• Niki

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam és könnyen ment az egyeztetés Nikivel. Meg kell hagyni elég határozott nő. Először a ráérését kérdeztem, utána tértem volna át a választható programjaira. Picit tanárnénisen le is teremtett, hogy ha még nem jártam nála, elmondaná miből választhatok. Nem volt ellenemre, de azért abban is van logika, hogy ha kiderül, hogy nincs időpontja, nem kell feleslegesen végigmondania. Mindenesetre volt, így le is fixáltuk 1 órával későbbre.
  • Megközelítés:

    Könnyen oda lehet találni. Egy nagy panel lakótelep sok parkolóval.
  • Helyszín:

    A lakás felújított és egyedül volt benne. A szoba a célnak megfelel. Matrac, hangulatvilágítás, egy nagy tükör a mozizáshoz.
  • Lány külseje:

    Nem mai csirke, igazi milf. Bomba testtel, a korához képest meg főleg, de azért látszik rajta a kor. Plasztikázva is van, és akad Niki testén bőven tetoválás, még friss is volt. Még egyszer milf élmény, még pár év aztán cougar lesz:) Talán csak fehérneműben fogadott, de mire visszaértem a zuhanyból, az is lekerült.
  • Erotikus masszázs:

    Niki ráült a fenekemre és picit megmasszírozta a derekamat. Ezután mellém ült és az egyik lábam, combom következett, majd a másik. Kellemes volt, de nem egy gyógymasszázs. Időnként benyúlt a combjaim között. Egy idő után következett, amiért mentem…
  • Levezetés:

    Szóval Nikinek van egy specialitása, amit úgy néz ki szeret is csinálni, ez a popókényeztetés nyelvvel. Bevallom eddig csak néhány olyan nővel találkoztam, akik ezt művelik és tud jó lenni:D
    Szóval egy adott ponton Niki rám parancsolt, hogy akkor guggoljak fel és pucsítsak be. Először elég rosszul ment, segítenie kellet lenyomni a vállaimat. Közben néztem magam a tükörben, elég röhejesen néztem ki, mint egy perverz kéjenc. De aztán belekezdett, csak úgy nyalta az ánuszomat, nyalta és a nyelve hegyével döfködte. Nem hiszem, hogy konkrétan bedugta, de játszott vele. A fenekemmel, a zacsimmal és a közte lévő területtel, közben időnként alám hajolt és a hátra feszített farkamat szopta, néha verte is. Jó sok ideig művelte, de nem tudtam így elmenni, hogy hátra van feszítve a farkam. Megfordultam és rendesen leszopott majd a végén kézzel engedte szabadjára az utódokat.
  • Elszámolás:

    A popóizgatás extra volt. Niki állítása szerint mindenki kéri. Nem is lep meg.
  • Összkép:

    Egy elég konkrét élménnyel távoztam. Bár hozzá kell tennem, hogy jobban bejön, amikor a két lábam közé helyezkedve szemből csinálják. De most már legalább van összehasonlítási alapom:)
Happy Massage