• lilike

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Ezen a verőfényes szerda reggelen a 13. kerületbe vitt egy dolgom. Mivel sokkal hamarabb végeztem, mint terveztem, egy kis huncutkodásra támadt kedvem a felszabadult időm kihasználásaként. Az oldalon láttam, hogy Lilike épp online ebben a korai órában (8:30 körül jártunk), úgyhogy hívtam, kicsöngött, nem vette fel. Egy percsem telt el, és visszahívott. Nem visszacsörrent, hanem rendesen felhívott, felvettem. Felajánlottam, hogy visszahívom, de nevetve bizosított, hogy nem szükséges (ilyen gesztus még nem történt velem hosszú pályafutásom alatt). Megbeszéltük amit ilyenkor szokás, óriási szerencsémre 9:00-re tudtunk időpontot is egyeztetni.
  • Megközelítés:

    Nem voltam távol a címtől, így hamar odaértem. Most tönegközlekedtem, a helyszín a Göncz Árpád városközponttól egy kellemes 10 perces séta. De akár a a 3-asmetró Dózsa György megállójától is megközelíthető, nagyjából hasonló sétatávval.
  • Helyszín:

    Pontos megérkezésemet telefonon jeleztem, megkaptam a belépéshez szükséges instrukciókat. Nem melkett sokat kószálni, hamar az ajtó előtt álltam és bebocsátást nyertem. Egy újépítésű ház másfél szobás lakásáról van szó: nagy, amerikai konyhás nappali és egy kisebb háló. Fürdő rendezett, törülköző nagy és illatos. Mindenhol tisztaság uralkodik. Az ágy kellemes rugózású, a hálóban nem vettem észre tükröt az ágy felé irényozva, de lehet, hogy csak én nem néztem jobban körbe. A következő részekben értehtő is, lesz hogy, miért is nem ezzel foglalkoztam. :-)
  • Lány külseje:

    Magas, sudár lány, karcsú alkat, hosszú barna haja hátul lófarokba fogva. Egy fekete egyrészes ruhácskában fogadott, és mint később kiderült, semmiféle fehérnemű nem volt alatta.
    Arca nekem nagyon tetszett, amolyan csefes-szép és szemei huncutul meg-meg csillannak.
    Később a ruha fokozatos lekerülésével megbizonyosodhattam rugalmas és kellemes méretű cicik szemet gyönyörködtető formáiról, valamint kemény és kerek popsijáról.
  • Action:

    Sajnos, csak fél órára volt ideje, így egy gyors zuhi után a tettek mezejére léptünk. Már az ágyon várt, még a fekete ruhácskában. De amint meztelenül mellé teleoedtem, egyik cicije már ki is bukkant és jött a suttogó kérés:
    - Simogasd, finoman! - és hát ennek a kérésnek meg is kellett felelni. Simogattam már mindkét keblét, néha popsijára is áttévedtem, ujjaimmal puncija közelébe is elkóboroltam, de most csak úgy incselkedve. Közben ő is megtalálta ujjacskáival már meredező farkam, majd a petting után kaptam a következő suttogó utasítást:
    - Kicsit szopni akarlak! - és én örömmel vetettem hanyat magam és adtam át a stafétabotom Lilikének, aki kellemes franciával köszönte meg engedelmességem. Először lágyan kezdte, kicsit a zacsit is kényeztette, majd vehemensebb tempóra kapcsolt. Itt kicsit megijedtem, hogy idejekorán fog beteljesülni a lepedőgyűrésünk, ezértcserét kértem és viszonzásul egy lágy, kényeztető nyelvjátékkal leptem meg. Ezt látható és látványos módon élvezte, de farkam ekkor már punciért ordított. A telhetetlen bestiát elláttuk védőfelszereléssel és missziben hatoltam Lilikébe, aki a kezdő lökések után elkezdett ütemesebb tempóért sóvárogni. De egyszerűen nem hagyhattam ki, hogy doggyban is élvezkednünk, így pozcserét kezdeményeztem. Kipucsított popsijába kapaszkodtam és lassan tövig toltam a szerszámom Lilike nedves puncijába, aki ezt kéjes sóhajjal konstatálta. Hosszasan üzekedtem így, közben csini popsilyukával szemeztem. Engedélyt kaptam ujjam használatára, így egyszerre volt ezredesem a puncijában, ujjam a popsijában. Nemsokára át is kértem magam oda, és hamarosan már a popsiban folytattam ténykedésem, egyre mélyebbre hatolva, egyre fokozódó tempóban. Ennek meg is lett a hatása, ahogy elélveztem, felszabadultan nevettem fel, amire Lilike válaszul visszanevetett.
    Pihegve dőltünk egymás mellé, ahol még kedélyesen csevegtünk erről-arról.
  • Elszámolás:

    Nagyon szűk időkeret állt rendelkezésemre, hogy időben odaérjek, így boritékot nem tudtam a rózsaszálaknak szerezni, csak egy doboz desszertet. Pőrén helyeztem le az asztalra a "csokrot", ami barátinak mondható azt is figyelembe véve, hogy Lilike fincsi popsijába is betámadhattam.
  • Összkép:

    Rendkívül kellemesen éreztem magam Lilikével, kedves és jó beszélgetőpartner is, az ágyban meg örülten szexi az, amit eddig tapasztaltam tőle! Meg is beszéltük, hogy legközelebb több időt szentelünk a hancurozásra, így hosszabban tudom nyelvjátékommal kényeztetni és ő is bedobhat egy popsiékszert a játékba.
Happy Massage