• Edina

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Először itt üzenetben írtam rá, itt egyeztettünk, majd mikor láttam hogy már nem online, inkább felhívtam. Erre mondta hogy épp most akart írni, működött a telepátia. Nagyon rugalmas volt, mert először nem volt jó az időpont amit kértem de aztán átszervezte a dolgait így a kedvemben járt és tudott fogadni
  • Megközelítés:

    Könnyen megközelíthető, a parkolás ingyenes, és még egy képet is küldött hogy merről tudok bemenni, így nagyon könnyű dolgom volt.
  • Helyszín:

    Lakás fullos, új építésű, nagyon hangulatos, fürdő szintén, 2 tiszta törölközőt is kaptam. A szoba is tökéletes, az ágy bizonyos esetekben nyikorgott, engem nem zavart, de Edina talált rá megoldást :)
  • Lány külseje:

    Arca nagyon szép, az alkata pedig egy az egyben mint a képeken, látszik hogy rendszeresen sportol, sehol egy gramm felesleg, tökéletesen karban tartja magát. Brutális :) Cicik is szépek nagyon.
  • Action:

    Ajtó mögé bújva várt, aztán belépve megláttam, egyből tudtam hogy jó döntés volt őt választani. Fekete egybe részes csipkés valamiben volt meg magassarkúban. Hát elég brutál látvány volt :) Megkérdezte hogy maradok e, egyértelmű igen volt a válasz. Egy kis ismerkedő beszélgetéssel nyitottunk, kaptam inni egy pohár vizet, aztán mentem fürödni. Igyekeztem, mert nagyon vártam már hogy mást is csináljunk, ne csak beszélgessünk. Puszik oda-vissza, a mellét is lehet csókolgatni, nagyon jól reagál rá. Aztán belekezdett egy tökéletes franciába. Kellően mélyen, nem kivégzősen, érezhető volt hogy azt akarja minél élvezetesebb legyen, kezét alig használta. Nagyon jó volt. Mikor már kezdett túl jó lenni, javasoltam hogy én is hadd kedveskedjek neki. Azonnal megfordult, pár puszit kapott még a melle meg itt is ott is, aztán odaértem a lába közé. Nagyon ápolt, jó illatú, jó ízű. Folyamatosan biztatott, hogy milyen jó, nyögdécselt, aztán egyszer csak szólt: "gyere dugj meg". Nem kellett kétszer mondani:). Feltette a gumit, aztán szemből kezdtünk, nagyon jó belülről is :), pont tökéletes volt. Így csináltuk egy darabig, majd kértem hogy lovagoljon meg. Na ez elképesztő volt, mind a látvány, mind az érzés. Itt nagyon bevadult, és elkezdett nyikorogni az ágy :), csapódott a falnak :). Egyszer csak megunta, mondta hogy menjünk át a nappaliba, ahol egyből bepucsitott, elképesztő látvány volt hátulról (is). Ebben a pózban éreztem hogy sokáig nem fogom bírni, ezért kértem a kanapén még egy kis lovaglást, majd szembe fordultunk. Amikor éreztem hogy itt a vég, kivettem, gumi le és kézzel a punci fölé irányított, nagyon jó volt. Szünetben beszélgettünk erről-arról, tájékozott csaj, értelmes is. Aztán jött a kérdés hogy akarok e második kört. Naná, mondtam neki. Vissza a szobába, az első körben már megtapasztalt kellemes francia, majd gumiért nyúlt és közölte hogy most én jövök :). Szemből támadtam, itt már elég durva tempót nyomtunk, ő folyamatosan biztatott, hangosan nyögött, mindenféle instrukcióval ellátva, kicsit trágár szavakat is használva:). Aztán megfordultunk kutyába, itt folytatódott az a tempó, amitől már rendesen leizzadtam, Edina meg folytatta a nyögéseket és közben folyamatosan mondta milyen jó így. Ez így ment jó darabig, de a brutális látvány és természetesen az érzés megtette a hatását, és így hátulról mentem el második körben.
  • Elszámolás:

    Extrákrol nem beszéltünk, tökéletes volt ahogy volt az alap.
  • Összkép:

    Edina egy brutál jó nő, szép arccal, emellett nagyon kedves, érdeklődő. Látszik hogy a vendég kedvében akar járni. Összességében egy nagyon tartalmas, kellemes órát töltöttünk együtt.
Happy Massage