• Réka

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Korábban jártam már nála. Máshol is hirdet, előzőleg ott találtam meg az adatlapját. Könnyen elérhető, alaposan tájékoztat a lehetőségekről. Korábbi ismertség lévén, csak az azóta történt csokor méret, és cím változásáról kaptam felvilágosítást. Előző nap hívtam, hogy elérhető-e az általam említett időpontban. Mivel megfelelő volt, így beírt, de kért egy megerősítő sms-t a találkozó reggelén, amire válaszul megkaptam a pontos címet.
  • Megközelítés:

    Belvárosi lakás, a Hősök tere mellett. Könnyen megközelíthető, megtalálható autóval és tömegközlekedéssel is. Parkolóhely is akadt bőven. Érkezéskor a kapuból telefonálva megkaptam a bejutáshoz szükséges instrukciókat, majd liftezés után az ajtóhoz lépve, már invitált is be vendégváróm
  • Helyszín:

    Mint említettem, telefonban felvilágosított, hogy legutóbbi találkozásunk óta, már máshol fogadja vendégeit. Korábbi helyszínen többen rendelnek(a korábbi helyszín is él még és a "barátnők" ott rendelnek :) ). Elég jól megkomponált rendszer alapján fogadják a vendégeket, és a diszkréció maximális. Így itt is erre számítottam. Nem ért csalódás :). Ha jól emlékszem azt említette Réka, hogy 2-en rendelnek itt. Ennek függvényében le van választva a lakás egyik fele.
    A foglalkozás helyszínén egy tatami vár a padlón, egy szék ruháknak, illetve egy kis asztal az egyéb dolgoknak. A szoba hangulatos, gyertyával van megvilágítva, és háttérzene töri meg a szoba csendjét. A fürdőben egy zuhanyzóban lehet lemosni az út porát. Több tusfürdő, szájvíz és dezodor áll rendelkezésre.
  • Lány külseje:

    Legutóbbi találkánk óta egy picit változott a külseje. Szerintem előnyére, és a képei tökéletesen a valóságot prezentálják :). Arcos képpel hirdet így nem fogsz csalódni.
    Selymes bőr, formás fenék, kézbeillő cicik, telt ajkak, amik arra teremtettek amiért érkeztem...
    Él bennem egy sztereotípia, miszerint a fekete , szolizott bőrű lányok tehetségesek az erotikában. Réka tökéletesen igazolta ezt az elgondolásom :D.
  • Erotikus masszázs:

    Érkezésemkor egyből a masszás helyszínére invitált, ahol megmutatta mit, hol találok. Gyors vetkőzés után, a fürdőbe kísért. Tusolás után, megkér , hogy feküdjek hason a tatamin és így fogott neki a masszázsnak a lábaim közt elhelyezkedve, immáron ruha nélkül. Olajjal masszíroz. A lábammal kezdte, majd miután megkérdezte lehet-e ,kitért a talpakra, aztán haladt felfelé, egészen a nyakamig, a karokat sem kihagyva. Masszázsa nem dögönyöző, inkább finoman nyomkodó, kellemes és pihentető, a hátam nagyon jól átnyomkodta.. A masszás nagy részében egész jól elbeszélgettünk, ami meglepett, mert előző látogatásomkor nem ezt tapasztaltam. Viszont akkor én is csöndesebb , koncentráltabb voltam( talán első masszázs lány látogatásaim egyike lehetett :D ) Onnantól csendesült el a szoba és adtam át magam az élvezeteknek, amikor belekezdett egy csúszkamasszázsba. Nagyon hiányzik egy tükör a szobából. Szívesen csodáltam volna ténykedését belőle. Ezután fordulást kért és mellém ült. Elölről még néhány masszázs mozdulat, simogatás és cirógatás a medencémnél, amitől kisebbik énem tisztelettudóan vigyázban állva értékelt.
  • Levezetés:

    Egy nagyon kellemes lingammal indult a foglalkozás. Begyakorlott mozdulatok, ami nagyon kellemes. Nem monoton, változatos. Érzi, figyeli mi a jó, és hogy mi esik jól. Ez a rész nem tartott sokáig, elég hamar rátért az orális élvezetekre nem kis örömömre. Mondani sem kellett semmit, mintha csak olvasott volna a gondolatomban. Pont ennyire volt szükségem. Mire megfogalmazódott volna bennem, hogy jól esne, már a szájában is találtam magam.
    A franciája a zsánerem. Nem pornós, nem lagymatag mismásolás, nem gépies és monoton. A nyelvét sem rest használni. Közben már én is simogatni kezdtem a combjait, fenekét. Az egész összhatás, a fenomenális francia, a selymes bőrének tapintása úgy felkorbácsoltak, hogy a 69-be kértem magunk, mert valahol le kellett vezetnem a bennem gyúlt tüzet.. :D Finom nyalintásokkal indítottam, aminek hatására rövidesen beindult egy kis csípő mozgás és megérkeztek a kis sóhalyok, nagyon finom kis nyögések, amik még akár valódiak is lehettek. Ez a titok megmarad Rékának :). Közben ő kézzel, szájjal felváltva dolgozott rajtam. Időérzékem abszolút elveszítve, nem tudom meddig tartott, de így lett végem. Kis tisztogatás után kiment, hogy megnézze szabad-e a terep. Pár perc után visszajött és elkísért fürdeni. Majd öltözés és 2 puszi kíséretében elbúcsúztunk egymástól
  • Elszámolás:

    Fürdés előtt megkért, hogy az összeget helyezzem a kisasztalra, amíg vetkőzök. Ennek eléget téve egy kis ajándékkal együtt leraktam a kért pontra. Extrák tudtommal nincsenek. Ami az adatlapon van azt vállalja és csinálja is. Nem is akárhogy :)
  • Összkép:

    Jól kialakított rendszerben dolgozik, amitől tudod mit várhatsz. Nagyon szimpatikus leányzó, ha jól bánsz vele, kifizetődik. Biztos visszatérek még! :)
Happy Massage