• Ramóna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Ramónát délután hívtam, az oldalon láttam hívható, és volt egy szabad órája a kedvesnek, egyeztettünk.
    Nagyon rugalmas volt és egy fél óra útán már nála is voltam :)
  • Megközelítés:

    Én most tömegközlekedést választottam, de autóval is le tudtam volna parkólni, voltak helyek.
    Könnyen megtallható volt a cím.
  • Helyszín:

    XIII. kerület Új építésü ház, lakás, mindenhól rend és tisztaság volt.
    A fürdő is tiszta, rendezet, a káddal együtt.
    Többféle tusfördők, tiszta türülköző.
  • Lány külseje:

    Mikor beléptem ajtónyítás után és meglátta Ramónát, nagyon megtettszet hirtenen földbegyőkerezett a lábam. Ramóna egy igazán gyönyörű Nő. Nagyon szép arc, gyönyörű haj, feszes tenyérbe illő mellek, szép derékkal, markolni való popikával, csinos formás lábak.
  • Action:

    Elmentem tusólni, visszatérve elkérte a türcsimet, felakasztotta a szekrány ajtajára, majd az ágyszélére ültem odajött elém, és lassan érzékien csokólgattam a testét mellét, simogattam puszilgattam.

    Mondtam Ramónának feküdjön hanyat az ágyon mert Én szeretném először kényeztetni :)
    Először a gyönyörű lábait, a fekete combfix - ben, majd egyre feljebb a melleit puszilgattam, csókót is kaptam, megint a melleit, és egyre lejebb mentem, a gyönyörű, fazonra borotvált punciához.
    Meg is dicsértem nagyon látványosan szép igényesen volt, fazonra igazitva :)

    Hát igen itt már az éden kapúja előtt voltam, nagyon fincsi volt puncija zamata, nyali - fali, eszméletlen, volt. Imádtam a szépséges punciját, nyalni, kényeztetni :)

    Később kérésemre, Én feküdtem most hanyat, az ágyon, és Ramóna fölém térdelt, hogy gyönyőrködhessek a puncijában és kányeztettem tovább a nyelvemmel :)
    Majd egy kis idő utan, a lábaim közé helyezkedett, beült, és Lingam masszást ,,farokmasszás" kaptam Ramónától :)

    Hát nagyon jól eset, kicsit kézzel játszott, a Brével, majd finoman szopogatta, bele nyalt, a makkóm körűl, megint le fel nyalta a Brét, majd szoptta, kezével, masszírozava így ment egy jó darabig :)
    Ramona nagyon ért ehez a masszáshoz, mondtam is neki, ilyet még nem kaptam sehol, pedig Én aztán elég sok lánynál megfordulok :) Remélem tettszet neki a dicséretem, bókom.

    Már nem birtam, és érezni szerettem volna Ramónát.
    Elérkezet a védőfelszerelés, felhelyezése a Brérre majd rámgugolt, ámült a szépség, és elkezdődött, a lovaglás, a részéről, egy kicsit, de odaadó volt, és átvettem a vezetést, és már a fenekét markoltam, a derekánál fogtam, és élveztem Ramóna szépségét.
    A mellei ringását, ahogyan rám mosolygott, egy kétt csok között.

    Egyre intenziv tempoban, hallkan zihált, nyögdécselt, élvezte kapacitásomat. A melleit a számhoz érintette, időnként egy pillanatra rácuppantam, finoman, a bimbóira, bele - bele nyaltam :)
    Így ment egy ideig, majd mondta, doggy - ba folytassuk, nem tudtam ellenálni, és Ramóna már az ágy szélén a tükörrel szemben pozólt.

    Én Mikor megláttam ebben a felállásban hát, nagyon begerjedtem, az a fekete combfix szette, a kapcsaival, a formás lábaival, a szép derekával, hosszú hajával, a formás fenekével elkápráztatott. Először, lasszan, majd fokozva a tempot, egyre intenzívebbem, dugtam Ramónát.
    Szédületes volt a látvány, plána a tükörből, ahogyan rámnézet, mosolygott, a szép háta, a formás fenekét markolászva, fogva, ahogy a finom puncikájában ki - be jár a Brém elképesztő :)
    Egyre jobb tempoban dugva, de odafigyelve, a tökörből nézése, ahogyan támaszkodik, halk hangokat adva élvezte, már csattogva, dugtunk nem birtam és egy idő után a gumiba lőtem :)
    Megvárta mig teljesen kilőtem a zselét, hagyot egy kicsit magában lenyugodni, majd kis tisztogatás, egy gyors tusolás és már el is ment az időnk.

    A végén elszámolás egy ki kiegészítéssel, majd az ajtóban puszi, és elköszönés.
  • Elszámolás:

    Semmien extrát nem vettem igénybe, a virágcsokor mérete és + adtam!
    Ramonának a végén nyújtottam át.
  • Összkép:

    Ramonánál nagyon jól éreztem magam, nagyon csinós Nő.
    Biztos megyek még hozzá :)
Happy Massage