• Hollyh

  • Beküldte:
  • Hollyh reagálása

    Köszönöm a kedves beszámolót.
    Így nem tudom beazonosítani,ki vagy,de biztosan szuperjól sikerült a találkozónk.
    A visszajárós vendégeim azért tudják,hogy csúszka masszázst nem vállalok és ez a mai napig így is van. Kérlek ha legközelebb is írsz beszámolót,tedd bátran,de valótlan dolgokat ne állíts,amik nem történtek meg.

    Ettől függetlenül,bízok abban,hogy találkozunk még!❤️

    Sok puszit küld a 3 tacsi és Én. ❤️❤️❤️

  • Egyeztetés:

    Könnyű volt egyből felvette. Aranyos kedves hangja van.
  • Megközelítés:

    Én a Pannonia utcában voltam , nem kellett autóba ülnöm , csak átsétáltam .
  • Helyszín:

    Új ház , talán pár éves lehet . Csak jót lehet írni a lakásról , ágy kimondottan kényelmes és nagy , talán négyen is lehetne benne hancúrozni . Fürdő felhozatala is túl szárnyal minden igényt . A lakás ékkővei a triumvirátusból álló kutyacsapat , Holly testőrei ( tacskók) . Szenzációsak !
  • Lány külseje:

    Imádnivaló csibész lány , isteni génekkel áldotta meg őt a feljebb való . Csini hetyke cicik , zabálni való formás és nagyon feszes popsi . Ami mindent visz a csodálatos arc , ami mindig mosolyog . Nagyon huncut a lány .
  • Erotikus masszázs:

    Korábbi tapasztalataimhoz képest, vártam egy kellemes lágy masszázst . Ehelyett kaptam egy kemény sport masszázst bemelegítés gyanánt . Kíváncsi is lettem, ebből hogy lesz erotika.
    Na kérem, hamar rájöttem .
    Miután szétszedett, a csúszkával el kezdett összerakni nagyon erotikusan . Úgy tekergett a testemen , azt sem tudtam hol kezdődik és hogy hol van a vége . Mikor hanyatt fordultam és megláttam az magam előtt azzal az olajtól csillogó feszes gyönyörű testet , kezdtem elveszteni a fejemet. Pláne amikor rajtam csücsülve a csípőjét kiemelve hullámozni kezdett. Azt sem tudtam hova nyúljak. Így nyúltam Én mindenhová. Simogattam , fogtam, ahol csak értem , mintha az életem múlna rajta . Közben háta mögé nyúlva a kezével a farkamat fogta. Nem lehet nem imádni a kis csibészt.
  • Levezetés:

    Átfordulva, a melleivel végig járt a testemet teljesen. Franciásan magamra fordítottam és farkas szemet nézve a két formás gerezddel, a kezeim önálló életre keltek a lábai között. Közben melleivel körbeölelve ide oda terelgetve a varázscerkát foglalkozott velem nagy örömömre . Mire jeleztem neki és ő visszakérdezve hogy kézzel vagy szájjal végezzen ki , végem lett. Nem bírtam. A melleire jutott a legtöbb utód jelölt . Csak pislogni tudtam nagyokat, hogy bizony ilyen hatást ilyen gyorsan még nem éltem át soha
    Kedvesen mellém bújt kicsit, majd vízzel kínált.
  • Elszámolás:

    Teljesen a telefonban megbeszéltek szerint; ami több, mint korrekt, mert utólag vettem észre, hogy a jóízű beszélgetésekkel együtt messze túlléptük a tervezett egy órát.
  • Összkép:

    ,ha pontozni kellene 100-ból 110-et kapna , maximálisan élveztem a találkozásunk minden pillanatát .
Happy Massage