• Niobé

  • Beküldte:
  • Niobé reagálása

    Hálásan köszönöm ezt a csodás beszámolót neked😊
    Örülök, hogy maximálisan el tudtad engedni magad és relaxalni tudtál. Pont erről szól ez az egész,erotika,relax,vágyak, élvezetek, relax... Mindig jó érzés mikor valaki teljesen eltudja magát engedni, át tudja magát adni ennek az egésznek, hiszen így tud teljesen lelazulni és arra az 1-2 órára kikapcsolni mindent elfelejtve, majd a végén feltöltődve újra összpontosítani a hétköznapi teendőkre. Néha meg kell jutalmaznunk magunkat egy egy órával amikor csak befelé és magunkra figyelünk. Örülök hogy te így érezted és várlak szeretettel máskor is 😉😘puszi

  • Egyeztetés:

    Előző nap délután hívtam telefonon, könnyen elértem és hamar találtunk egy megfelelő időpontot.
  • Megközelítés:

    Lehet piachoz közel található, tömegközlekedéssel könnyen elérhető, pár perc séta a piactól. Parkolásról így nem tudok nyilatkozni.
  • Helyszín:

    Szép rendezett lakás, tiszta fürdő, rengeteg választható tusfürdő. A masszázs helyiség hatalmas és be is fűtött nekem, pedig biztosítottam róla hogy nem fázom. Nagyon aranyos volt.
  • Lány külseje:

    Uraim, gyönyörű egy teremtés ahogyan előttem már jópáran megírták. Tökéletes cicik, kerek popsi, és gyönyörűen szép arca van. Nagyon kedves volt már a legelejétől fogva, tudtam hogy kellemes időtöltés vár rám.
  • Erotikus masszázs:

    Másfél órára érkeztem, úgyhogy kényeztetéssel kezdtünk, de jeleztem neki hogy csak második kényeztetésben szeretnék majd orgazmust. Elkezdte magát beolajozni, amiben elég sok segítséget kapott tőlem, nehogy bármelyik testrésze száraz maradjon. Kaptam tőle egy fantasztikus álló csúszkát, már itt álltam mint a cövek, nehéz másfél óra állt előttem :) Egy idő után átköltöztünk a tatamira, itt csúszka / kézimunka / kebelszex / francia váltották egymást, őrületes volt mindegyik, közben simogattam puszilgattam ahol értem. Különösen kiemelném a francia tudását ( ezzel egyáltalán nem akarom a többit leminősíteni ) szerintem életem legjobb ilyen irányú kényeztetését kaptam. 10-15 percig bírtam ezt a kínzást a tatamin körülbelül, aztán javasoltam hogy térjünk át a masszázsra, mert már lehetetlen volt tovább bírni, és ugye csak a végén akartam elmenni. Masszázs padon történt a masszázs, igazi relaxációban volt részem annyira kellemesen maszírozott. Annyira kellemes volt, hogy próbáltam teljes mértékben kiélvezni ezért végig csendben voltam. Elnézést kértem tőle a csendért, mondtam neki hogy nagyon el vagyok lazulva, nehéz lenne beszélgetni így. Kedvesen mondta hogy relaxáljak nyugodtan, ne zavartassam magam. Mikor végzett minden porcikámmal szólt hogy, forduljak meg. Fordulás után kaptam masszázst előről is, amit eddig még sehol nem tapasztaltam, irtó jól esett. Kb 10 perc után a masszázs elkezdett egy bizonyos pontomra koncentrálódni
  • Levezetés:

    Maradtunk a padon, a második kényeztetésben újra megmutatta erotikus repertoárját, és azt kell mondjam az első körön is túltett ha lehet ilyet mondani. Úgy helyezkedett hogy mindenét elérjem, tökéletes volt. Olyan francia nyelvleckét kaptam hogy, szó szerint orgazmust éltem át minden pillanatban, pedig még el se élveztem. Tudtam hogy nem fogom sokáig bírni, de szerencsére tévedtem, és vagy 15-20 percig bírtam a második kényeztetést, amiből a golyók sem maradtak ki egy pillanatra sem Mikor nagyon közel jártam még jobban ráerősített, és hatalmasat élveztem a szájába. Megvárta míg lenyugszom, csak azután engedett ki a szájából. Mondta feküdjek nyugodtan pihenjek csak, addig ő kiment a fürdőbe rendbeszedni magát.
  • Elszámolás:

    Míg a fürdőben volt felkeltem a padról mert láttam hogy időnk vége felé közeledünk. A pénzt egy borítékban letettem, de amíg ott voltam, ott is maradt a helyén. Egy gyors fürdést még igénybe vettem, búcsú és távozás.
  • Összkép:

    Niobé egy nagyszerű lány, már tervezem a visszatérést, és nemcsak a francia miatt :) Nagyon jól éreztem magam minden téren, csak ajánlani tudom mindenkinek.
Happy Massage