközben dugom.
    Eleget lustálkodtam, eljött az én szex-kardióm ideje. Misty-misszi póz következett, majd feltérdeltem és rendezgettem a lábait, közben döngettem ahogy csak bírtam. Majd oldalra fodítottam, ez a póz mindig fokozza a hangulatot, és a hanghatásokat is.
    Doggy, most is libabőrös leszek az emlékektől. Csípőjét fogva hátulról dugom, fenekét kitolja, lenézve látom ahogy farkam benne jár, felpillantva pedig magunkat nézhetem a tükörben, közben Misty fennhangon biztat, és élvezettel nézi a műsort a tükörben, kész vagyok ... és még van tovább. Látom ahogy benyálazza az ujját, és a popsija felé nyúl. Kapcsolok, és előzékenyen átvállalom a feladatot. Továbbra is kutyusban döngetem, benyálazott ujjammal a környéket masszírozom, majd szépen a popsijába tolom az ujjam. Na, ez nem segített abban, hogy csend legyen a szobában, és az időjárásról se nagyon beszélgettünk.
    Mondhatni logikus folytatásnak tűnt, hogy ujjam helyére a farkam kerüljön, doggy pózban maradtunk, és szép lassan popsijába nyomtam a farkam. Az az érzés, az a látvány..
    Egy idő után fokoztam a tempót, és közhelyeket tudok csak írni: POV nézhettem, tükörben nézhettem, Misty is ez utóbbit tette, közben obszcén értekezést folytattunk a történésekről. Képességeim határára érve, eljött a befejezés ideje. Lefeküdtem, Misty a farkamra vetette magát és kivégző szopásba kezdett, kell-e mondanom, hogy közben tükörben nézte az egészet (?) Itt a vége, fuss el véle, kérésemnek megfelelően arcra spriccelve fejeződött be ez a fantasztikus műsor.
    Pihegtünk, törölgettünk, majd egy nagyon jót beszélgettünk, mert Misty ebben is kiváló partner.
  • Elszámolás:

    Popsi extrával lett kerek az élmény és az összeg is. Szokásom szerint vetkőzéskor tettem ki, ha esetleg a randi után nem működne az agyam.
  • Összkép:

    Mire befejezem a beszámolót, már azon jár az eszem, hogy mikor mehetek vissza a folytatásért.
Happy Massage