• Pálma

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Pálma az első lányok között volt, akit kedvencnek jelöltem az oldalon. Nagyon tetszettek a kollégák írásai róla, de több próbálkozásom ellenére sem jött össze a randi, eddig!
    De végre együtt állt minden, és pár nappal korábban sikerült elérnem. A számomra megfelelő napon még nem tudta, hogy elérhető lesz-e, így kért egy visszahívàst másnap, és leegyeztettük a reggeli időpontot.
  • Megközelítés:

    A Flórián tér környékére 10 perccel korábban érkeztem, és nem kockáztattam, az első szabad parkoló helyet elfoglaltam, amit találtam a park mellett. Kb 5 perc gyaloglás után hívtam a ház elől, és egy pillanat alatt bent is voltam. A bejutás nagyon diszkrét: az oldal térképe kb jó helyre mutat, a cím pontos, a kaputelefonnal nem kell 25 karaktert gépelni, Pálma 10 másodperc alatt mondta a tudnivalókat és már bent is voltam.
  • Helyszín:

    Felkocogtam és már nyílt is az ajtaja a zseniális elrendezésű és hangulatú lakásnak. Kellemes színek, fények, illatok fogadtak. Az emeletregalériába vezet egy hívogató csiga lépcső. Sajnos nem oda mentünk, de egyszer oda is fel kell jutnom! A fürdő tágas, nagy sarok káddal, nagy tükörrel és sok tusfürdővel felszerelt. A masszázs szoba tökéletes méretű, kényelmesen elfér benne egy masszázs pad, egy bőr kanapé, egy matrac és egyéb kellékek, miközben el is lehet férni rendesen.
    Mindegyik fekvő alkalmatosságon egy igényesen összehajtott törölköző várt.
  • Lány külseje:

    A képek és a beszámolók alapján volt egy kép bennem Pálmáról, de végül ajtó nyitásnál egy olyan szép lány fogadott, a gyomrom is összeugrott az izgalom és a zavar elegyétől. Egyből kaptam egy hatalmas mosolyt és kép puszit bemutatkozásként. Miközben beinvitált a szobába, kedvesen, érdeklődően beszélgetést kezdeményezett. Nagyon közvetlen és kedves lány, de én ekkor még arra koncentráltam, hogy valamennyi vért az agyamban tartsak, hogy legalább minimális mértékben viszonozzam a társalgást.
    Folyamatosan az a gondolat buggyant fel a ködben, hogy láttam-e én már ilyen gyönyörű lányt közelről. Végülis külön-külön igen.
    Igényes, hosszú, egyenes, szőkés haja van, amit hátul a középvonalnál magasabban kötött fel. Szív alakú arca szép ívű, macskaszerű szemeket és dús, érzéki (valószínűleg enyhén feltöltött) ajkakat foglalt magába. Bőre hibátlan, selymes, mellei kicsik (valószínűleg enyhén feltöltöttek), de tökéletesek formára és érintésre is. Hasa lapos, nőiesen tónusos, de még is puha érintésű. És a dereka és a feneke... nincsenek szavak! Tökéletesen kerek, feszes, de egyben puha is. (nna, ilyet még nem láttam) És ahogy bármilyen testhelyzetben előbukkant a macskaként meghajlított dereka alatt a félgömb feneke alól a puncija, az eszeveszett látvány. Ritkán van rám hatással egy tökéletes lány, mert jellemzően egy-két apróbb 'hiba' szokott megfogni, de Pálmába nem lett volna nehéz beleszeretni. És még hozzám sem ért.
  • Erotikus masszázs:

    Fürdés után a matracot választottam és a masszázst kezdésnek. Mintha az arcán csalódottság futott volna át, h nem a kanapéra mutattam, de majd legközelebb. (nem mintha lenne rossz választás) Kedvesen kérdezgetett, érdeklődött, oldotta a hangulatot. A hangja, a szavai mind azt az érzést keltették, hogy nála elengedhetem magam, kiadhatom a feszkót akár szóban is. Kedvesen reagált mindenre, és vitte tovább a beszélgetést saját témákkal, élményekkel. Közben krémmel bekente a hátam, és a derekam lazította. Kellemes keze van nagyon, finoman masszíroz. Viszont minden figyelmem a látvány kötötte le. A tükörben mélyen a szemembe nézett, miközben lágyan ringatta a testét.
    Pár perc után lejjebb haladt a lábaimhoz, és ekkor történt az első mozzanat, amivel nálam olyan masara tette a lézet a témában, mint senki. Térdülésben helyezkedett el a bal lábamnál, hogy hozzáférjen a vádlimhoz, de úgy, hogy véletlenül hozzáérjen a puncija a talpamhoz. Egy kicsit arrébb helyeztem a lábam, hogy elférjen, de helyzetet váltott, és teljesen beleült a talp boltozatomba. Isteni volt érezni forró ágyékát a bugyin keresztül, de amikor elkezdett mozogni a talpamban, a tükrön keresztül a szemembe nézve, el-elmosolyodva, akkor elkezdett szűk lenni a bőröm. A kezére már nem is tudtam koncentrálni, de már nem is kellett sokáig, mert lágy mozdulatokkal elkezdte levenni a melltartóját, és lassan végigcsókolta a hátam a fenekemtől a nyakamig azzal a gyönyörű ajkával, miközben a melleit a hátamhoz szorította. Amikor az arcomhoz ért, hátrafordultam, és megcsókolt. Majd egy perc múlva megkérdezte, hogy megfordulok-e.
  • Levezetés:

    Megfordultam, felültem, és beolajoztam a melleit, fenekét. Innentől egybefolynak az események, de az biztos, hogy csókolózás és egymás testének símogatása közben beleült az ölembe, és lovaglást imitál, miközben faltam a melleit és markoztam a gyönyörű fenekét. Ezután hanyatt döntött és elindult a szájával a farkam felé.

    Ami ezután következett, arra tényleg nem elég az aktív szókincsem. Ilyen változatos franciát elképzelni sem tudtam. A kb folyamatos mélytorok alap volt majdnem végig. Egyik pillanatban a lábaim között térdelt, és pucsított, a következőben begördült mellém, hogy elérjem minde hol. Aztán feltérdeltem, csókolóztunk, hanyatt feküdt és húzott magába, hogy dugjam a torkát.
    Közben lekerült a bugyija is, és hozzáfértem a legszebb puncihoz, amit valaha láttam. Hanyatt döntöttem, végig sókoltam a nyakát, melleit, hasát, combját, fenekét, combhajlatát, de tovább nem engedett. Kézzel hozzáérhettem, de csalódottságomat kénytelen voltam abba fojtani, hogy hagyom, hogy ismét hanyatt döntsön és kivégezzen a zacsicuppogtató, mélytorkozás közben farok tövet nyalogató szopás tornádójával. Hatalmasat élveztem a torkában, és 'szerelmesen' néztem, ahogy szinte kedvesen visszaköpi a nyálas ondót a farkamra, majd újra bekapja, miközben folyamatosan a szemembe néz.
    Ezen a ponton kihagyott az agyam, és fél-eszméletemnél érzékeltem, hogy letisztogatja magát, engem, majd kimegy és hoz nekem egy pohár vizet.

    Ezután barátnősen odabújt mellém, és 10 màsodperc múlva újra csókolóztunk. A fenti rész hosszúnak tűnhet, de kb félidőnél jártunk még, úgyhogy folytatta a masszázst.

    Nagyon jól csinálta. A talpaimmal kezdte, végig fel a combomon, majd a comb mélyizmait is megkezelte, furán profi és erotikamentes mozdulatokkal. Felfelé haladt a hátamon a nyakamig, majd a tenyér masszázsával fejezte be. Minden mozdulata mögött törődést és gyengédséget éreztem. Isteni volt.

    Miután végzett, felültem és megkérdeztem, h menjek-e fürdeni vagy még fér bele valami az alkalomba. Kedvesen azt válaszolta, h amit szeretnék, úgyhogy megcsókoltam, és ismét egymásnak estünk. Már nem tudom, hogy mi volt a menetrend, de a tükörbe pucsítós punci simogatás és fenék markozászás közbeni cuppogós, zacsi és gát simogatással egybekötött mélytorkozása ennek a végtelenül gyönyörű lánynak örökre az agyamba égett.

    Már kicsit túlérzékeny lettem és az erő is kiment a farkamból, úgyhogy ámulatban és dícséretek közepette megköszöntem a lehetőséget, és hagytam magam elirányítani a fürdőbe, ahol még kaptam egy pacsit a seggemre és egy mosolyt, mielőtt elkezdtem felkészülni a kinti világra újból.
  • Elszámolás:

    Az elején tettem le valami polcra, valami alá némi extrával, mert megelőlegeztem a bizalmat. Utólag úgy gondolom, hogy alulméreteztem. Végig ott maradt, de szerintem nem vette észre, mert indulás előtt éreztem némi feszengést a levegőben, de még nem voltam annyira magamnál, hogy összekössem ezt a két pontot.

    Kedves szavakkal elbúcsúzott tőlem, kaptam puszit és ölelés, és egy hatalmas vigyorral az arcomon és a fatkamon távoztam Pálmától.
  • Összkép:

    Ez a lány egy csoda, tényleg! Gyönyörű arc, tökéletes test, kedves, érdeklődő, odaadó jellem és végtelen szexiség!
    Egyszerűen nem tudtam választani a címkék közül, mert majdnem az összeset 100%-ra hozta.

    Egyedül a kategória határ eltörlésével tudtam volna jobb élményt elképzelni. Remélem, arra is sor kerül egyszer! :)
Happy Massage