• Réka

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon beszéltünk, elsőre talán nem is sikerült elérni lehetséges, hogy visszacsörgetett... Az időpontot 15.45.nagyon rugalmasan kezelte, tekintettel arra hogy a délutáni csúcs volt az kezdési időpont, menet közben 15 perccel későbbre tettük át.
    Nagyon rugalmasan állt hozzá megköszönve, hogy jeleztem neki.
  • Megközelítés:

    Parkolóhely bőven volt ebben az időszakban is, bár előtte azért megnéztem kb 6-8 perc járó távolságra talán van parkolóház is. A házszám a cím egyértelműen megtalálható az utcában. A gps helyszínre vitt.
  • Helyszín:

    Y emeleti lakás lifttel is és lépcsőn is megközelíthető. Kisebb méretű szoba matraccal berendezve és valami ventillátor szerűség is volt. A lakásban a konyha részt egy függöny választotta el a nappali többi részétől, itt talán volt valaki, de ennek egyáltalán nem volt sok jele.
    Fürdőszoba zuhanyzó tiszta szép állapotban volt papucsot is kaptam és tiszta száraz törülközőt.
  • Lány külseje:

    Fekete mini ruhában fogadott, a képeknek megfelelő alakkal. Hosszú ápolt hajjal, tiszta és ápolt testtel. Egészen természetes mellekkel , amelyek nem óriásiak inkább kézbe valók. Hason és csípőn található némi párnácskák, akit ez zavarhatna ne ide menjen. Alkatra nekem bejött!
  • Erotikus masszázs:

    Fürdőszoba után a ruha lekerült, egészen lassú simogatós olyan egy kezes masszázst végzett a hátamon lábamon és talpamon. Az első 40 percben a hasamon feküdtem és a hátsó felemen tevékenykedett.
    Közben beszélgettünk.
  • Levezetés:

    Natúr franciás befejezést kértem menet közben beszéltünk róla, hogy milyen végkifejletet lehetséges hozzá választani,
    Megbeszéltük, hogy próbáljuk meg a kétszeri örömszerzést a 90 percben az elsőre kb a 40. percben kerített sort, gyors ügyes , rendkívül hamar kivégzett.
    NFVSZ volt az utódok papír törlőben végezték sorsukat.
    Kellemes beszélgetőpartner érdeklődő és értelmes.
    A második részben a simogatás helyett kérdezte, hogy szeretném e én is simogatni, bevállaltam és egy átlagos simogatással éltem is ekkor szinte végig behunyva volt q szeme. Idő elteltével lassan kérdezte hogy készen állok e ...elkezdte én a hátamon Ő lelkesen próbált eletet fújni belém ez alkalommal ez elmaradt, mert pár perc múlva inkább arra jutottam hogy a kevesebb több.
  • Elszámolás:

    Extra nincs tudtommal fix perc díjak vannak. Amit vállalt az adatlapon azt teljesítette.
  • Összkép:

    Hát nem tudom, olyan simogatós masszázsnak nekem személy szerint kevés, a levezető az profi, de ez az én véleményem, valami személyes kémia lehetséges, hogy hiányzott a találkozóból.
    A távozásnál beragadt az ajtózár, hívni kellett valakit aki kívűlről kinyit majd kienged..10-15 perc lázas próbálkozás után megérkezett egy hölgy aki kinyitotta az ajtót kívülről, majd kiengedett.. megérkezése előtt már azon gondolkoztam, hogy kimászok az emeleti folyosóra....
    És a kényszerű próbálkozások ideje alatt szerencsére a parkoló jegyem sem járt le.
Happy Massage