• Anett

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Pont szabadnapon voltam, és a III. kerületben akadt elintéznivalóm napközben. Rég voltam már ilyen helyen, szóval a hivatalos elintéznivalóm végeztével felhívtam, pont elérhető volt, pár szót váltottunk a részletekről, és mondta, ha szeretnék fél órán belül ott tudok lenni.
  • Megközelítés:

    A barkácsáruház parkolójában tettem le az autót a Bécsi úton, ami elvileg sorompós, de az mindig fel van engedve, kvázi ingyenes, onnan egy laza 10 perces séta volt a házat megközelíteni, nagyon kellemes napsütéses nap volt, szólal kocsit otthagytam, és útnak indultam.
  • Helyszín:

    Kényelmesen odaértem, 5 perccel korábban, fel is hívtam Dórit, hogy megérkeztem, odaadta a kapucsengő számát, és az emeletet, de mivel még nem volt kész, kérte hogy 5 perc múlva csengessek. Régebbi ház, tetőtér ráépítéssel, lift nincs, de sitty sutty felszaladtam az emeletre. Belső kétszintes lakás, Dóri a barátnőjével dolgozik itt fent, és lent két elszeparált részen, csak a hangját hallottam telefonálás közben, miközben a közlekedőben voltam. Kényelmes méretű fürdőszoba, sarokkáddal, egyből a masszázshelyszín mellett, szájvízzel, és mindennel ami ilyenkor szükséges.
  • Lány külseje:

    Ahogy elértem az emeletet azonnal nyílt az ajtó. Hozzám hasonló korosztályt kerestem, kb. egykorúak vagyunk, nem volt rajta semmi, leszámítva egy fekete bugyit és egy fekete melltartót. 😀 Nagyon tetszett a bőre, ápolt, finom tapintású, kerek popsi, és világbajnok cici. A haja dús nagyon jó illata van, egy hajpánt volt rajta, amit nem kértem, de amúgy jól beletalált mert imádom.
  • Erotikus masszázs:

    Amikor visszajöttem a zuhanyzásból bevallom azt hittem, hogy már nem lesz rajta ruha, de nem vett le semmit, rajtam már csak egy törölköző volt, megnézett, egy két helyen még vízcseppek maradtak rajtam a nagy izgalomban, azokat letöröltem, szóval már semmi sem volt rajtam. Kérte, hogy feküdjek fel a padra hassal. Kellemesen ellazított, beszélgetett velem, ment a csit cset 😀, ki mivel foglalkozik mit csinál, hogy telt a nyár, tudjátok. Kérdezte, hogy krém vagy olaj, már nem emlékszem pontosan azt hiszem az olajat választottam, finom illata volt. Masszázs közben az egész testemen végigment mindenhol.
  • Levezetés:

    Amikor megfordultam, már nem volt rajta melltartó, észre se vettem mikor vette le. Bevallom tetszett, amit látok. Az egész testével végigcsúszott rajtam, majd elkezdte a kezével az dákeszt izgatni, és hamm bekapta, miközben a szemembe nézett. Ez egy jó 5 percig ment, amikor is felvetette, hogy mi lenne ha áttérnénk a földön lévő tatamira? Óriási csillagos 5-ös, hogy van ez is az is, a masszázspad nem erre való, és a matrac sokkal kényelmesebb. Mondta nekem, hogy be kell kenjem krémmel a popsit és a cicit, te jó ég, ha visszagondolok rá, omg... 69-be fordultunk, itt már teljesen kész voltam, és elért a vég.

    Kiment a fürdőbe pár másodpercre, utána én is. Visszafele jövet egy másik helyiségbe nyitottam be, annyira az események hatása alá kerültem 😀, meséltem neki, és jót nevettünk. Kérte, hogy feküdjek vissza a padra, mert szeretne még egy picit foglalkozni velem, ismét jött egy jó beszélgetős masszázs, minden nap el tudnám viselni ezt. Amit észrevettem, hogy ezen a ponton már volt minden, a második masszázsnál tartunk és még maradt egy csomó idő. Innen kb. ugyanaz a forgatókönyv volt. Kérte, hogy forduljak meg, közelebb hajolt, lopott pár csókot, hagytam neki, finom szája van, és ismét a tatamin találtuk magunkat, az óriáspiton is előkerült, majd kaptam egy szembenézős fergeteges franciát. 😀 Az esemény vége a ciciken ért.

    Amikor elmentem zuhanyozni utánam jött, még picit beszélgettünk ott is, érdeklődött felőlem, aranyos lány Dóri.
  • Elszámolás:

    Egy borítékban volt nálam, egy órára mentem, nem kérte az elején, de még a végén se, miközben beszélgettünk, és öltöztem, mondtam neki, hogy jaaa, ez nehogy nálam maradjon. 😀
  • Összkép:

    Ritkán jutok el ilyen kikapcsolódásra, örülök neki, hogy jól választottam. Kaptam csokit is 😀 viszont elfelejtettem kérni tőle vtrt 🤦‍♂️
Happy Massage