• Amina

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon kerestem aznap kora délután. Egyből felvette, mondta, hogy elég telített a napja, de mivel csak fél órára szerettem volna menni, ezért szerencsés módon találtunk időpontot. Telefonban nagyon kedves volt, már régebben kinéztem magamnak.
  • Megközelítés:

    A megadott információk alapján pontosan megtaláltam a házat, itt érkezésem előtt telefonáltam, majd megkaptam a belépéshez szükséges tudnivalókat. BKV-val könnyen megközelíthető a hely.
  • Helyszín:

    Új építésű házban rendelnek a hölgyek, ennek megfelelően a lakás patent állapotú. Mivel népszerűek a lányok, ezért nagy is a forgalom, a logisztika miatt várnom kellett a belépésnél, illetve kifelé el kellett "bújnom" a fürdőszobában. Fürdőszoba tiszta, tusfürdők vannak, törülköző tiszta - akinek ezek fontos információk :)
    A szobában tatamin van elhelyezve (ha jól emlékszem), van egy kis kanapé is, de a ruhákat megfelelően el lehet helyezni egy szobainason. Buja fények és tükrök szolgáltatják a hangulatot.
  • Lány külseje:

    Az ajtó mögött állt, így csak akkor láttam, mikor becsukódott. Egy szál törülközőben fogadott, alatta szerintem nem volt semmi rajta. Arca és testalkata alapján egy óceániai szigetvilág gyöngyszeme jutott eszembe. Talán egy polinéz vagy hawaii-i szépséghez tudnám hasonlítani; látszik rajta az ázsiai beütés. Testalkata a képekhez képest kicsit erősebb. Kisebb, kellemes melle van, feneke kemény, markolnivaló.
  • Erotikus masszázs:

    Mondta, hogy fél órában "csak" egyoldalú kényeztetés van, így a masszázs részére, illetve a kölcsönösségre most nem került sor. Legközelebb hosszabb időre megyek.
  • Levezetés:

    Fürdőből beérkezve mondta, hogy feküdjek hanyatt. Rámhasalt, majd altestét kibújtatta a törülköző alól és kicsit csúszkált vele a testemen. Csókolózni kezdtünk, ami normális nyelves csók volt, de tekintettel a rövid időtartamra, nem ez vitte el a legtöbb időt a randinkból. Mondta egy-két perc után, hogy következik a kényeztetés, amit nagyon szeret. Mikor leszállt rólam, látta, hogy már keményre merevedett a farkam - tetszett neki. Mellémült, fogott jó sok masszázsolajat és elkezdte keményen verni, de úgy, mintha egy pornófilmben lenne. Közben az arcára is kéjes mosoly ült és mocskos, perverz dolgokat mondott közben. Szóba került, hogy tetszik neki a farkam és hogy miket csinálhatnánk, ha nem masszázs randi lenne. Mesélte, hogy szereti, ha széjjel dugják, és ha valakinek kicsi farka van, még az is beszorul az ő lukába, amit úgy össze tud szorítani, hogy... de nem csak azt a lukát szereti, ha megtömik, hanem mindegyiket. Verte, verte a szerszámomat, néha jó adag nyálat rácsurgatott rá, majd elkezdett szopni, azt is jó pornósan, keményen. Néha torokra vette, néha csak simán gyorsított, de azt vettem észre rajta, hogy nagyon szeret beszélni munka közben. Ismét kézimunkára váltott, újabb adag masszázsolajat használt és folytatta a mocskos beszédet, ami egyre jobban tetszett nekem. Néha levegőt visszatartva kérdeztem, hogy mit tudna csinálni még a cerkámmal, majd kértem, hogy a popsiját fordítsa a tükör felé. Széthúztam a farpofáit és csodáltam az elém táruló látványt. Szinte felszólított, hogy dugjam be az ujjam a puncijába. "Nem olvastad a beszámolóimban, hogy élvezem az ujjazást?" - kérte számon tőlem. Közben újra szopni kezdett, mintha nem lenne holnap. Jeleztem, hogy közel a vég és a nagyobb adag lövetem a szájában landolt. Hagyott kicsit lenyugodni, majd idő szűkében gyors tisztálkodás és tipli.
  • Elszámolás:

    Nagyon korrekt a hölgy. Két extrát említett, a csókot ész az nfvsz-t. Mondta, hogy mivel megváratott (2 perc!), ezért az egyik extra ajándék. A pénzt nem kérte, a bejáratnál adtam neki oda, szinte nekem kellett kezdeményezni a fizetést. A kérten felül adtam neki egy kis borravalót, mivel nagyon elégedett voltam a kapott szolgáltatással. Kérdezte, hogy miért csak fél órára jöttem, hiszen belőle annyi nem elég, illetve milyen művésznéven menthetik el a telefonszámomat, vár vissza. Igazi vendégcentrikus a hozzáállás.
    Búcsúzás előtt jött egy vendég és egy kis időre el kellett bújnom a "fürdőszobába". Kifelé menet szabadkozott, hogy milyen nagy forgalom van és hogy elnézést kér, hogy megvárakoztatott, de miközben a melleit simogattam megnyugtattam, hogy nem kell idegeskednie emiatt. Ölelés és távoztam.
  • Összkép:

    A randi után megvilágosodtam, miért kell Aminához legalább egy órára menni. Igazi showműsor amit kaptam, nagyon tetszett a pornós stílus, a hölgy a környék nevezetességei közé tartozik.
Happy Massage