• Katerina

  • Beküldte:
  • Katerina reagálása

    Köszönöm szépen, mind az első istennős beszimet, mind a randi élményét
    Ritka hogy 3 ember közt ennyire működjön a kémia, alig várom a folytatást

  • Egyeztetés:

    Már ismertük egymást, egyszer már jártam nála, de most új volt a szituáció: hármas randi 3 órában. Telefonon és SMS-ben is egyeztettünk, illetve pontosítottunk. Mindig maximálisan kedves és alkalmazkodó volt.
  • Megközelítés:

    Marina part, fizetős parkoló, mely telefonon kérve 3 óra múlva magától leáll. Mintha tudta volna, mennyi időre megyünk 😉 😃
  • Helyszín:

    A Marina parti kisebb lakások egyike, de a belső berendezés, a tolóajtókkal leválasztható terek nagyon komfortossá teszik. Kád és zuhanyzó, férfi és női tusfürdő, szájvíz, dezodor, szóval minden a rendelkezésre áll. Minden "patyolat tiszta" és illatos.
  • Lány külseje:

    Fekete, áttetsző fehérnemű-köntösben fogadott, fekete bugyi is volt rajta egy ideig....
    Szép arc, mely megszólalásakor még szebbé válik. A lágy, barátságos, megnyugtató hangja, a kulturált beszéde, a kedves mosolya és a jó hangulatot árasztó nevetése számomra épp oly fontos, talán még fontosabb is, mint a gyönyörű, méretes (szerintem természetes) keblei, melyek jól is reagálnak a kényeztetésre. Karcsúságát és gömbölyded, feszes fenekét a képei jól sugallják, de megérinteni... na az egy más kategóriájú élmény!
    Barátnőmön is fekete fehérneműt takart az utcai ruha, így a kb. negyed órás első beszélgetés, simogatás és csókok után négy gyönyörű mell és két fekete bugyi között találtam magam.
  • Action:

    Kedvesen, picit még visszafogottan fogadott, de a beszélgetés, az ismerkedés hamar oldotta a kezdeti feszültséget.
    Eleinte én, majd később Katherina került középre a kanapén, és kisvártatva kialakult az az egymásra figyelő, egymást kényeztető hangulat, ami az együttlét további részét végig jellemezte.
    A simogatások és csókcsaták közepette már a mellbimbóknál jártam, amikor kértem tőlük, hogy segítsenek a zuhanyozásban, mivel korareggel még dolgoznom kellett. Nem kellett kétszer kérnem őket, már jöttek is, és ruháiktól megszabadulva álltak mellém a kádba, és elkezdődött a szorgoskodás.
    Katherina valamilyen enyhéh csokis illatú tusfürdővel kezdett el simogatni, míg a túloldalról is kaptam a jóból.
    - Felfalunk csokinyuszim - szólalt meg Katherina.
    - De fel ám - vágta rá a barátnőm.
    Egymást is simogatva végül egy édeshármas felvezető zuhanyozás lett nem kevés csókolózás kíséretében.
    A gyors törülközés után ráhuppantunk a széles franciaágyra, és összegabalyodtunk, mint bennem most az események sorrendisége.
    Szerintem az orális élvezetek szinte minden formája előkerült, de számomra a csúcsélményt az adta, amikor a barátnőm úgy élvezett el, hogy én az ő fenekét, míg Katherina a punciját nyalta ki.
    Ezt követően egymást váltva rámcuppantak, de a kétoldali nyalogatást már nem bírtam volna sokáig, így gumit kértem, és először Katherina tárta szét a lábait. A farkam szorgoskodott közöttük, egyre gyorsabban és egyre mélyebre hatolva, majd a misziből ollóba mentünk át, míg a barátnőm a mellét izgatta. Úgy gondolom, talán másodszorra is csúcsra jutott, bár erről talán ő nyilatkozik majd.
    Gumicsere után az utolsó csatát barátnőm lábai között vívtam, kettős győzelemre törekedve. Katherina is csókokkal és simogatásokkal bíztatott, hol engem, hol a barátnőmet véve célba.
    Az élvezetek csúcspontját nem lehetett tovább húzni: én hörögve, míg barátnőm kéjes sóhajokkal és apró sikolyokkal jutott túl rajta.
    Gyors tisztálkodást követően olyan meghitt beszélgetés alakult ki, melynek során egymást követően derültek ki a lányok közös gondolatai. Pozitív életszemléletük, kedvességük, ízlésük is sok szempontból hasonlónak bizonyult. Én pedig hálát adtam Istennek, ki a menyekben lakozik titokban, hogy nem titkolt vágyaim ily tökéletesen teljesültek.
    A későbbiekben olyan simogató, csókolózó erotikus beszélgetés kerekedett ki, melynek során ismét harcba lendültem volna, de telefonomra pillantva láttam, hogy a 3 óra elröppent, így már csak egy érzékeny búcsúra maradt idő a legközelebbi viszontlátásig, melyet le is fixáltunk.
  • Elszámolás:

    Nincsenek extrák. Nincs kényeskedés, nincs időnézegetés, nincs unottság, nincs megjátszás, nincs nagyképűsködés (pedig lenne mire).
  • Összkép:

    Hát ez a randi egyértelműen az egyik csúcspontja volt eddigi életemnek. Nagy ritkaság, hogy három ember így egymásra találjon. Katherina odaadó, végtelenül kedves partnernek bizonyult mindkettőnk számára, és alig várjuk a folytatást....
Happy Massage