• Adèl

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Páros randira kerestem partnert és Tilda őt ajánlotta, mint akivel jó hangulatba tud kerülni. Érdeklődésből felhívtam, elsőre fel is vette.
    Kedvesen megismertetett a vállalásaival és az extráival - mivel külön rákérdeztem a hirdetésében szereplő arca élvezésre, így annak a lehetőségét is megerősítette. Ez ritka opció manapság, így természetesen jeleztem, hogy kérni fogom és megbeszéltük, hogy Tildával valóban jól érzik magukat és egymást, emiatt tehát ne aggódjak.
    A végső időpontról vele már nem beszéltem külön, csak Tildával.
  • Megközelítés:

    Elég sokat voltam már itt az elmúlt időben, úgyhogy ezt a részt másolom.
    Boráros tér környéke, busz-villamos-HÉV is sétatávra van. A cím elég pontos, a GPS is ismeri és ha felcsöngetsz, pontos iránymutatást kapsz a bejutást illetően is. Érdemes nagyjából pontosan érkezni, mert a ház előtt nehéz elfoglaltságot imitálni. A lift sajnos még mindig borzasztóan lassú, ez nem is fog változni, de más kellemetlenség nincs. Lefelé kényelmes lehet lépcsőzni, felfelé még a sportosabbaknak se ajánlanám.
  • Helyszín:

    Mivel nem sok minden változott a legutóbbi látogatásom óta (egy - szerintem - tisztasági festést leszámítva), ezért kopizni fogom ezt a részt az előzőből.
    Érkezésem kis kopogással jeleztem, a Tilda beenged és kapok egy puszit. Rögtön balra kis puffon cipő le, megcsodálom a hangszigetelő szivacsot az ajtón és a falon és haladunk tovább a bal kéz felőli matracos-masszázspados játszószobába. Technikailag ez még mindig egy franciaágy lábak nélkül (az új fotóin egyébként ez látható), szerencsére nem nyikorog és elég nagy akár három főnek is. Már friss lepedő és védőhuzat várt, csakúgy, mint törölközőből, amit rögtön a szekrényből vesznek elő.

    A cuccaidnak ott a fotel, már előre beállított redőnnyel vártak, így már a világítás is elég jó lett. Tükör van jobb kéz felől a falon, ezúttal ki is használtam mozizásra! :)
    A fürdőszoba nagyon tiszta és rendes, a kilépő is száraz, van zuhanyfüggöny és egy csomó tusfürdő, tán még illatmentes is. A törölköző puha volt, nagyon jól szívta a vizet és engem is körbeért. Minden fürdésnél kaphatsz újat, én nem éltem a lehetőséggel, így a harmadiknál azért már elég vizes volt - de magamra vessek, a lányok tényleg mindig felajánlották!
    A szájhigiéniához minden kellék adott, szem előtt van, kérni se kellett. Dezodorok szintén, szoktam is használni és nem haragszanak érte.
  • Lány külseje:

    Adél a képeinek megfelelő testalkattal bír, azaz nem duci és nem is vékony - ahogy írja is, molett testalkatú. Minden kemény és feszes rajta, én narancsbőrt sem láttam sehol, a feneke is inkább ring és abszolúte jó belemarkolni. Nem annyira zsánerem ez a testalkat, de esetében abszolúte nem zavart, sőt, jól kiegészítették egymást Tildával.

    Arckitakarással hirdet, de csak a diszkréció miatt - nagyon szép szemei vannak, kissé hosszúkás arca, huncut és kacér mosolya. Nekem nagyon bejött még az ékszer, amit visel és a szép hosszú haja is.

    Puncija szépen borotvált és mintha rajzolták volna, kényeztetésre jól reagál és jól is irányítja az arra fogékony vendégeket. Tildához képest dominánsabb, bár inkább kezdeményezőnek mondanám, ugyanis szinte lesi a vendég kívánságait és kvázi vonzza magával a partnerét. Cicije... nos, arra emlékszem csupán, hogy nagyon kellemes és kézbe simuló, a bimbóit is jó volt kényeztetni, de elragadott a hangulat, így a többiről talán majd legközelebb fogok részletesen beszámolni. :)
    Egy fekete egyrészes fehérneműben fogadott, elég szexi volt, de szerencsére gyorsan le is került, így arról sincs sok emlékem.
  • Erotikus masszázs:

    Érdemesebb talán a Kényeztetés résszel kezdeni, ha időrendben haladnál, mert erre kb. egy óra intenzív mókázás után került sor, levezetésként.

    Kényeztetés után én elmentem zuhanyozni, ők pedig megkérdezték, hogy baj-e, ha ők nem húzzák ezzel az időmet, hanem majd csak a program végén mennek el? Dehogy baj, sőt!
    Visszatértem után a felsőtestemet kapta ő, a derekamat és a vállamat kedvesen átsimogatta, kicsit talán gyúrogatta is, de inkább a beszélgetést vitte. Közben úgy helyezkedett, hogy én is elérjem és a vége felé nagyon jól ráérzett, hogy ha már nem masszíroz, akkor inkább finoman incselkedjen velem. A körmeivel és a keze melegével felváltva játszadozva izgatta a hátamon a bőrt és kellemes bizsergést okozott ezzel, levezetésnek tökéletes volt. Csúszkát végül nem kaptam - bár nem is voltam olyan állapotba, hogy nagyon jelezzem az igényem :)

    A program végén még lemostam magamról a krémet - kérésemre ezt használták - és Adél adott még egy üveg vizet az útra. Újabb mély és barátnős nyelves csókot is kaptam, búcsúzóul, amíg nem találkozunk újra.
  • Levezetés:

    Ez egy páros randi volt másfél órában, most az Adélra vonatkozó részeket írom meg.
    Érkezésemkor nagy mosolyt, kézfogást és már rögtön csókot is kaptam tőle, ami igen jó előjelnek ígérkezett a továbbiakra nézve. Gyors és alapos fürdés után visszatértem a szobába, majd ők is követtek és hoztak nekem egy üveg ásványvizet. Tán 2-3 csacsogós mondat után már bújtak is ki a fogadóruhából és kaján mosollyal az arcukon kérdezték, hogy mit szeretnék, kivel kezdjünk? Adél feldobta, hogy velem kéne, elvégre én vagyok a vendég - én viszont ismerkedni szerettem volna vele, úgyhogy őt javasoltam inkább.

    Átöleltem alkalmi partnereimet, Adél balról simult mellém és egy valódi, mély és érzelmes nyelves csókban forrtunk össze. Nagyon finom és aránylag vastag ajkai vannak, kellemesen játszott a nyelvével is, majd kisvártatva a két lány is váltott egy hasonló csókot, ahová 3-4 másodperc múlva engem is befogadtak harmadiknak. Forrósodott a hangulat, megkértem Adélt, hogy feküdjön a hátára és Tildával ketten kezdtünk el kedvére tenni. Adél folytatta a csókolózást Tildával, aki időnként a melleit is nyalogatta, amire igen jól reagált - én pedig délnek vettem az irányt és nyiladozó punciját kezdtem kényeztetni. Adél szélesre tárta combjait, így könnyen hozzáfértem mintaszerű kelyhéhez (angolul ezt a fajtát talán "textbook-pussy"-nak mondanám, tényleg olyan, amilyet biológiaórán a könyvekben illusztrációnak is bátran ajánlanék); mivel már kellően és meglepően nedves volt, nem kellett sokat cicózni a csikló előcsalogatásával sem. Közben Tilda úgy helyezkedett, hogy jobb kezemmel őt is elérjem a megfelelő helyeken, így bal kezemmel kicsit a vénuszdombon a bőrt felhúzva nyalogattam tovább Adélt, aki az eddigi műsorozós nyögésekből kezdett valódi élvezetet tükröző, mélyről jövő dorombolásba átmenni. Közben a lányok egymással is kacérkodhattak valamit, mert Adél paskolni kezdte Tilda fenekét, amit megbeszéltek, hogy utóbbi is élvez, úgyhogy elfoglalták magukat ők is. :)
    Mikor már hallottam, hogy közös ügyködésünk kezd eredménnyel járni, óvatosan bevetettem az egyik ujjamat is Adélnál, amit kitörő örömmel és némi rátolós csípőmozgással fogadott, úgyhogy ezt folytattuk egészen addig amíg kis híján spriccelésnyi mennyiségű puncinedv el nem öntöttem a számat. Én mohón lefetyeltem a nedűt, Adél mozgott az ujjamon, Tilda pedig izgatta tovább Adél melleit.

    Mikor már nagyon érzékennyé vált, felnéztem és megkérdeztem Tildától, megkóstolja-e Adélt ő is - nagy mosoly és "Igen" volt a válasz, úgyhogy csókot loptam Tildától és javasoltam egy hármas orált - mindenki az oldalára fekszik és egyszerre ad és kap is (lásd még: Daisy Chain vagy 69-à-Trois vonatkozó kontextusban). Én most Tildát kaptam, viszont Adél engem kapott el. Nagyon jó érzékkel ölelte körbe ajkaival a rudamat, egyszerre volt puha és határozott, érzésre kb. félig tüntet el egy átlagos méretű szerszámot és még ebben a pózban is végig a szájában tart, kezével simogat (én is az ő cicijét) és közben elégedetten nyög. Jó, utóbbi mondjuk lehet, hogy Tilda nyelvének szólt, de én is magamra vettem. :)
    Éreztem, hogy ebben a pózban akár el is tudnék élvezni, viszont Tilda jelezte is ezt, így egy picit áttereltük rá a fókuszt, Adél szájjal kényeztette a melleit és csókolta, én pedig ismét puncit akartam, így lent ügyködtem.

    Mikor Tilda is egyértelműen jelezte tetszését, közölték, hogy most én jövök és nem is tiltakoztam, hátra dőlve élveztem, ahogy kérdés nélkül két oldalról egyszerre nyalogatni kezdik a farkam, Adél volt a vezető, ő tartotta a tövénél és vívott a makkom közbeiktatásával nyelvcsatát Tildával. Innentől kicsit összemosódtak a dolgok, én simogattam Adél hátát és fenekét balról, izgattam Tilda punciját jobbról, középen meg művelték a csodát a lányok. Felváltva bekapkodás, nyalogatás, szájjal pumpálás miközben a másik a zacsit szopogatja-nyalogatja... teljes repertoár! Adél időnként annyira mohó volt, hogy már picit fájt is a zacsiszopogatás, így pózváltást javasoltam és jött a 69 plusz egy: a lányok egymást kényeztették, én pedig hol az egyiküknek segítettem be - ilyenkor pl. Adél szemből kapott be és én kézzel izgattam Tilda punciját, aki közben nyalta Adélt - vagy az éppen felül lévő Adél fenekét húztam szét Tildának, aki felváltva nyalta partnernőjét és szopott engem fejjel lefelé.

    Ez kellőképpen felkorbácsolt megint, így miután közös erővel megint élvezéshez segítettük Adélt, újra én kerültem előtérbe és vágódtam hanyatt.
    Miközben a lányok újra az előbbiekhez hasonlóan dolgozni kezdtek rajtam, egy határokat feszegető gondolat ébredt bennem: vajon benne lennének egy szájba élvezés utáni smárolásban előttem? Nyilván ilyen vállalás nincs, náluk lenyelés sem, úgyhogy elég sokat ötöltem-hatoltam magamban, de végül bátor voltam és rákérdeztem. Adél tele szájjal mohón "Ühüm!"-mel válaszolt (de kettejük közül őt gondolom a bevállalósabbnak, már csak az arcra élvezés miatt is), Tilda pedig egy kaján "Persze!" választ adott barátnője után. Viszont a nagy rágódás magamban a velem egykorú kedvét kicsit visszavetette, úgyhogy megkértem őket, smároljanak kicsit bemutató gyanánt, addig én fokoztam kicsit az izgalmam - a lányok meg bemutatóztak egyet, nyelvcsapkodással, cicifogdosással, szerintem kicsit még egymás puncijával is játszottak, úgyhogy gyorsan lövésre kész voltam.
    Felálltam, ők szépen a matrac szélére jöttek és nagy mosollyal, kinyújtott nyelvvel és kicsit széttárt combokkal várták a közös munkájuk gyümölcsét, ami nem is késlekedett sokat. Hatalmasat élveztem, elég nehéz volt nyitott szemmel és lábon megállva a két tündér ajkai közé lőni - nem is sikerült teljesen, egy-két csepp mellément, amit Adél gyorsan combbal-cicivel-kézzel és picit a saját és Tilda arcával felfogva már fordult is partnernője felé és ha nem is átcsorgatós-pornós, de valódi felhevült barátnős nyelvcsatát mutattak be.

    Ez már sok volt, valahogy leültem melléjük a matracra és elterültem, mint akit agyonlőttek. A lányok még megbeszélték, hogy nem sikerült teljesen Tilda szájába találnom, de 10-15mp alatt megtisztogatták magukat és Adél is lerogyott mellém, kezével az enyémet megfogva annyit mondott "Olyan jó, hogy elterültél, én is ezt akartam csak nem mertem, pedig szeretek utána így elterülni". Intim, barátnős élményből csillagos ötös nálam!
  • Elszámolás:

    Nyilvános az elszámolás, ezek alapján is látható, hogy minél hosszabb az együttlét, annál kedvezőbb a tarifa. Őszintén szólva gondolkodtam, hogy rögtön két órára megyek, de nem fért bele az időmbe, kicsit bántam is a végén.
    Az extrák ára ** rózsaszálig terjed, hogy melyik mennyi, azt egy telefonhívás kideríteni. Én a szájba és az arcra élvezést választottam, mert szeretem, ha szélesek a lehetőségem a randi során. Tudomásom szerint van még popsi izgatás, de az nem az én pályám.
  • Összkép:

    Már korábban is ajánlgatták a figyelmembe Adélt, de valahogy nem szerettem volna a frissen megtalált nyerő párosomat megvariálni. Most úgy érzem, Tildával ketten igazi Dinamikus Duót alkotnak, nagyon jól érzik és kiegészítik egymást - annyira, hogy még én sem tudom elrontani az élményt! :)
    Nálam per pillanat a párosuk dobogós helyen szerepel, nagyon ajánlom másnak is megtapasztalni a közös kalandot kettejükkel!
Happy Massage