• Cintia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Épp úton voltam egy focimeccsre, amikor rájöttem, hogy bőven van még időm a kezdő sípszóig, így hát gyorsan rákerestem a közelben lévő és remélhetőleg aktív lányokra, hogy egy gyors randit leszervezhessek. Rögtön Cintit profilját dobta fel az oldal, az adatlap leírás és a feltöltött képek alapján jó választásnak tűnt. Szóval habozás nélkül tettem is ott gyorsan egy próbát és telefonon felhívtam Cintit, aki nagy szerencsémre rögtön fel is vette a hívásom. A vonal túlvégén egy rendkívül kedves és vidám hangú lány volt, aki nagyon korrekt és részletes tájékoztatást adott a lehetőségekről, illetve rugalmasan alkalmazkodott az én helyzetemhez is, ami órási bónusz volt számomra abban a pillanatban. És mivel időszűkében voltam a közelgő programom miatt, így sikerült gyorsan egy "most rögtön" időpontot találnunk és már mehettem is hozzá egy gyors, gőz kieresztős villam randira.
  • Megközelítés:

    Tulajdonképpen a telefonbeszélgetésünk után én már pár perc múlva ott álltam a megbeszélt cím előtt: sima ügy Budapesten belül a 14. kerületben, a Hungária körúton van a tettek helyszíne. Támpontként adom meg az Egressy úti villamos megállót, onnan gyalog sétával 5-10 maximum. Ajánlatos közlekedés a BKV ugye bár, pl. az 1-es villamos majdnem hogy a ház előtt tesz ki. Az autóvezetőknek, ott a Hungária út, illetve a sok kis mellekutca mint lehetséges parkoló hely.
  • Helyszín:

    Egy magasföldszinti lakás egy többszintes társasházban. Nem egy új építésű csoda, de kívül és belül minden rendben volt, nem lehet okom semmilyen panaszra. Ami a lényeg, hogy belülről a lakás igen otthonos, amerre én jártam, azaz az előszoba, fürdő és a játszó-szoba, ott minden tiszta és rendezett volt. Maga a játszós szoba nem túl nagy, egy nagy francia ágy, egy kanapé és 2 kis éjjeliszekrény ki is tölti a teret. Fürdőben tiszta zuhanykabin, jó meleg víz, korrekt tusfürdő választék és a nagy tiszta, puha törcsi adottak.
  • Lány külseje:

    Cinti egy irtó csinos lány, nagyon bájos az arca, szép kicsin cicikkel és egy remek formás és feszes popsival van megáldva ez a bomba csaj! Nem egy magas leányzó, de ez engem cseppet sem zavart, talán azon lepődtem csak meg amikor élőben láttam az ajtó nyitás után, hogy mennyi tetoválás borítja a testét! Nekem személy annyira nem jön be a tetoválás egy lány testén, de természetesen ebből ott helyben nem csináltam drámát, hisz az összes test rajz igen ízléses volt...na meg amint megláttam Cinti testét igen is kanos lettem, szóval muszáj voltam álló farokkal ott maradni! :)
    Hozzáállásról egy pár szó: full barátnő feeling, irtó kedves és közvetlen lány, abszolút vendég orientált. Remekül lehet vele beszélgetni, társalogni. Illetve türelmes és rugalmas is ami a vendég kéréseket illeti.
  • Action:

    Mivel most csak egy SOSre voltam hivatalos, így nem is vacakoltunk túl sokat és belecsaptunk a dolgok közepébe, persze módjával: bejutás után puszival és személyes bemutatkozással kezdtünk, illetve nekem tátva maradt a szám, amikor élőben megláttam Cintit, aki egy szexi csipkés 2 részes, fekete bugyi-melltartó szettben fogadott, és hála a jó istennek ez a bájos bugyi-cicifex duó már a programunk elején rögtön le is került róla! Üdvözlések után, Cinti bevezetett a játszó szobába, ahol először is rendeztük a megbeszélt anyagiakat: az egyik kis éjjeli szekrényre raktam lesz diszkréten, több szó nem esett róla az ottlétem alatt. Majd ledobtam magamról a ruhát, Cintitől kaptam egy tiszta törcsit és átrobogtam a fürdőbe egy gyors tisztálkodásra. Amire visszatértem a fürdőből, Cinti már meztelenül várt és kérte feküdjek le az ágyra, majd ő kezelésbe vesz engem. Szót fogadtam rögtön és hanyatt vágodtam a kényelmes francia ágyon, közben legeltettem szemeim Cinti csodás testén, aki kedves oda kuporodott mellém, kezeivel elkezdte simogatni a testemet, cirógatta a hasamat, combjaimat, majd körmeivel finoman izgatni kezdte a mellbimbóimat is. És mivel Cinti látta, hogy ettől erősen izgalmi állapotba kezdtem kerülni oda lent, lágyan rám hajolt, és még a nyelvével is puszilgatta, nyalogatta és nagy örömömre finoman, lágyan szívta/harapdálta meg a mellbimbómat. Na ennél több nem is kellett nekem, már kő keményen meredezett a zászlós rudam és a jó szó értelmében, Cinti nem kegyelmezett: olyan brutál jó barátnő feelinges natúr franciát kaptam amit még eddig soha sehol sem az eddigi életemben. Minden el lett találva: tempo, erősség, szívó- és nyelvtechnika és nyálmennyiség. Mindeközben Cinti kezeivel is kényeztetett: egyik keze a hasamat, mellkasomat cirogatta, míg a másik kezével a gátat és a golyóimat vette szó szerint kezelésbe. Én persze közben moziztam ezerrel, illetve kezeimmel hol Cinti cicijeit, hol a fenekét vagy a punciját simogattam. (kis infó ide, hogy ujjazni nem volt szabad, csak kívülről mehetett a punci simi). Férfiasan bevallom, hogy viszonylag rövid időn belül beérett Cinti munkája gyümölcse, és hatalmasat élveztem a szájába. Cinti nem ugrott el rögtön, folytatta finoman a szopást, kezével is finom rásegített, hogy mindent ki tudjak üríteni és a végén még lenyugodni is hagyott a szájában. Nekem ez így mind egy csupa csillagos 5ös szervíz volt.
  • Elszámolás:

    Elején raktam le a megbeszélt összeget az éjjeli szekrényre. Több szó nem esett róla ottlétem alatt. Ár érték arányban korrektnek tartom.
  • Összkép:

    Én mindennel meg vagyok elégedve, egy nagyon kellemes, számomra fullos S.O.S programot kaptam és nagyon kielégülten távoztam. A pénzügyi részre is teljesen rendben volt, árak nincsenek elszállva én szerintem. Részemről nagyon ajánlós Cintit meglátogatni, én igyekszem visszatérni, remélhetőleg egy hosszabb randit is lesz egyszer alkalmunk eltölteni.
Happy Massage