• Fanni

  • Beküldte:
  • Fanni reagálása

    Köszönöm.

  • Egyeztetés:

    Az oldalon figyeltem fel hirdetésére.Telefonon hívtam még a múlt héten és egyeztettük az időpontot. Nagyon kommunikatív és együttműködő volt. Jeleztem ekkor hogy küldöm a Vtr-t. Ezt hétfőn de. igazolta vissza.
  • Megközelítés:

    Vtr-ben pontos címet kaptam, mit a Gps ismert és pontosan oda is vezetett. Fő útvonalon található Fanni búvóhelye így a közvetlen közelben nyíló mellékutcában lehet parkolni. Buszmegálló a közelben,így ezzel is megközelíthető.
  • Helyszín:

    Nem rég épült társas ház, mely kívül belül rendezett, tiszta. A lakás egy garzon. Kellemes fények, jó illat, patyolat rend. Előszobából nyílik minden. A szoba pont méretes, a masszpaddal a központban. Nagy tükrök mikben követhetöek az események hason fekve is. A masszpaddal párhuzamosan egy komód, min a szükséges kellékek sorjáznak. Sarok ülőgarnitúra, asztal, szék. A fürdőben zuhany kabin, az ilyenkor szokásos kellékekkel felszerelt. Tökéletes helyszín.
  • Lány külseje:

    Vékony fekete köntös, alatta fekete cicifix, tanga. Igen csak dögösen nézett ki. A képekhez képest kissé kerkded alkata, de ezzel együtt nagyon kívánatos. Ki a vékony lányokat kedveli, máshol keresgéljen. Bőre, popsija feszes, szép szolibarna. Sötét szemei csillognak, mosolya kifogyhatatlan.
  • Erotikus masszázs:

    Belépéskor üdvözlés, bemutatkozás. Szobában míg vetkőztem tisztáztuk a lehetőségeket, majd irány a fürdő.
    Visszatértemkor kérdezte mivel kezdjük. Masszal kezdést választottam, így a masszpadra hasaltam. Olajos masszázst kértem. Mivel mód volt rá talpmasszal kezdte. Innen ha ladt fölfele. Alaposan átgyúrt, hogy úgy mondjam talptól tetőig. Az épen nem aktuális részeket törcsivel fedte.
    Ezután fordulás. Melleinek beolajozásában örömmel segítettem. Míg Ő elölről dolgozott engem lábát felemelte, íg
  • Levezetés:

    Ezután fordulás. Melleinek beolajozásában örömmel segítettem. Míg Ő elölről dolgozott engem lábát fölemelte, így punciját kívülről simogathattam olajos ketemmel. Cici csúszka keresztben jól esett. Kértem és a padra jött 69-es formában. Puncija kislányos és az olajtól csillogó. Voltak hangok így úgy gondolom nem volt ellenére.
    Ezután Fanni feküdt hanyatt a masszpadon. Igyekeztem jól nyalakodni. Voltak hangok, csípőtekergetés, kis remegés vagy kétszer is. Hogy meddig jutott igazándiból ezt csak Ő tudja.
    Majd újra én feküdtem hanyatt. Kézzel szájjal birtokolta farkamat. Lábát felemelve hozzáfértem a puncihoz. Egyre jobban szaporázta, minek eredmény lett a vége. Szájába spricceltem, honnan / ezt már pontosan nem tudom/,de azt hiszem türcsibe került sperma adagom.
    Letörölte hasamat,majd elment fürdeni. Visszajötte után én következtem. Ezután öltözés és elköszönés. Időm pontosan lejárt.
  • Elszámolás:

    Előre kérte. Mielőtt fürödni mentem tettem az asztalra. Végig ott is maradt.
  • Összkép:

    Egy tapasztalással több. Egy jó kirándulás a massz oldalon. Kedves, vidám, de nem sokat beszélgettünk. A masszpad erre nem a legalkalmasabb. Köszönöm a rám fordiított idődet.
Happy Massage