• Amina

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Amikor ki van írva, hogy hívható, akkor vagy ő, vagy a barátnője (adminisztrátor?) felveszi, és pontos tájékoztatást kapsz az elérhető időpontokról. Kétszer nem tudtunk megegyezni, de harmadszor már sikerült, két nappal későbbi időpontban alkudtunk meg. A címet megkaptam, de az adott napon reggel 8-ig megerősítő SMSt vártak. Én ezt el is küldtem, és időben fogadtak is.
    Egy percet kellett mindössze várni, hogy ne egy másik MTvel közösen liftezzünk. Így mire én felértem, már csak egy pár cipőt láttam, és mivel két fürdő van, a továbbiakban ez nem is okozott gondot.
  • Megközelítés:

    Corvin negyed új háza, a villamostól gyalog mentem, 3 percet kellett sétálni. Autósoknak több parkolóház is rendelkezésre áll, az utcán parkolni szerintem nem lehet.
    A szám (betű) szépen ki van írva, jól látható, könnyű megtalálni.
  • Helyszín:

    Nem titkoltan szalon, több lány, több szoba, 2 fürdő. Ahol mi voltunk, ott a padlón 2 ágybetét/matrac, körülötte kellő magasságban minden irányból tükör, egy kanapé, egy szobainas, és félhomály volt. Minden tiszta és illatos volt, puha törölközőt kaptam, és a nagyobbik fürdőt. Ott kád van (függönnyel). Amina külön tiszta kilépőt is hozott. Tusfürdőkből több volt, én egyet választottam ki, azzal tisztálkodtam, majd szájvizeztem (kis műanyag pohár ki volt készítve).
  • Lány külseje:

    Amina nagyon csinos lány, egyik oldalról ázsiai ősökkel. Arca csinos, szeme gyönyörű, fogai szépek. Cicije kisebb, tenyérbe illő, feneke nagyobb, körtetípusú (pont, mint a képeken). Egy bugyi, és egy kicsi felső (köntös?) volt rajta, amit (szerencsére) nem húzott össze, így kellően megcsodálhattam melleit. Csodaszép hosszú fekete haja van, benne egy vörös tinccsel.
  • Erotikus masszázs:

    Biztos van ilyen is, de most ezt a programpontot kihagytuk. Amina az elején mondta, hogy megmasszírozna, de azonnal rájött, hogy ezt most én hanyagolnám, így fürdés után rögtön a lecsóba csaptunk.
  • Levezetés:

    A szobában kényelembe helyezkedtem (hanyattfekvés ilyenkor a legkényelmesebb nekem), Amina pedig már jött is felülről; rám feküdt, szájrapuszik (a csókot egyikünk sem erőltette), majd rövid úton elindult lefelé. Közben vázolta, még mi mindent csinálhatnánk, ha nem masszázs kategóriában tevékenykedne, de mikor javasoltam a kategóriaváltást, csak nevetett :D :D. Mindenesetre aki bírja az ilyen verbális stimulációt, az jó helyen jár. Én persze csak tűrtem tovább :D :D.
    Amikor épp Amina szájában voltam, akkor sajnos nélkülöznöm kellett a szöveget, de a történések ezért bőven kárpótoltak. A technika kiváló, itt-ott tövig bekapva, néha kézzel megsegítve, kisebb-nagyobb nyálas síkosítással kombinálva nem mindennap tapasztal ilyet az ember.
    Egy idő után hanyatt fordítottam Aminát, és a szájához térdeltem, miközben a punciját simogattam, ujjaztam. Mikor először bedugtam az ujjam, úgy rászorított, azt hittem, eltörik :D :D. Utána egy darabig ujjaztam, csiklóztattam, néha ő is besegített, remélem nem volt túl kellemetlen neki.
    Kisvártatva Amina javasolta a 69-et, és én nem vagyok semmi jónak az elrontója... Mikor már majdnem elsültem, kértem, hogy üljön a lábam közé, és így fejezze be, mert imádok mozizni. Gyors helyezkedés után kézzel és szájjal abszolválta is a feladatot, egy része a szájába ment, azt visszacsorgatta, majd tisztogatás, és részemről fürdés.
    Fürdés után pedig a fájdalmas búcsú.
  • Elszámolás:

    Pontos összeggel készültem, amelyet borítékban tettem le az asztalra a fürdés előtt. Ott is maradt végig.
  • Összkép:

    Amina nem az a romantikus típus, tőle egy másfajta illúziót lehet kapni, de azt művészi szinten. Szívesen és ügyesen franciázik, lehet vele beszélgetni, odafigyel rád, szinte repül az idő, ha nála vagy. Kell még valamit mondanom?
Happy Massage